Keresés

Részletes keresés

Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16670

 

   Szia Subcy!

 

    Mindenkinek megvan a maga keresztje. Nekem is. Mindenkinek testre van szabva a saját keresztje, csak annyira nehéz, amennyi ereje van cipelni. Senkinek sem könnyebb, sem nehezebb, testreszabott.

 

    A legnagyobb gondom most az, hogy nem vagyok harmóniában önmagammal és a világgal. Ez nagyon összetett dolog, nem részletezem. Változnom, fejlődnöm kell sokmindenben.

 

   De az élet állandó fejlődés, változás.

 

   Nyitott, fejlődésre és változásra kész vagyok, hittel és reménnyel teli!

 

   Nálam mindig az első lépés nehéz, meg a többi. Sokszor elindulok, visszaesek, vegetálok, aztán megint elindulok, stb. Folytonos újrakezdő vagyok! Most éppen egy lemerült energiaállapotban vegetálok, de lépésre készen! Indulásra készen, csak lépnem kell! Mint mindig sokmindenben. De szerintem sokan vannak ezzel így!

 

   Szóval elvagyok, mint a befőtt, ha nincsenek gondjaim, csinálok magamnak.

Keveset cselekszem bárminek is az érdekében. De tudom, hogy a mélypont után elkezdődik a felemelkedés. Én most kis hullámvölgyben voltam, vagyok, de érzem a változás szelét! Nemsokára megint elindulok!

Előzmény: subcy (16669)
subcy Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16669

Én sem nagyon értelek ám :- Miért nem vagy harmóniában önmagaddal? És miért nem tudsz változtatni? Ez szerintem csak rajtad áll :-D Mivel foglalkozol?

Nekem van egy ismerősöm. Hasonlóan gondolkodik. Ő tele van pénzzel és nem Ő kereste meg, hanem ölébehullott.

Előzmény: Aconcagua (16665)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16668

 

   Szia Psp!

 

   Mi az élet értelme szerinted?

Előzmény: Törölt nick (16666)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16665

 

 

   Szia kedves Psp!

 

   Én már leírtam, hogy miért nem csinálom az MLM-et. Nincs semmi motivációm, hogy csináljam és ezért nem is  vagyok hajlandó megfizetni az MLM- siker árát sem.

 

  Nem vagyok harmóniában önmagammal és a világgal, nagyon sokat kell változnom és fejlődnöm még. De nem azért, hogy elkezdhessem az MLM-et, hanem azért, mert ez az élet egyik értelme.

 

   Ezt bárki megvalósíthatja MLM nélkül is.

 

   De aki szeretne MLM-hez csatlakozni, tisztában van egyéni képességeivel és lehetőségeivel, kihívásnak tekinti, van egy erős motivációja és hajlandó megfizetni a siker árát, élvezi a kincsvadászatot, emberhalászatot, az bátran induljon el!

 

   Én most nem vagyok beindulva erre, de egyszer még lehet, hogy megpróbálom!

 

 

   Csodaszép napot kívánok Neked! Az Isten áldjon meg! Ezerszer áldjon meg!

Előzmény: Törölt nick (16663)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16664

 

   Szia Subcy!

 

   Gratulálok a lottó nyereményedhez, én is szeretek lottózni és totózni! Eddig még nem nyertem nagyobb összeget, de én is reménykedem a telitalálatban. Igaz, hogy kicsi az esélyem rá, hiszen csak 1-1 szelvénnyel játszom, de a gyakorlat azt bizonyítja, hogy vannak emberek, akik telitalálatot érnek el, akár egy szelvénnyel is!

 

Előzmény: subcy (16661)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16662

Szia Zottjoghurt!

 

   Az MLM-et egy játszmaként fogják fel azok, akik sikeresek lesznek benne. Nem is szabad másként. Kincsvadászat, játék, jó móka, emberhalászat. Azok lehetnek csak benne sikeresek, akik nyitottak az állandó változásra, fejlődésre és ezt tovább tudják adni azoknak az embereknek, akiket csatlakoztatnak a hálózathoz. Valljuk be őszintén, erre nagyon kevesen képesek! Mindössze az emberek 1%-a!

 

   A legnehezebb dolog egy ember életében, hogy állandóan változzon, fejlődjön.

