Keresés

Részletes keresés

gem29ini Creative Commons License 2004.05.03 0 0 1905
nekem teljesen jól bejött, egy kamerát hozott így be a kinti ismerősöm jóvüla olcsóbban, és még mindig jó :)
Speccy Creative Commons License 2004.05.03 0 0 1904
ha csak vásárolsz, akkor nem tök mindegy? esetleg csinálj egy új accountot...
Előzmény: Cs. András (1903)
Cs. András Creative Commons License 2004.05.03 0 0 1903
Nahát, most látom csak, hogy van ebay-es topik.

Én az ebayen csak időszakos vásárló vagyok. Néha bepöccenek, és akkor hetekig nyomkodom a refresh gombot :o) Egész eddig nem volt vele semmi gondom. Még a borítékos dollárküldéses módszer is bevállt, még mindig megkérkezett a pénz és az árut is megkaptam.

Aztán kb. 2 hónapja megnyertem egy aukciót, és a seller elkezdett játszani a postaköltséggel. Aztán mikor már egy hete értetlenkedtem, hogy miért ennyi és annyi a postaköltség, beköpi, hogy ja, az egyik cédé az nincs is meg neki, és nem is lesz. És még neki állt feljebb. Ha számolás nélkül elküldöm neki a pénzt, akkor nem is szólt volna, hogy olyan cédét árul, ami nincs is meg neki. Megírtam neki, hogy felejtse el a bizniszt.

Azt hittem, már le is zárult a dolog, erre az ebay-en keresztül küldött figyelmeztetést egy hónap után, hogy fizessek. Régi ügy, olyan nagyon nem fogok én már ezért az ebay-nek irogatni. Csak ha a sellernek nyomok három negative feedbacket az elveszik a több ezres feedback gyűjteményében. De ha ő nyom nekem hármat, akkor eléggé elcsúfítja a feedback listámat.

ramone Creative Commons License 2004.05.03 0 0 1902
Sziasztok! Segítsetek légy szíves, Németországba szeretnék utalni, és gondoltam, hogy a posta nemzetközi postautalványával elintézem. Kaptam egy Konto és egy BLZ számot, de ott azt mondták, hogy csak egy 7-2-1 jegyű számra van szükség (a Konto az 7, a BLZ 8). Mit tegyek? Köszi
digicat Creative Commons License 2004.05.03 0 0 1901
MS Word-ben is lehet borítékra nyomtatni: Envelopes and Labels.
Előzmény: raider (1882)
Marcesz Creative Commons License 2004.05.03 0 0 1900
Diszkrimináció? Nem, piacgazdaság. Mindenki annyit kér érte, amennyit nem szégyell (és főleg tud). :)
Előzmény: a_r_i_e_l (1897)
a_r_i_e_l Creative Commons License 2004.05.03 0 0 1899
NLQ!

igazad van.

Előzmény: NLQ (1898)
NLQ Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1898
neked magyarazzam el, hogy balfasz az elado??? hivd fel a figyelmet a hibajara, ha azt mondja nem hibazik, akkor meg szard le
Előzmény: a_r_i_e_l (1897)
a_r_i_e_l Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1897
Marcesz!

akkor ez vmi diszkriminacio?

egyik

masik

Előzmény: Marcesz (1896)
Marcesz Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1896
www.deutschepost.de

Egyébként a német posta drága (a magyar is az), de Magyarországra ugyanannyi, mint egy Németországgal nem szomszédos európai országba.

Marcesz Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1895
Advanced Search - Completed Only pipa be,
vagy simán keresel valamire, és utána a baloldalon Search Options: Show Only: Completed listings.
a_r_i_e_l Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1894
meg hat! :D

Előzmény: fargo (1893)
fargo Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1893
Letiltottak? :-DDD
Előzmény: a_r_i_e_l (1892)
a_r_i_e_l Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1892
letezik az hogy Nemeto-bol Mo-ra az atlagos europai araknal dragabb a szallitas?

mar a masodik eladonal latom, hogy felsorolja majd az osszes europai orszagot (portugaliatol svedorszagig, szlovakiatol gorogorszagig) es egy dragabb kategoriaba van Mo.

a_r_i_e_l Creative Commons License 2004.05.02 0 0 1891
szerintem a regiek kozott csak akkor tudsz keresni, ha tudod az aukcio szamat.
Előzmény: AmoSH (1890)
AmoSH Creative Commons License 2004.05.01 0 0 1890
Hol tudok keresni a már lezárult árverések között. Keresgettem mindenhol, de nem találtam meg.
Gondolom csak én vagyok béna.
fargo Creative Commons License 2004.05.01 0 0 1889
Csak feltűnt, hogy a nyomtató beetetô tálcáján van bemeneti jelzés boríték számára -- tehát nem nekem jutott elôször eszembe borítékra nyomtatni :-)

De gondolj bele, hogy mennyivel egyszerűbbé teszi a dolgot, amikor mondjuk a Volvo klub 130 tagjának kell borítékot címezni. Még ha etikettre nyomtatom, akkor is egy óra, mire felnyálazza az ember az összeset...

raider Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1888
nem, sőt azt hiszem az Egyesült Királyság felé sem.

kivi: tudtam, hogy a fargo nagy ember!!!

