Keresés

Részletes keresés

cloaked Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122869

Rég rossz, ha nem attól :)

Előzmény: buga1 (122868)
buga1 Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122868

Érdekelne, hogy a színe a hordótól lett ilyen?

Előzmény: Törölt nick (122830)
otifoti Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122867

Hali! Milyen lett a hordóban érlelt pálesz?

Előzmény: Törölt nick (122830)
kramoto Creative Commons License 2016.02.04 0 1 122866

köszönöm.

Előzmény: endrepp (122865)
endrepp Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122865

saválló acél KO33 1.4301

Előzmény: kramoto (122864)
kramoto Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122864

mármint Ő erősen fogta a mágnest és a horó fogta gyengén:))))

Előzmény: kramoto (122863)
kramoto Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122863

A söröshordó az rozsdamentes vagy saválló?

 

Egy ismerősöm italnagykerben dolgozik de nem tudta megmondani, megnézte mágnessel, és elmondása szerint nagyon gyengén de fogja a mágnest.

Előzmény: Törölt nick (122851)
endrepp Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122862

Komoly szentély, remélem naponta áldozol!

Előzmény: Törölt nick (122849)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122861

Az a pellet kazán, vagy valami amivel fűt, az sem olcsó.

Előzmény: TINTUS (122852)
snapszmester Creative Commons License 2016.02.04 0 1 122860

Nem kell nagy rutin megtalálni, minden reggel félhasábon van meghirdetve.

Előzmény: Pezosa (122855)
Pezosa Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122859

Grützig!

Előzmény: foxrudi (122856)
snapszmester Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122858

Nagyon kedves vagy, de ott minden oldal hasznos, csak tudni kell értékelni. 

Előzmény: Pezosa (122855)
sogi01 Creative Commons License 2016.02.04 0 1 122857

                                                            vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

                                               linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                    A tudás forrása

                                              http://snapszmester.hu/

                                                             Benne

                                       Snapszmester és Nabiti összefoglalója

                                            Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

                                               

                                                Magánfőzés jogszabályai

          

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

Előzmény: sogi01 (122795)
foxrudi Creative Commons License 2016.02.04 0 0 122856

Guten Morgen allerseits ! Starten Sie eine 1400 -Kilometer- Reise !

Pezosa Creative Commons License 2016.02.04 -1 0 122855

ne kérdezd hogyan találtam oda, de jártam az oldaladon.

Hasznos a palinkafozes_hazi.doc-si. és a "pálinka hibák" táblázata.  A doksival valamikor úgy 4-6 éve mintha, már találkoztam volna valahol.

 

 

 

Előzmény: snapszmester (122840)
TINTUS Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122854

Nem látom a dupla falat. Hol öntik be a hőközeget, hol a biztonsági szelep stb.?

Előzmény: vizimento (122850)
endrepp Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122853

Kb. ugyanezt gondolom, de sztem. mehet egyből ez cefréből. Az is kérdés, hogy milyen töménységű alszeszt öntenél fel. 25%-os nál félő, hogy egy nagy tornyot nem tudnál annyira visszafogni, hogy a termék ne döngesse a 75%-ot, akkor elvileg az 1x-es stílust karcolod. Szőlőt próbáltam ilyenre főzni, az alszeszt 37%-ra hoztam ki és nem hígítottam 25-re, 70% lett a vége, kb fél úton lehet 1x és 2x között, rajnai rizling.

Előzmény: foxrudi (122837)
TINTUS Creative Commons License 2016.02.03 0 1 122852

Rudi ez a képen bérfőzde vagy ott van az a pénz amit egy egyszerű ember is tud áldozni ilyen hobbira?

Előzmény: foxrudi (122787)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122851

A rozsdamentes hamarabb elkopik, mint a saválló. 

Előzmény: vizimento (122850)
vizimento Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122850

Van esetleg valakinek ilyen főzője? Mennyire van megelégedve vele?

 

Tapasztaltabbak: mi a véleményetek róla így kép alapján?

 

Amennyit tudni lehet róla: 60literes, duplafalú, 1,5mm-es rozsdamentes anyagból készült (ez pl nem probléma? Amikor külön rákérdeztem, hogy rozsdamentes, vagy saválló, azt írták rozsdamentes...)

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122849

  Kisgönci, 18hlf fért a 65%-os ból. Milyen lett ,többtényezős . Nem vagyok biztos, hogy kész tapasztalat gyűjtés, tudom itt szentség törés, de a középpárlat 81,3%-os volt. 4 szer volt tele. Érden készült 60 éves kádár készítette  10 éve, ízlése szerint égetett ,viaszolt. 

 

  

 

 

Előzmény: endrepp (122834)
foxrudi Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122848

Pontosan nem tudom,csak azt,hogy Gyarmat mellett lakik(ott).

Előzmény: Szkajvolker Lajos (122847)
Szkajvolker Lajos Creative Commons License 2016.02.03 0 1 122847

Merrefelé? :)

Előzmény: foxrudi (122845)
buga1 Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122846

A színe gondolom a hordótól lett ilyen... Vagy tévedek?

Előzmény: Törölt nick (122830)
foxrudi Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122845

Hozzád Gombászok van közelebb!

 

Előzmény: Szkajvolker Lajos (122844)
Szkajvolker Lajos Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122844

Jajj, azthittem közelebb. :/

Előzmény: foxrudi (122843)
foxrudi Creative Commons License 2016.02.03 0 1 122843

Kb 50Km!A Fővárosnál!:-)

 

Előzmény: Szkajvolker Lajos (122841)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.03 0 1 122842

Tisztelettel  kérlek később válaszolnék.

Előzmény: Jani71 (122833)
Szkajvolker Lajos Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122841

Gyarmattól mennyire laksz?

Előzmény: foxrudi (122838)
snapszmester Creative Commons License 2016.02.03 0 0 122840

Kéznél voltál.

Előzmény: In Lak'ech (122836)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!