Kevesen képesek erre. Aki ezt meg tudja tenni, azt csodálják az emberek, lelkesednek érte, magával ragadja az embereket, csatlakoznak hozzá. Hitet, reményt, energiát kapnak tőle, hogy igenis mindenre képesek lehetünk! 

 

   Az MLM nagyon összetett dolog. De leginkább a csatlakozó egyénen múlik saját sikere. Az MLM-ben ugyanis nem terméket és üzleti lehetőséget kell eladnunk, hanem saját magunkat, a szó nemes értelmében! Nem a terméket és az üzleti lehetőséget veszi meg a fogyasztó és a hálózathoz csatlakozó, hanem bennünket!

 

   Nagyszerű lehetőség az MLM az egyéni változásra, fejlődésre. Kincsvadászat, játék, jó móka, emberhalászat. Mennyire vagyok nyitott, változásra és fejlődésre képes? Mennyire tudom eladni magam az embereknek? (A játékszabályokat betartva!)

 

   (Mert ugye ahogy az életben mindenhol, itt is vannak pénzéhes, gátlástalan kóklerek, akik rombolják az egész nimbuszát, de ezek tartós sikerre nem számíthatnak!) 

 

   Az MLM-ben az ember maga mérettetik meg! Mennyire tudok hatni az emberekre, mennyire tudok csapatot építeni? Mennyire vagyok képes az állandó változásra, fejlődésre?

 

   Ezért eMeLeM kalapom azok előtt, akik mindezek tudatában csatlakoznak és bármekkora hangyányi kis sikert is elérnek!

 

   Ahogy Gandhi mondja: Nekünk magunknak kell annak a változásnak lennünk, amit a világban látni akarunk! 

Előzmény: Zottjoghurt (16656)
subcy Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16661

  "Egyébként ha már itt tartunk, MLM-vállalkozásban a csúcsra jutni kisebb az esély, mint lottón nyerni."

 

Én már nyertem lottón. Nem, nem kettesem volt. 7 számjegy. Akkor nekem nagy esélyem van, hogy MLM-ben is sikeresek leszek!? :-D Hozzá kell tennem 1 évig sok olyan vészmadár mondta -mint itt- hogy ezzel soha semmit nem fogok nyerni(nem hagyományos lottó volt) :-D Még jó, hogy nem rájuk hallgattam, különben most jó nagy mínuszba lennék :-D

 

Hogy is mondta öcsém a héten mikor azt javasoltam neki, hogy írja be a kérdését egy autós topikba?

 

"a fórumon annyi iszonyat okos ember van, hogy úgyis hülyeséget mondanak" :-D

 

Én mindenkinek tanácsolom aki ezt a fórumot olvassa maga döntse el, hogy belevág vagy nem egy network marketing rendszerbe! Nekem pl az egészséggel foglalkozók nem tetszenek. Soha nem lennék benne hiteles...

 

Előzmény: Aconcagua (16650)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16660

 

   Bocs, kicsit túloztam. MLM-ben az esély a sikerre 1%, lottóban 1 szelvény megjátszásával 0,000000022. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem sokkal több az esély az MLM-ben, mint a szerencsejátékokban.

 

   De! Nem sokat értettél meg az általad ömlengésnek vélt egyéni tapasztalataimból és véleményemből, mert az esélyek tényleg hasonlóak, csak van egy óriási különbség a kettő között!

 

  Ez az 1% esély mindkettőben 100%-á változtatható. Hogyan?

Lottó: megveszel 44 millió szelvényt, kitöltöd az összes lehetséges variációt, feladod a szelvényeket és teljes nyugalommal várhatod a sorsolást.

 

MLM: Erős motivációval és kőkemény munkával megkeresed azokat az embereket, akik az általad forgalmazott termék vagy üzleti lehetőség iránt érdeklődnek.

 

   Valljuk be őszintén: a biztos lottó ötösre nincs ember a világon, aki vállalkozna.

MLM-ben is csak az emberek 1%-a vállalkozik arra a kőkemény munkára, ami a sikerhez vezet, de ők sikeresek lesznek. És itt ráadásul nem elég szelvényeket kitölteni, hanem emberekkel kell foglalkozni, csapatot kell építeni, önmagunknak is állandóan változni, fejlődni kell. Erre pedig nagyon kevés ember képes ilyen mértékben. Ehhez a sikerhez  kell az óriási motiváció és természetesen ennek a sikernek meg is kell fizetni az árát! Erre az emberek 1%-a képes!

