A topik az amatőr és hobbi rádiózáshoz való készülékek és kellékek, pótalkatrészek csakis hobbi szintű, tehát nem kereskedelmi mennyiségű és jellegű adás-vételére szolgál. Célszerű a kínálati irányárat megjelölni és elérhetőséget feltüntetni, de utóbbinál mérlegelni a személyes adatok kiadását (például név, telefonszám, lakcím).
Az irányárra és alternatív beszerzési forrásra lehet megjegyzést tenni, de parttalan és főleg személyeskedő vita tiltás terhe mellett nem ajánlott. Az alkufolyamatot lehetőleg magánlevelezéssel célszerű lebonyolítani, szem előtt tartva a topik elsődleges célját: a cikkek (magáncélú) adásvételét illetve cseréjét.
Professzionális szinten is kereskedők tevékenysége addig mehet amíg nem haladja meg az egyéni szinten szokásosnak számító kereteket. Üzlet reklámozása sem megengedett, de merőben tájékoztatási célból meg lehet jelölni egy-egy beszerzési forrást, pl: "itt és itt kapható" az adott cikk. Aukciós és hirdetési portálok linkelése tilos.
A fentiek megszegői tiltást kaphatnak és a hirdetéseik visszamenőleg is törlésre kerülhetnek.
A problémák elkerülése végett:
Az árucikk paramétereit, állapotát, tartalmát magánlevelezésben ismételten pontosítsák a felek. A kifizetés célszerű ha átutalással történik, mert az később bizonyító erejű. Készpénzes üzlet esetén erősen javasolt egy adásvételi szerződés írása. Későbbi probléma esetén (hibás készülék, nem az van benne amit hirdetett, lopott, satöbbi) a hatósági feljelentés (rendőrség) illetve a polgári peres eljárás (bíróság) a lehetséges út. Ezt kérjük vegyétek figyelembe.
Tervezett időpontok 2024. évben: -november 09. szombat
-december 14. szombat
RÁDIÓAMATŐR TALÁLKOZÓ ÉS BÖRZE:
A Puskás börze utódjaként a továbbiakban a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban 1105 Budapest Szent László tér 7. szám alatt kerül megrendezésre.
Eladó egy vertex /Yaesu/ vx-2000 mobil rádió 40Ch 25W 144-174Mhz irányár 30000ft valamint 2db vertex /Yaesu/ vx-180 kézirádió 16Ch 5W 144-174Mhz irányár 17000ft/db. igény esetén természetesen programozva./ zala megye / Érdeklődni e-mailben janiuser@freemail.hu
Anyagi okok miatt sürgősen eladó áron alul 3 db Motorola 45W-os mobilrádió. VHF, 136-174. Amatőr csatornák vannak benne, teljes sáv. CTCSS, DTMF billentyűzet, külön kérésre SEL5 vagy egyéb csatornák is!
új, kipróbált Labtec Ultra-Flat Wireless Desktop szett (egér, billentyűzet)
Kiemelkedő szolgáltatások, elegáns kialakítás és a vezeték nélküli munkavégzés kényelme.
Jellemzők: - Gyorsindítógombok a kedvenc weblapok és Windows-mappák megnyitásához - Nagyszerű kezelőgombok a hang- és videólejátszás vezérléséhez - Vékony kivitelű, puha tapintású billentyűk a gyors és halk, ugyanakkor kényelmes gépelésért - Modern, különlegesen vékony kialakítás - Vezeték nélküli, 800 dpi felbontású, görgetőkerékkel ellátott optikai egér a pontos mozgáskövetésért és kényelmes görgetésért
Műszaki adatok: - Windows 98 SE, NT, Me, 2000, XP, Vista* - Szabad USB egérport és USB billentyűzetport
Ismét eladó egy KENWOOD TH-F7E típusú kézi amatőr rádió. Gondolom nem kell bemutatnom ezt a típust. 3 éves rádió, szép állapotban, karcmentesen. Amit hozzá adok: Akku, gyári doboz, használati utasítás, kenwood kézi beszélő, akku töltő. érdeklődni: smschamp@freemail.hu vagy: 20-950-3285
Eladó egy vertex /Yaesu/ vx-2000 mobil rádió 40Ch 25W 144-174Mhz irányár 30000ft valamint 2db vertex /Yaesu/ vx-180 kézirádió 16Ch 5W 144-174Mhz irányár 17000ft/db. igény esetén természetesen programozva./ zala megye / Érdeklődni e-mailben janiuser@freemail.hu
mivel minden annyiért elado amennyiert valaki megveszi igy még most mondom: 40ezerért Dunát s Tiszát lehet rekeszteni a sok ósdi millió éves rádióval amik közül sokkal még 1986ban is rádióztam,ezért ha valaki el akarja adni én venni akarok de nem 40ért egy 20(sokszor 25)éves rádióért.
minden tiszteletem a cb s srácnak aki tök profi honlapja is van(nem is bántani akarom a kérdéssel)de nála 65 az a cobra cb ami az e-bay-en 200 dollár(32ezer forint+szállitási klts) tehát aki nem jár olaszba annak megéri:)))
Nekem túl száraz a szövege. Úgyis mondhatnám: didaktikailag nem vagyok vele megelégedve.
Találtam viszont lomizáson egy kétkötetes 1974-es RTV műszerész szakmunkás könyvet, ezerszer érthetőbben, és tisztábban van benne megfogalmazva az anyag... Kár, hogy nem az államvizsga előtt találtam meg... Akkor nem lett volna annyi szívás a Ferenczy féle Video- és hangrendszerek c. könyvvel sem... Amúgy az is eladó, ha kell valakinek :D
Tietze - Schenk: Analóg és Digitális áramkörök c. könyve is eladósorba került, nagyon megkímélt állapotban van, keveset forgattam. 1993-as kiadás, 3500 Ft.
Bidatong UHF kézi adó-vevő megkímélt állapotban: 9500 Ft Motorola Associate 2000 NMT mobiltelefon kifogástalan állapotban: 8500 Ft Videoton RM 5632S rádiósmagnó: 5500 Ft BRG Yagi antenna a 146-174 MHz-es sávra: 5000 Ft Szervertáp (AT-s) 386W, 12V@13A, 5V@43A TEAPO gyártmány: 3000 Ft 3 utas autós hangdobozpár kalaptartóra: 2000 Ft RADIX antennaforgató + különálló analóg beltéri + távszabályozó: 3900 Ft
Képek a Vaterán fenn vannak, de ha valakit érdekel bármelyik termék, akkor ne ott, hanem a garazs (hernyójelecske) garazs (pont) de címre írjon levelet. Postai úton, vagy Szolnokon személyesen vehetőek át a kiválasztott termékek.