Keresés

Részletes keresés

tere Creative Commons License 2002.02.18 0 0 89
Jó ez az Audiogalaxy, cak az a baj, hogy Roxanne - Show Me-je nekem is ugyanolyan sz@rul van meg, mint ahogy ott valakinek. :( Az csak egy lekevert, italoválogatás CD végén lévő kitöltő szám volt... mind1. Örömhír, hogy rengeteg Flirts van, bár most mindegyik offline. :~/
Linda Jo Rizzo - heartflash jobban teccik, mint a You're My First, You're My Last. :)
Breki33 Creative Commons License 2002.02.18 0 0 88
OK csak en errol vagyok hires hogy 15 masodperc utan megmondom mi szol.
Előzmény: tere (87)
tere Creative Commons License 2002.02.18 0 0 87
A Go Go Yellow Screen megvan. :)
Breki, én is jól ismerem ezeket a zenéket, de nekem sem jut sokszor eszembe, hogy ki mit és mikor csinált, ki mikor és mit lopott el, vagy dolgozott át... :)
Breki33 Creative Commons License 2002.02.18 0 0 86
Igazatok van a HAppy Station-tenyleg osszekevertem
de kerlek ne aruljatok el senkinek mert itt oda a hirnevem :-)

Roxanne Show Me es a D.E. Go Go Yellow Screen
fent van az audiogalaxy-n egesz jo minosegben

linda jo rizzo - you're my first, you're my last

ezt talaltam

en meg keresnem Key Biscane-tol a Rhythm Is a Dancert (igez ez inkabb 90-es evek eleje de nagyon jo SNAP atdolgozas)

Előzmény: tere (82)
hc Creative Commons License 2002.02.18 0 0 85
A stúdió mit jelent? Mivel gyártod a zenét?
Előzmény: heymrdeejay (84)
heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.17 0 0 84
köszi az értékelést hc. megfontolando amit mondtál,persze nem mindenben.a csapat neve igaz hogy szerepelt már de nem érezzük úgy hogy le kellene cserélni. a zene...hát igen...nem tagadom,amatör vagyok de nem adom fel.most is készülünk stúdióba vonulni.ha minden igaz 3 számot felveszünk.a lányok még fejlődésben vannak (12 évesek),és nem ajánlották a komolyabb hangképzésüket.de azért ha meglátnád hogy mit művelnek a színpadon...lehet hogy tetszene neked is.ja...zoltán Erikánál táncolnak,művészképzőben.szivesen fellépnek bárhol.most voltak BP.tv-én.
hc Creative Commons License 2002.02.16 0 0 83
Hey Mr. DJ!:
Meghallgattam! A legfontosabb: szvsz volt már egy Step By Step nevű csapat, tehát szerencsés lenne még idejekorán nevet változtatni. :-)
A lányok még sokat fejlődhetnek, de ha ez bekövetkezik, akkor kénytelen leszel a zenét és a hangszerelést is modernizálni. Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy 80-as években próbálkozó amatőr csapat felvételeit találtam volna meg egy poros padláson.
Lehet, hogy fellépés ügyileg majd megkereslek!!
Előzmény: heymrdeejay (75)
tere Creative Commons License 2002.02.16 0 0 82
Mondom, hogy csak találgattam, nem jutott eszembe egy cím sem. A Go Go Yellow Screen a kedvencem a D.E.-tól... :))
Linda Jo Rizzo érdekelne, és Roxanne Show Me c. számát is szeretném megszerezni. Teszek majd fel egy mintát, mert van még egy szám ami tetszik, de nem ismerem. Hátha tud vki segíteni mi az.
Picard1701 Creative Commons License 2002.02.16 0 0 81
Üdvözlet Mindekinek!!!
Végre Italodisco-s fórumot találtam!
www.italo.top.pl ezt itt mindjárt nézzétek is meg!