 

 

Előzmény: Törölt nick (16653)
AgentOrange Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16659
szóval vagy hazudsz, vagy tényleg szar munkahelyed van, bár nem értem miért éppen az mlm jelentené a kiutat, ahogyan az idehamuzzon főnök dolgot sem.
Előzmény: CaMea Culpa (16655)
AgentOrange Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16658
Én is már jópár éve egy elég nagy cég alkalmazottja vagyok (10év) és eddig minden évben elmentünk nyaralni, nem is egyszer, soha nem mondta senki, hogy nem...pedig nem vezető beosztás:)
Előzmény: CaMea Culpa (16655)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16657
reméljük, a fórumot is tájékoztatod majd róla, ha elérted és nem csak eltűnsz.
Előzmény: CaMea Culpa (16655)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16656
Teljesen igazad van, amikor azt írtad, hogy az mlm egy játék... ismert (kis) esélyek, stb.  most nem keresem vissza.. végre egy bennfenntes is kimondta.
Előzmény: Aconcagua (16652)
CaMea Culpa Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16655
Lehet hülyének nézni, de akkor is elmondom, hogy kis hazánk legnagyobb cégének az alkalmazottja vagyok. Idén el akarok menni a családommal nyaralni. A főnök meg azt mondta, nem. Nyilván kevés szóból ért a magyar, de lehet, hogy ha eljutok addig az 1%-ig töbet senki nem mondhat ilyet nekem. Ez gondolom elég erős motiváció, és azt, hogy kitátott szájjal hajbókolunk egy főnöknek, "Ide hamuzzon!" az inkább perverzió.
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16654

A 95%-hoz csak annyit, hogy egy valódi vállakozást nem úgy inditanak, hogy ha látható a 95% bukta, akkor is belefektetnek, aztán utánam a vízözön.. legtöbb működő vállalkozás felmerült igényre, vagy eredeti termékre/szolgáltatásra alakult, legalábbis amit eddig láttam.. amiről ti beszéltek, hogy az induló vállalkozások 90%-a elveve bebukja, azok inkább kényszervállakozások lehetnek... dobjunk össze egy céget, keressünk vmi profilt, aztán keresgéljünk hozzá vevőket, hátha bejön..

A megszünő vállalkozások között vannak azok is, amelyeknek megszünt a megrendelése, és azért szűnik meg, de nem biztos, hogy veszteséggel zárta... stb.

 

szóval ne mossuk össze a szezont a fazonnal, a hamut meg pipőkével.

Előzmény: Aconcagua (16652)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16652

 

 

   Tényleg a változás a legnehezebb minden ember életében. Aki erre képes, az igazán sikeresnek mondhatja magát.

Előzmény: Törölt nick (16646)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16651

 

 

   Szia Osbourne!

 

   Hitegetni és becsapni más embereket tényleg nem szép dolog. Egyébként én is nagyon kíváncsi lennék rá, hogy aki elég erős motivációval kőkeményen dolgozik 4 évet egy MLM rendszerben, az tuti, hogy sikeres lesz? (Szerintem igen)

 

   Én sem tudom biztosan, hiszen én nem jártam végig ezt az utat és közülünk senki sem itt a fórumon. Én magamról tudom, hogy miért nem lennék sikeres, ezt már elmondtam.

 

  De szívesen meghallgatnék olyan sikeres embereket, akik már végigjárták ezt az utat és olyanokat is, akik szintén végigjárták, de nem értek fel a csúcsra.

 

   Az MLM-szemináriumokon a színpadon lévők sikereit hallgatva és számos sikersztorit elolvasva könyvekben, a sikeres emberek életében nagyon sok közös vonás van. Ez nem csak az MLM-re igaz, hanem bármilyen sikerre. De a világ lakosságát nézve az emberek 1% vagyonos (dúsgazdag) csak.

Valamivel rendelkeznek ezek az emberek, amivel a többség nem.

 

   Akinek pedig több a foga, mint az IQ-ja (ahogy mondtad), becsapni és hitegetni tényleg nem szabad az ilyen embert, hogy beléptetem, aztán magára hagyom, ha megvette a belépőcsomagot vagy amíg hasznot hajt, de a változás és fejlődés, siker lehetősége neki is adott, csak tisztában kell lennie egyéni képességeivel és lehetőségeivel.

