Vannak akik kihoznak a szalonból egy új autót hitelre. Azt sem tudják felérni ésszel hogy mi van akkor ha állásukat elveszítik illetve valami betegség közbe jön. Arról is meg feledkeznek hogy nem csak egy pár hónapig kell rá részlettet fizetni. Plusz nem beszélve a szerviz költségekről. Ami köztünk mondva nem kis pénz. Néha mikor úton vagyok látom a régebbi autókon a következő felíratott" Én autóm öreg, de ki van fizetve .És Tiéd? Már ha akartam régen lecserélhettem volna. .De addig míg cserben nem hagy addig nem cserélek. Sőt van egy előnye is nem lopják el. Hamarabb ellopnak egy jobb márkájú autót.
Nahát, ahogy a dolgok alakulnak a környéken - könnyen előfordulhat az, hogy sokan azok közül akik olyan szaporán lenézték a Daewoo-kat...hogy megtapasztalják milyen is az a tömegközlekedés és a vonatozás.
Tudod, amikor a bank és a lizingcég majd érdeklődik a harmadik be-nem-fizetett részlet után.
Részemről viszont kurvára nem mindegy, hogy hány órát kell dolgozzak azért pluszba - hogy ha kedvem tartja, reggel bevigyem a barátnőmet a melóba a kempingből...délután meg érte menjek - hogy együtt töltsük az éjszakát a Tó partján.
Én még újonnan vásároltam,de még nem nagyon vettem alkatrészt hozzá. Még a bódéhuzigálást is jól bírja. .Pedig a bódé össztömege 980kg Állapotban úgy néz ki mint a Tiéd. Vannak akik lenézik daewoókat,.nem rossz egy autó. 96-os évjáratú.
Mifelénk a 16V motort a kisebbik Esperókba tették - később sokkal jelent meg a csak Cielo Executive (a fullos, manager-Nexia, úgymond) - amibe már a 16V-t rakták. .
Minden szervo rajta, elektromos-ablakok, klima, osztott ülés, gyári CD, ablak- és tükörfűtés, komfort-modul távirányitós záráskor az automata ablakemelésre, elktromos fényszorróállítás....hajaj, mit tudja maga?
És ez mind gyári - semmi nem lett rajta buherálva. Igaz, koreai gyártmány is, onnan jött.
A rendszám ne tévesszen meg, semmi politika vagy szimpátia-megnyilvánulás nincs benne...csak ezt dobta ki a gép. Akkor még nem tudta :-)))) .
Itt is hirdetnek egy Sevylort: http://aprobank.hu/aprohirdetes_64630-sevylor_colorado_2_szemelyes_kajak_olcson_elado.html szerintem ez ugyanaz mint a Vaterás. Fel kell hívni és alkudni.
Nekem olyan evezőm van, ami most a Dechatlonban 9000 körül van, nem profi, de megfelelő. Azt a mellényt most nem látom, ami nekem van, de kb. annyiért vettük, mint amit GPS írt.
Nálunk pont fordítva van, az asszony a nagy kajakos (valamikor az MTK-ban kajakozott), és Ő sokszor el szokott vele menni egyedül is. Az ülés előre "tolható" (tépőzárral van rögzítve), így rendben lehet vele egyedül is nyomulni. A videon is van ilyen felvétel.
Szerintem a Vatrás ára korrekt, azért ehez az árhoz számolj hozzá két evezőt, két mentőmellényt (majrés vagyok). Ezek még kb 25-30 ezerben vannak emlékeim szerint.
Nem-nem, tévedés kérem. Mellette állva, felszerelve dehogy strandos ez - pláne a majdnem 50 kilójával.
A hátsó kiképzése rendkívül előnyős evezésnél - mert a sik fartükrüek rengeteget fékeznek - ha nem motor viszi őket. Meghalsz, ha olyat kell evezni.
Tudod az van, hogy a sík fartükör - amikor halad a vízben, akkor egy hatalmas vákuumot csinál magamögött - ami szinte szívja vissza, vagyis fékezi a hajót.
Hej-hej párszáz méter evezés után de sokat számít ám egy ilyen apróság..... .
A nyáron rendszeresen használjuk a Balatonon, szükség esetén a két ülés közé, még egy nagyobb méretű gyermek is elfér. Bírja a tengervizet is, mi a horvátoknál arra használjuk, hogy elmegyünk vele olyan partszakaszokra, amiket csak a víz felől lehet megközelíteni, és így privát strandunk szokott lenni. Kicsire üsszehajtható, tíz perc alatt menetkésszé varázsolható. Mikor én vettem 114.000 forint volt a Dechatlonban.