Jó ez az Audiogalaxy, cak az a baj, hogy Roxanne - Show Me-je nekem is ugyanolyan sz@rul van meg, mint ahogy ott valakinek. :( Az csak egy lekevert, italoválogatás CD végén lévő kitöltő szám volt... mind1. Örömhír, hogy rengeteg Flirts van, bár most mindegyik offline. :~/
Linda Jo Rizzo - heartflash jobban teccik, mint a You're My First, You're My Last. :)
A Go Go Yellow Screen megvan. :)
Breki, én is jól ismerem ezeket a zenéket, de nekem sem jut sokszor eszembe, hogy ki mit és mikor csinált, ki mikor és mit lopott el, vagy dolgozott át... :)
köszi az értékelést hc. megfontolando amit mondtál,persze nem mindenben.a csapat neve igaz hogy szerepelt már de nem érezzük úgy hogy le kellene cserélni. a zene...hát igen...nem tagadom,amatör vagyok de nem adom fel.most is készülünk stúdióba vonulni.ha minden igaz 3 számot felveszünk.a lányok még fejlődésben vannak (12 évesek),és nem ajánlották a komolyabb hangképzésüket.de azért ha meglátnád hogy mit művelnek a színpadon...lehet hogy tetszene neked is.ja...zoltán Erikánál táncolnak,művészképzőben.szivesen fellépnek bárhol.most voltak BP.tv-én.
Hey Mr. DJ!:
Meghallgattam! A legfontosabb: szvsz volt már egy Step By Step nevű csapat, tehát szerencsés lenne még idejekorán nevet változtatni. :-)
A lányok még sokat fejlődhetnek, de ha ez bekövetkezik, akkor kénytelen leszel a zenét és a hangszerelést is modernizálni. Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy 80-as években próbálkozó amatőr csapat felvételeit találtam volna meg egy poros padláson.
Lehet, hogy fellépés ügyileg majd megkereslek!!
Mondom, hogy csak találgattam, nem jutott eszembe egy cím sem. A Go Go Yellow Screen a kedvencem a D.E.-tól... :))
Linda Jo Rizzo érdekelne, és Roxanne Show Me c. számát is szeretném megszerezni. Teszek majd fel egy mintát, mert van még egy szám ami tetszik, de nem ismerem. Hátha tud vki segíteni mi az.
Üdvözlet Mindekinek!!!
Végre Italodisco-s fórumot találtam!
www.italo.top.pl ezt itt mindjárt nézzétek is meg!
Rengeteg Italodisco és Eurodance számom van, ha valakit érdekel és ismeri a WhereIsIt programot(ha valaki nem ismerné, ez egy nagyon jó nyílvántartó progi, ha valakinek kell elküldöm e-mailban regkóddal!!!),akkor elküldöm a listámat(próbáljuk meg egymás készletét felduzzasztani)
(Ken Laszlo, Miko Mission, Fred Ventura, Linda Joe Rizzo, Italian Boys, Gazebo, Joy, Fancy, Silent Circle, Bad Boys Blue, Dj Zardo-k, Congo Band... és fel sem lehet sorolni annyi minden JÓ)
Minden jót Nektek
Picard
(picard@febert.hu)
UI: WinMx-et használok(olyan mint a Napster volt), nagyon sok szám van fent állandóan! Csinálhatnánk ott is egy chat szobát)
ATIKA nincs meg vagy nem tudod honnan tudnám beszerezni KIM TAYLOR - SAY YOU'LL BE MINE.
ja és videoklippek! azok nagyon érdekelnek.ha tudtok címeket megköszönném.
Épp' most regisztráltattam magam, ez okozott egy kis zavart és lekéstem a válaszról - heymrdeejay beelőzött ezerrel -, de ha már megírtam akkor álljon itt az (időpontot elnézve én hamarabb kezdtem), csak ez a regisztrácó ...
>>Nos, örülök, hogy az idén is beindul a dallamos disco zenét kedvelők traccspartyja! Eddig csak olvastam és figyeltem ... Jó tudni, hogy vagyunk még egy páran. Így csak a parttalan vitát megelőzve annyit, hogy szerintem a "Happy Station" az FUN FUN, a BONEY M az "Happy Song". A kavart az okozhatta, hogy az utóbbi dalt a BABY'S GANG is elénekelte :-) ja és a DIGITAL EMOTION
"Nonstop Emotion" dala tényleg jó.<<
A DIGITAL EMOTION nem mai csapat az már biztos.Most találtam nem rég 1 képet róluk,talán az első lemezborító lehetett.hát a röhögőgörcs kerülgetett.azok a fejek?mindhárman néggerek 2 nő és egy férfi.
minden kritikát elfogadok.jelzem:nem vagyok profi zenész,ehhez mérten kérem a kritikát
A DIGITAL EMOTION nem mai csapat az már biztos.Most találtam nem rég 1 képet róluk,talán az első lemezborító lehetett.hát a röhögőgörcs kerülgetett.azok a fejek?mindhárman néggerek 2 nő és egy férfi.
minden kritikát elfogadok.(jelzem:nem vagyok profi zenész,ehhez mérten kérem a kritikát)
Igen, igen. Volt pár jó számuk, de nem jut eszembe egy cím sem. Otthon lehet, hogy van is tőlük 1 számom... majd megnézem. A Happy Station az Baby's Gang? De vmi ilyesmi a Digital Emotion is...
Ne reménykedj! :-)
1/2 Sam-mel figyelem ezt a topikot. Ha lesz egy kis időm a lányokat is meg fogom lesni. A kőkemény kritikát ide kéred vagy találok ott egy mélboxot?
ez tök jó BREKI! van egy saját forumunk.itt csak mi dumcsizunk.ezennel testvéremmé fogadlak.hola túróba van a többi ember?csak mi 2n vagyunk ilyen hülyék.tudod mit?ők a hülyék! adok egy címet:www.extra.hu/stepbystep nehogy meglepődj?ez az én és a kis csapatom honlapja.4 kis csaj,akik közül az egyik a lányom(CANDY).táncolnak,énekelnek,és én írom a zenét nekik.le is tudsz tölteni a számokból(Mp3).
kalimba de lunát egész jól átdolgozták.ezeket a számámra morbid változatokat nem birom.csak a gépzene...dallam meg sehol.akkor ez kész átverés mert a régi számok címeit használják fel hogy vlmi sikert elérhessenek.Pl.ennek a tony espozito számnak is letöltöttem 1 olyan igénytelen változatát amibe ha 2szer kimondják hogy:kalimba de luna.ha nem látnám hogy mit töltök nem is tudnám miaz.ez egyszerűen a régi slágerek megcsufítása,ill.kihasználása!!!!!!!!!!!!
csá! meg van vlkinek MONTE KRISTO - GIRL OF LUCIFER 2001 ? még sajna nem halottam,de biztos jó lehet.nem tudom,hogy vagytok vele,de én örülök hogy hozzányulnak egy-két régi ITALO számhoz.igaz némelyik kevésbé sikerül jól.ha van kedvetek,ugorjunk neki ennek a témának,és mondjuk el egymásnak,hogy ki milyen új verzókat hallott,vagy sikerült megszereznie.
kössz breki a tippet a szobákról.ha kell vlmi szólj(atok).nekem is van egy két csecse-becse.keresem KIM TAYLOR-SAY YOU'LL BE MINE számot.meg van vlkinek?