 

   Egyébként tényleg sokszor lehet tapasztalni, hogy az MLM-ben sokan a pénzre hajtanak, mindenkit be akarnak léptetni, vásároltatni a haszon reményében.

De tartós sikert ezek az emberek nem érnek el, csak azok akik odafigyelnek a csatlakozókra, hiszen érdekem, hogy akit beléptetek, sikeres legyen. Csak így lehet erős csapatom, csak így lehetek sikeres.

Előzmény: Törölt nick (16647)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16650

 

   Szia Maxval!

 

   Tökéletesen igazad van, a lottózást vállalkozásként is felfoghatjuk. Sok ember tényleg csak panaszkodik, de a legszükségesebb lépéséket sem teszi meg, hogy nyerjen. (szelvény megvétele, kitöltése, feladása, leellenőrzése). De akkor már inkább totó, ott nagyobb az esély, igaz, hogy ott kevesebb pénzt lehet nyerni.

 

   Lottó vagy totó? MLM vagy biztos munkahely? (Kicsit durva hasonlat)

 

   Egyébként ha már itt tartunk, MLM-vállalkozásban a csúcsra jutni kisebb az esély, mint lottón nyerni.

 

   Természetesen egy ember sem különb a másiknál egy MLM rendszerben. Üzleti értelemben értettem azt, hogy hulljon a férgese. De akkor javítok: aki sikertelen, az hagyja abba.

 

   Az meg természetes dolog, hogy az ember azoktól tanul az élet minden területén, akik valahol valamit már letettek az asztalra. Ha jó focista akarok lenni és van rá lehetőségem, akkor Ronaldihno játékát tanulmányozom a TV-ben és nem a megyei harmadosztály törzsszurkolójának a bemutatóját. (De általában a szurkoló mindig jobban tudja, hogy mit kellett volna csinálnia Ronaldihnonak, hogy gólt lőjön.) 

Előzmény: Törölt nick (16648)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16647
 Csak meg kell kérdezni a csúcson lévőket, mi vezette el őket oda? Egytől egyig azt fogják mondani: 100%-ban tudták, hogy miért indultak el és hajlandóak voltak megfizetni az árát (befektetett pénz, idő, energia, kitartó munka).

 

   Akik nem érnek el sikert, azok 99%-ban nem felelnek meg a kritériumok valamelyikének.

 

 

Én azert ezt meg kiegészíteném egy plussz dologgal, bizonyosfokú társadalmi lehetőségekkel amivel sosem szamoltok. Mindenkinek megvan a maga keresztje amit soha az életben nem fog tudni levetkőzni. Mar 10 evvel ezelőtt is azt hirdették a gazdaságban hogy a poziciószintek között nincs semmi atjarhatóság. Ahova bekerülsz egy vállalati egy MLM piramison belül ott fogsz nagyjabol megrohadni eleted vegeig. Természetesem feltételezzük hogy a vállalati az MLM piramis konstans méretü. Miert is valtozna? Természetesen az MLM hirdeti hogy valtozik csak akkor már az ismert ütem méretét ismerve mindenkinek valahova be kellene lépve lennie. Ez pedig nincs igy.

 

Példul: Hiába kapaszkodik Gáspár Győző egy magasabb nívósabb szint felé mondjuk az operabál irányába akkor is csak egy ripacs roma marad senki mas. Pénz van nem is kevés de ha a vagyott környezete nem ertékeli akkor akarmennyi is lehet neki ...

 

Most akkor ez siker ? Neki az, kitört a nemlétező nyomorbol ....

 

Elhitetni olyan emberekkel akiknek több a foguk mint az IQ-juk hogy befektetett pénz, idő, energia, kitartó munka már elég a boldoguláshoz az MLMben pont olyan tisztességtelen dolog mint a boltilopás ...

