Dabason az Agrocentrum lerakatban voltál már hallottál róluk valamit? Mert náluk is van mindenféle üveg,kupak,dugó stb.. legalább is a honlapjuk szerint. Még oda gondoltam hogy elmegyek,most van rá időm utána járni.
0.35-ös fekete agárdis üveget szoktam venni szilikon dugóval 250ft-ért. Annyi hogy a címkét nekem kell levenni. Amúgy a fekete 0.35 üvegből 4-500 alatt nem nagyon találtam es meg a dugó is kell hozzá akkor...
Üdv! Én ezt köszönöm személy szerint hogy be linkelted mert a Bp-i cím pár percre van tőlem be is nézek a napokban. És az üveget hol szerzed be? Náluk vagy máshol? ( 0.5L víz tiszta átlátszó érdekelne)
Ez tényleg érdekes. Én 14. 34.-kor kaptam. De én nem tudtam, hogy a szakmain is fenn vagyok (ezek szerint). De ha most tényleg elküldted a rendes ZD-sre, akkor én a rendes ZD-n nem vagyok, mert nem kaptam meg még egyszer a fotókat. :-DD
Ja. Olvastam, hogy beledarálták neki a szumma mennyiség felét héjastól. Erős a gyanúm, hogy még szűréssel sem lehet megszabadítani az olajtól. De mandarin ouzo-nak jó ehet.
Ne bántsad már, én mondtam neki , hogy "zsepizzen" a fagyasztás után. Elfelejtettem, hogy szűrni kellett volna..DD...Amióta ez az új szűrőm van, már nem emlékszem, hogy előtte mennyit kínlódtam.
Ráadásul ő most mandarinnal szenved, ha jól emlékszem.
Hát ez érdekes, mert már reggel 8-óra előtt elküldtem az összes kép linkjét, de most vettem észre, hogy a ZD-s szakmaira ment reggel. De neked akkor is meg kellett volna kapni. Most a rendes ZD-sre elküldtem mégegyszer.
Felfűtés alatt érdemes sztem. tolni neki, tettem rá egy hővédő lemezt, 50Cfok körül üzemel, van benne túlmelegedés védelem, az még soha nem kapcsolt le. Nem hiszem, hogy ez egy kritikus hőmérséklet lenne, katalógusban megnéztem, ilyen kis dc motororok 80fokig tartósan üzemelhetnek. PWM vezérlővel maxon megy az elején, aztán kicsit vissza veszem. Megbízható így, főzeléket öntök fel, nem hígítom, sisakot bugyogja össze, de az zavar legkevésbé, eldugulni nem tud.
Sziasztok. Ugyanez az elgondolás vezetett engem is, az utolsó szezonba elhelyeztem a hajócsavar szerü 180mm átmérőjű kavaró lapátot, kb. 120-at forog, 10-15 percenként forog 1-2 percet, hogy ne melegedjen túl a Logan a.m.motor. Megemlítem, 85l- es duplafalu rozsdamentes főzőm van, de az itteni tanácsok alapján tettem bele kavarót, és jobb, valamivel rövidebb a főzési idő. (Gabonánál még több az előnye)
Lehet, hogy egy kicsit megtévesztő voltam , de mégis jól emlékszem.
A kapszulát 7 Ft-ért, az aglomerát dugót meg 11 Ft-ért vettem legutóbb januárban.
És igen a kalapos dugó az drágább. Annak az árára most pontosan nem emlékszem, de mivel más ügyből kifolyólag van dugózógépem, szoktam az aglomerát dugót is használni ( sűrűn ) A két kis zacskóban kétfajta kalapos van. A nyugtát nem találom de azok is 30-40 között vannak.
Szabályozás ügyben keresd patxaran kollégát. Neki olyan készüléke van, ( igaz 220-ra ) amivel szabályozza a keverés beindulásának gyakoriságát, valamint az egyes keverések időtartamát is. Nem ő készítette, de van tapasztalata és jó ötletei is, biztos segíteni fog.