Őszintén sajnálom ha bele gázoltam a finom lelki világodba, nem hinném,hogy irtam volna valami sértőt neked. Annyit max hogy ha anno 180 ért eladod,akkor most jobban jársz. Amennyiben a lenti link a tied akkor veled beszéltem.. de akkor lehet nem aug elején volt.. végig ezzel a hirdetéssel nyomtad hogy ebből kifolyólag .. Én ezt azért irtam,mert innen ismertem meg mindig.. 199000 ről indúltál és most itt tartasz.. Azt mondta szó szerint a telefonba hogy olcsóbban nem tudod adni én meg azt hogy ha délutánig meg gondolod magad akkor vevő vagyok rá.. de nem gondoltad meg magad:) engem nagyon nem érdekel mennyiért adod el.. sőt azt is meg irtam,ez már egy elfogadható ár.. mért rontom én ezzel a hirdetésed ? Az At -gold nagyon is jó gép..
augusztus elején én még nagyban vidéken lengettem ezzel a géppel mivel akkortájt vásároltam biztos, hogy nem hirdettem. szeptember elseje óta hirdetem. továbbra sem emlékszek senkitől konkrét ajánlatra. egy somogyi srác volt, aki új gépen és az üzemanyagáron filozofált felajánlottam neki, hogy leviszem a megyébe, mert van ott ismeretségem, de végül nem hívott (valószínűleg, ha másnak levinném 350 km-re akkor nem az általad említett 19 ezer forinton lennék megakadva). szóval vagy összekeversz valakivel vagy rossz számot hívtál vagy egyszerűen valótlanságot állítasz ezzel lehúzva a hirdetésem. "ert ugyanaz a szoveg "ebből kifolyólag" stb stb..." - ezt meg talán próbáld meg még egyszer, hogy lehessen is értelmezni. ne haragudj, de továbbra sem értem, hogy te milyen alapon kérdezel fel engem?! milyen enyje enyje? nem vagyok én sem a kölköd, sem a kispajtásod. nem mondtál, te nekem lószart se és nem is értem, hogy mit rajtam rugózol. engedd már meg nekem, hogy olyan szöveggel és árral illessem a saját hirdetésem, amilyennel akarom, ha meg netán téged ez zavar vagy esetleg az, hogy nem tudtál ilyen áron gépet venni az már a te problémád. tudnék még cifrábbakat írni, de nem akarom még jobban megbontani a fórumot. még egyszer mondom öreg, hogy a saját házad táján söprögessél vagy menjél ki lengetni, ha tele van az agyad "kolléga". nem volt szándékomban vitába bocsátkozni csak nem szeretem, ha felkóstolnak főleg, ha alaptalanul.
M ez elso hsz embe se volt.semmi kotozkodes....Ő FÚJTA fel a dolgot és jött a szövegével hogy annyiért adja.amennyiért akarja naná ez idáig teljesen rendben van.
Ejnye ejnye augusztus elején kb .. akkor hirdetted 199 ezerért.. akkor ajánlottam 180 ezret a válaszod az volt ,hogy akkor megmarad.. azota már láttam 180 ért olyan szöveggel hogy ha nem kel el ennyiert akkor nem adod el. Most meg tessék 160 ért adod egy hirdetesrol beszelunk ert ugyanaz a szoveg "ebből kifolyólag" stb stb... mond meg nekem nem.lett volna jobb anno 180 ert nekem adnod? En megmondtam kozel az uj árában hirdetted nem fogod eladni.... de ez az ár korrekt érte sok sikert... és igen semmi közöm hozzá:))