Most, hogy a munkaidőm rovására, 88-adszor is sikerült átolvasni a legutóbbi Cívishírt a Mestertől, most vettem csak észre, hogy micsoda bölcsességet írt, az utolsó másfél mondatban. Aszondja : "hát én olyankor nem akarok politikai pártokra asszociálni. Elég nekünk a saját bajunk." Ez amolyan rövid, tömör, abszolúte pontosan, kifejezett vélemény.
Szakács Béla talpig becsületrend! Az eonos telefont nem számolja el saját részére. "De azt a munkahelyemről intéztem, ezért az a munkahelyemet illeti meg."
Dobhatom a sutba a diplomámat. Azt tanultam a suliban, hogy a villany áram mérték egységei a Volt, az amper, a watt, a coulomb, a flukszus, meg ilyenek. Most meg a Mestertől kell megtudnom, hogy az "EOn-tot, ami az Elektromos Villanyáram röviditése."
Különben tényleg felháborító ez a szituáció, ha már a kis- és nagyfőnök is a Mester pártjára állt. Nem beszélve főleg a postázóról.
Majdnem minden szolgálatoskodó cégnél a lehetetlenség határát súrolja az élő hölggyel való beszélgetési lehetőség. Bélának ebből a szempontból szerencséje volt. Mert a géphölgy nem tudta volna megmondani, hogy pénteken nem jönnek és akkor a szabadság megy a vakok rovására. És ez már télleg pofátlansági szituáció!
ez valóban felháborító! és ha szabadságot is kivett emiatt a Mester, akkor már valóban kártérítés-szituáció van!
én egyszer úgy jártam az ELMŰ nevű céggel, h. egy reggel csöngettek, mert jöttek kikapcsolni az áramot... kiderült, h. mindössze azért, mert már többször próbáltak volna jönni személyesen leolvasni a villanyórát, de nem voltam otthon. én nem tudtam erről, levelet se kaptam, mert ajánlva küldték, és a főbérlőm nem továbbította nekem. nem számított, h. kifizettem minden számlát, ha akkor épp nem vagyok otthon, jó nagyot koppantam volna, hogy mire hazaérek, nincs áram.
vigyázni kell az áramcégekkel, nem egy ügyfélbarát cég, az biztos.
Küldött az Eon nevű cég levelet, hogy pénteken 12-15 óra között személyesen megtekintik a villanyórámat és ha nem leszek otthon, akkor 6 ezer forint ejtsd 6000 forintre megbírságolnak. Én már múlt héten elkéredzkedtem, hogy időben otthon legyek, ahogy kérték. Ma azért a biztonság kedvéért felhivtam az EOn-tot, ami az Elektromos Villanyáram röviditése. A gépiautomata után sikerült egy élő hölgyel beszélgetnem, aki elmondta, hogy mégsem jönnek pénteken. Én ettől konkrétan ideges lettem és mondtam neki, hogy ha én most nem telefonálok oda, akkor pénteken potyára ücsörgök odahaza? De a hölgy csak annyit mondott, hogy hümm. Én ritkán vagyok ideges, de most kis hijján dúltam-fultam. Minden kolléga beleérte a Nagyfőnök és kisfőnök is a pártomra állt. Sőt többen a postázóból is. Makszimálisan kifejezték, hogy szolidalitársi szempont, miegymás. Frici szerint még perre is mehetek, mert ez már pofátlansági szituáció. Illetve fizessen ezekután az EON nekem 6000 forintot, mert becsaptak. Plusz a telefondíj amit rájukköltöttem. De azt a munkahelyemről intéztem, ezért az a munkahelyemet illeti meg. Hát még elmondanám, hogy akik Debrecenben élnek, és az Eon irt nekik, na szóval ne vegyék komolyan, mert ez az egész illetlen becsapás!
Sajnos, nem hallottam még ezt a remekművet, de meg fogom tenni. Én Edmundot - bár nem tartozik szorosan ide - El Visz imitárként hallottam legutóbb, a Route 66 című táncdalban, a refrainban. Csak az első mondatot kopizolom ide, a stílus kedvéjért. "Visszafelé dzsavelok a 66-os úton és hogy hol a gyíkomba tévedtem el sehogysem találom csakis az a fontos, hogy az országúthoz tartsd magad az összes idióta szanaszéjjel szalad."