Előzmény: kazmer4 (1886)
kivi Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1887
Hát igen, a nyomtatóval címzett boríték ötlete valszeg tényleg fargo agyából pattant ki először. :-)))
kazmer4 Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1886
Így már rendben van! Úgy értelmeztem, hogy aj. levél.Bocs. US-ba nem müxik, ugye?
Előzmény: raider (1885)
raider Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1885
Postai átutalásról volt szó, nem levélküldeményről!!!
lehet postával így pénzt küldeni, a legegyszerűbb!
Előzmény: kazmer4 (1884)
kazmer4 Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1884
Kíváncsi lennék, hogy a tudakozványon mit írtál be levéltartalomnak. Én azt a felvilágosítást kaptam a postán, hogy ha pénz van feltüntetve, akkor csak azért se fizetnek, mert azt eleve tilos lett volna belerakni. Ez kicsit sántít, hiszen az ajánlott levél biztosítva van, mindenképpen kártérítés jár érte, ha elveszik.
Előzmény: Lackó koma (1758)
fargo Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1883
csak nyugodtan, azért osztottam meg, hátha hasznos lesz valakinek :-)

én eredetileg azért csináltam, mert egyszerűbb (és pofásabb) volt a karácsonyi képeslapok borítékjait így megcímezni, ha már adatbázisba raktam az üffeleket-rokonokat...

raider Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1882
Háhá! Viccelődünk szegény egyszerű emberekkel mi....;-) na jó, gyártok sajátot, azért szíves engedelmeddel felhasználva az alapötletet.
Előzmény: fargo (1881)
fargo Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1881
Raider,

Én szívesen átküldöm, de kell hozzá Adobe InDesign CS nevű progi :-)))
Sajna abban készült, mert az az egyik munkaeszközöm...

Előzmény: raider (1880)
raider Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1880
Kinek kell írni ilyen és hasonló esetekben?

Feladtam a pénzt március 19-én, április közepén érdeklődtem, hogy mi van, hol az áru (20 euró értékben). Erre visszaír, hogy még a énzt nem kapták meg. Bementem a Postára, beadtam egy tudakozványt, tegnap megkaptam a levelüket, miszerint a címzett a német posta értesítése szerint 29-én átvette. Most írtam neki egy levelet a tényekkel, és hogy tisztázza a helyzetet. A következő az ebay.de-nek lesz.

Más. Fargo!!!! megkérhetlek hogy az adatoknál levő emailcímemre légyszíves küldd el azt a nevezetes borítékmintát amivel DM levélként küldesz kisebb összegeket, nem azért mert olyan lusta vagyok, de ha már bevált, akkor szívesen használnám én is, fth. nem copyrightos meg ilyesmi. :-))

Előzmény: koko3gt (1877)
Cuoresportivo Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1879
Koko, küldtem mélt
Előzmény: koko3gt (1877)
koko3gt Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1878
Kivi!

Akkor ez valszeg úgy működik náluk is, mint nálunk, hogy a Postmann házhoz viszi a cuccost!?

Thx!
Üdv: koko

Előzmény: kivi (1876)
koko3gt Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1877
Szia Scout! :)

Én is csináltam ilyet, viszont ez az emberke kicsit óvatosságra int, mert nemegyszer csinált olyat, hogy a kirakott cuccára más néven rálicitált, ha alacsonynak ítélte meg az árat, majd 1 hét múlva újra kirakta az eredeti nevével (és nem szokta leminősíteni magát, illetve 1-2szer megcsinálta és onnan követtem vissza az "akcióit") Ráadásul a nickjei (3db-ot ismerek) mind 4betű4szám-ból állnak...

Lehet, hogy csak üldözési mániám van, de egy esetben már volt egy harcom:
Digitfényképező vásárlás, az eladó halál kedves, amíg meg nem történt az utalás. Ezekután már elkezdett akadozni a kontakt (2 hétig sielni volt, a bankjánál volt valami számlazárolás, stb) a lényeg, hogy már 2,5 hónapja nem nagyon voltak válaszok az email-jeimre. Írtam neki, hogy szólok az Ebay-nek a történésekről... Semmi! Ezután írtam egy mailt, melyben leírtam a történéseket, majd mondták, hogy 24 óra alatt történni fog valami. Jött is másnap egy mail, hogy megpróbálták felvenni a kapcsolatot vele, megvizsgálták a történéseket és a lényeg az volt, hogy törölték a felhasználók közül és írták, hogy ha rendőrségi ügyre terelődik a dolog, akkor ők biztosítanak minden adatot nekem, stb...
Ekkor láttam, hogy innen Magyarországról elég esélytelen pereskedni, ezért született egy "mindentvagysemmit" email, melyben közöltem vele a történteket, csatoltam az Ebay levelét és a végére odaírtam, hogy az elkövetkezendő napokban figyelje a háza előtt a zöld-fehér rendőrautót! :)))
A blöff bejött, egy hét múlva megérkezett a csomag, benne amit 3 hónappal ezelőtt megvettem! :)
Ja és 100%-os eladó volt! Azért ott sem teljesen rózsaszín a világ! :(

Szóval ezekután már elég óvatosan csinálom a dolgaimat, semmi kedvem izmoskodni senkivel ilyen dolgokban!

Üdv: koko

Előzmény: Cuoresportivo (1875)
kivi Creative Commons License 2004.04.30 0 0 1876
Én már küldtem, semmi probléma nem volt. De ehhez kell a címzett postacíme is, amit sokan nem akarnak kiadni.
Előzmény: koko3gt (1874)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!