Sajnos még mindig sokan vannak, akik azt hiszik, hogy a sodronylakat ér valamit. Bár ahogy jobban megnézem ezt a tárolót, elég gyenge alkotás. Szerintem itt inkább a tárolót szednék fel/vágnák át, ha komoly U lakat és lánc kombinációval találkoznának a tolvajok.
Szóval nem látszik valami 100%-osnak. Hogyan tudnám rendbe rakni? Ja, és mi az, hogy nikkelezés? Én is képes vagyok odahaza megcsinálni? Köszi a válaszokat!
Néhány napja írtam a Csepel Tura kerékpárommal kapcsolatos kérdéseimet. Néhányan válaszoltarok is, amit akkor is, most is, köszönettel vettem. Azóta sikerült szereznem egy Bosch lámpát. Íme:
Milyen könvyet említesz? Lehet erről többet is megtudni? Egyébiránt úgy tudom, hogy a Schwinn-Csepel napjainkban is gyártja a Touringot, de nem mert exportváltozat lenne, csak így lehet jobban hangzik a Túra helyett, meg egyébként is s...ggnyaló világot élünk ...
A ffi kerékpár az enyém, a női az aukciós tárgy volt. Mindkettőnek megegyezik az első lánckereke, és most lép be harmadik gépként a MÜM21 féle ffi Touring szintén ilyen lánckerékkel. Azt tudjuk, hogy a túrákon nagyobb (4karikás)lánckerék volt. Arra következtetésre jutottam, hogy ha a MÜM21 gépe touring és a női is Touring mivan ha az én gépem is az lehet:) ???
Szia!Biztos repesz,azért ezek erős anyagból vannak és csak úgy nem jukadnak ki,nagyon sokminden repeszes akár a földön szakíthatja szét a tárgyakat vagy az illetőnél akinél van.
Indul a következő Dongó feltámasztása egy RM művekben készűlt Touring kerékpár párosításával . Kicsit szétszedve került hozzám , de komplett a bringa . Látszanak rajta a csíkozások , a jelvény alatt a kék nincs kifakulva . A festékkeverő ismerős ezalapján azonosítja be a szinszámot , majd megírom a számot . Hétfön viszem a homokfúvóhoz aztán a fényezőhőz Selmecbányára .
NÉMI ZAVAR TÁMADT NÁLAM AZ SHB-VAL KAPCSOLATBAN!! EDDIG ÚGY TUDTAM, HOGY AZ SHB=SCHWARTZ HENRIK BUDAPEST!!! MOST FELBUKKANT EZ A KERÉKPÁR, ÍGY UTÁNA NÉZTEM. AZ EGYIK 1940-ES KÖNYVEMBEN SZEREPEL EGY BIZONYOS SCHWARTZ A. HERMANN KERÉKPÁRKÉSZÍTŐ, KERÉKPÁR ÉS ALKATRÉSZKERESKEDŐ. NO AKKOR MOST MI IS A HELYZET???????