Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
És mi kivetni valót találtál benne? Nekem speciel újat nem mondtál vele. Én ezt már 2 hónapja láttam, amikor utána néztem/ érdeklődtem a cégnek. Na és?
"Jövedelem mások telefonálásából! Sok milliárd ember telefonál naponta. Ha minden telefonbeszélgetés után, amit egy napon a világban beszélnek 1 forintot fizetnének önnek, órák alatt jómódú lenne.
A Westelnél (pardon, T-Mobilnál) anno nyilatkozni kellett, hogy akarom-e, hogy benne legyek a telefonkönyvben. Ezt megkérdik az előfizetésesektől és a dominósoktól is. Tehát nem lehet kideríteni. Ha csak a delikvens önként el nem dalolja. :-) A számról kiderítés csak a legeslegelső időszakban volt, van annak már 15 éve is, ha jól saccolom...
Ez teljesen OK. De a telefonmizériát én sem értem. Honnan látszik egy telefonról v. egy telefonszámról, hogy prepaid-es??? :-O Most nincs időm visszagörgetni, hogy ki dobta be ezt a problémát, arra emlékszem, hogy ő ilyenekkel nem áll szóba. Előtte elkéri a telefonját, és megnézi, mi van az akku mögött? :-DDDDD Egy időben nekem is dominóm volt. A mhelyemről vezetékesről tudtam hívni minden mobilos ismerőst, a mobilon meg inkább engem hívtak. A legolcsóbb előfizetést se tudtam volna lebeszélni, úgy hogy megérje. Sokkal praktikusabb volt a prepaid.
sracok, igazan nem ertem ezt a telefon / email mizeriatokat.
a jo uzletember alapvetoen takarekos a penzevel / idejevel.
nekem 2 prepaid kartyam van, igy olcso beszelni. fel evet toltottem belgiumban, most alljak sorba addig lemondani az elofizut, aztan ha hazajovok remenykedjek, h meg szabad a szamom amit mindenki ismer?
email. van datanetes cimem, meg gmail. a gmail-t reszesitem elonyben, mert konnyebb megjegyezni a veget. nem hiszem, h barmennyivel is komolyabb lennek, ha a datanetest hasznalnam. big al is az aol-os cimevel levelezett velem.
1. Hol, melyik boltban? Ha lehet budapestit kérnék, hogy el tudjak menni megnézni.
2. Jobb lett volna, ha előbb megnézed az árakat és utána jelented ki, hogy X szeresen drágább, mert így uo. komolytalanná válik (számomra) a hozzászólásod, mint az elvakult MLM hívőké.
Bár gondolom, ez téged nem érdekel, mert nem ismerjük egymást.
(Talán röviden csak annyit, hogy igyekszem mindkét oldal "kilengéseire" reagálni, bár inkább csak szóban, ill. magánba, a fórumokba sajnos sokszor nincs már időm írogatni)
Érzésem szerint ez a "magyar emberbe magyar árut" kicsit egysíkú. A magyar termékgyártók inkább próbáljanak exportra is termelni. Ha mindenki csak a környezetéből vásárolna, elég szürke lenne a világ.
Szerintetek ha már meggazdagodott az illető (bár lehet, hogy nem olvasta elégszer a könyveket...), akkor mi szüksége rá, hogy féláron eladja ezt a néhány könyvet? :-D
Van közte MLM-s fáraó könyve is? Nem ismerhetem mindet...
a) igen. én csak a piramison kivul értékesítek. ez egy ilyen cég.
de ez nem az amway.
b) viszont ha jön havi 20 ezer forint csak ugy. akkor azt miért utasítaná vissza bárki is? mert ugye passzív jövedelm arról szól, hogy neked nem kell hozzá dogloznod, tőled függetlenül, évi kb 200 000 forint jön.ha nekem jönne én térnék ki az utjából.
c) az amway piramis egy kicsit más ott vevőnek megéri a rendszerbe belépni, és úgy vásárlóként megmaradni. így gondolom az átlag keresetbe benne van a több ezer olyan tag a rendszerben aki csupán vásárol.
gondolm ahoz, hogy 88 dollár átlag kijöjjön amikor több ezer 0 dollár kereset van a rendszerben, akkor kell legyen jóval nagyobb kereset is talán....