 

 

 

Előzmény: Aconcagua (16629)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16646
Ez nem a redszer szakertelemről szól hanem arrol hogy van egy személyes plussz vagy minusz az emberekben amit a potenciális belépőket taszitja vagy vonzza a rendszerbe lépés előtt. Nem tudod levetkőzni ezt. Magyarul ha mellészartál a wcnek korábban akkor ezután is mellé fogsz. Hiába bizonygatod ezt masnak foleg ha eddig is tudták ezt rolad ...
Előzmény: végé (16643)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16645
Csak ne jutna mindig eszembe Erdős Péter nevu ember a nyuton familyvel kapcsolatban. 
Előzmény: Aconcagua (16642)
végé Creative Commons License 2007.06.30 0 0 16643

Ez a hozzászólásod tetszett, majdnem teljesen egyet is értek vele.

Pirosbetűs ünnep lesz a fórum történetében, amikor a "tapasztalt, szakértő" olv.társak is megértik amit esélyekről az írtál.

Előzmény: Aconcagua (16629)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16642

Neoton Família: Holnap hajnalig

 

1. Ne hidd azt, hogy senki se' szeret,
Szoríts jobban, melletted vagyok én!
Új kedvest egy még újabb követ,
De barátságunk csillagidőt ígér.

2. Én is őrzöm arcomat, sajátodat te is félted.
Leláncolnád önmagad, közben szabadságod kéred,
Visszakéred.

R. Holnap hajnalig ébren őrizzük álmunk,
Holnap hajnalig mindent rendben találunk.
Érintsd meg a lelkem még egyszer,
Érintsd meg, és aztán engedj el!
Holnap hajnalig őszintén ölelj még, ölelj még!

3. Ha úgy érzed, hogy senki se' szeret,
Rohanj hozzám, melletted leszek én!
Éjszakánk már nem lehet ilyen,
De barátságunk védeni fog, ne félj!

2., R., R.
Ölelj még!
||: Holnap hajnalig,
Holnap hajnalig. :||


 

Aconcagua Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16641

 

   Csináljuk a fesztivált! Holnap hajnalig!

gma Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16640
Nagyon jól mondod. Gazdagság=béke+kiegyensúlyozottság+bőség. Akik folyamatsoan ártanak másoknak, azoknak nem lesz meg a békéjük hosszú távon. Ezért nem is lehetnek gazdagok, max. vagyonosak. Ami nagyon nem ugyanaz.
Előzmény: Aconcagua (16635)
gma Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16639
"Csupán két dolog miatt: Nincs meg az a motivációm, amiért hajlandó lennék megfizetni az MLM-siker árát.
Jó lenne anyagi függetlenséget elérni, passzív jövedelemhez jutni, milliókat keresni havonta, csak ne kellene érte ennyit dolgozni! "

Lehet hogy ezért le fognak lúzerezni mások, de tőlem mindenképp tisztelet jár, hogy ezt így őszintén fel mered vállalni. Bár ilyen lenne minden ember, akit megkérdezek az üzletről. Nem szúrnék el annyi időt látszólag felelslegesen.
Te biztosan sikeres leszel abban, amit választasz magadban, mert felvállalod, hogy te vagy a felelős és ezen múlik minden.
Előzmény: Aconcagua (16631)
gma Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16638
"Egyébként aki átlátja a rendszert és tisztában van az elérhető siker esélyeivel, valamint megvan a kellő motivációja és hajlandó megfizetni a siker árát, az 100%, hogy sikeres lesz. Ez kicsit furcsán hangzik, de a tény az, hogy azoknak a csatlakozóknak a száma, akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek, szintén 1%."

Na ez így igaz. Így teljesen egyetértek. Nem a rendszer határozza meg az esélyt, hanem az emberek feje...
Előzmény: Aconcagua (16629)
gma Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16637
Szerintem akkor vagyok hülye ha válalkozás menedzsmentből egy telefonszerelőt fogok kérdezni már bocs :D
Előzmény: Törölt nick (16628)
Aconcagua Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16636

 

 

   Mit ér, ha az egész világot is megnyered, de a lelkedet kár éri? (Biblia)

Aconcagua Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16635

 

   Oké. Igazad van, lehet sikeres becstelenül is, sőt sokan úgy szerzik a vagyonukat, de egyszer ez biztosan visszaüt majd az életében valahol!

Előzmény: Biovadász (16633)
Biovadász Creative Commons License 2007.06.29 0 0 16633
"Egyszerűen nem lehet sikeres a becstelen ember!"

Egy álomvilágban biztos így lenne, valamint a magyar népmesékben mindíg így van. :)
Előzmény: Aconcagua (16632)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!