Rengeteg Italodisco és Eurodance számom van, ha valakit érdekel és ismeri a WhereIsIt programot(ha valaki nem ismerné, ez egy nagyon jó nyílvántartó progi, ha valakinek kell elküldöm e-mailban regkóddal!!!),akkor elküldöm a listámat(próbáljuk meg egymás készletét felduzzasztani)
(Ken Laszlo, Miko Mission, Fred Ventura, Linda Joe Rizzo, Italian Boys, Gazebo, Joy, Fancy, Silent Circle, Bad Boys Blue, Dj Zardo-k, Congo Band... és fel sem lehet sorolni annyi minden JÓ)

Minden jót Nektek
Picard

(picard@febert.hu)
UI: WinMx-et használok(olyan mint a Napster volt), nagyon sok szám van fent állandóan! Csinálhatnánk ott is egy chat szobát)

heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.15 0 0 80
ATIKA nincs meg vagy nem tudod honnan tudnám beszerezni KIM TAYLOR - SAY YOU'LL BE MINE.
ja és videoklippek! azok nagyon érdekelnek.ha tudtok címeket megköszönném.
--atika-- Creative Commons License 2002.02.15 0 0 79
"heymrdeejay" duplán előzött. Meg most látom, hogy el is írtam ténleg "Don't Stop" vót a címe! ;-)
Előzmény: --atika-- (78)
--atika-- Creative Commons License 2002.02.15 0 0 78
Épp' most regisztráltattam magam, ez okozott egy kis zavart és lekéstem a válaszról - heymrdeejay beelőzött ezerrel -, de ha már megírtam akkor álljon itt az (időpontot elnézve én hamarabb kezdtem), csak ez a regisztrácó ...
>>Nos, örülök, hogy az idén is beindul a dallamos disco zenét kedvelők traccspartyja! Eddig csak olvastam és figyeltem ... Jó tudni, hogy vagyunk még egy páran. Így csak a parttalan vitát megelőzve annyit, hogy szerintem a "Happy Station" az FUN FUN, a BONEY M az "Happy Song". A kavart az okozhatta, hogy az utóbbi dalt a BABY'S GANG is elénekelte :-) ja és a DIGITAL EMOTION
"Nonstop Emotion" dala tényleg jó.<<
Előzmény: Breki33 (74)
heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.15 0 0 77
A Happy Station-t a FUN FUN játszotta.A BABY'S GANG a Happy song-ot játszotta amit BONEY M. előzött meg,és még elöttük a GAZOOZOO-tól hallottam.

A DIGITAL EMOTION:Go go yellow screen
Get up action
Don't stop
Dance to the music
Ezek az ismertebb,és jobb számai.

heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.15 0 0 76
A DIGITAL EMOTION nem mai csapat az már biztos.Most találtam nem rég 1 képet róluk,talán az első lemezborító lehetett.hát a röhögőgörcs kerülgetett.azok a fejek?mindhárman néggerek 2 nő és egy férfi.

minden kritikát elfogadok.jelzem:nem vagyok profi zenész,ehhez mérten kérem a kritikát

heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.15 0 0 75
A DIGITAL EMOTION nem mai csapat az már biztos.Most találtam nem rég 1 képet róluk,talán az első lemezborító lehetett.hát a röhögőgörcs kerülgetett.azok a fejek?mindhárman néggerek 2 nő és egy férfi.

minden kritikát elfogadok.(jelzem:nem vagyok profi zenész,ehhez mérten kérem a kritikát)

Breki33 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 74
En most keres az albumuk

VAn egy nagyon jo szamuk

IGen a Happy Station szerintem is BG bar regen en BOney'M-nek hittem.....

Előzmény: tere (73)
tere Creative Commons License 2002.02.15 0 0 73
Igen, igen. Volt pár jó számuk, de nem jut eszembe egy cím sem. Otthon lehet, hogy van is tőlük 1 számom... majd megnézem. A Happy Station az Baby's Gang? De vmi ilyesmi a Digital Emotion is...
Breki33 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 72
Mar szoltam par emberkenek mas forumokon remelem beindul a dolog.
Sokan szeretik am ezt a zenet.
Van ilyen TOPIC pl a terminalon is

koszi a kepet majd megnezem.
A telefonszamom vegulis mire kellett?

Digital Emotion nevu bandat ismertek?

Előzmény: heymrdeejay (70)
hc Creative Commons License 2002.02.15 0 0 71
Ne reménykedj! :-)
1/2 Sam-mel figyelem ezt a topikot. Ha lesz egy kis időm a lányokat is meg fogom lesni. A kőkemény kritikát ide kéred vagy találok ott egy mélboxot?
heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.15 0 0 70
ez tök jó BREKI! van egy saját forumunk.itt csak mi dumcsizunk.ezennel testvéremmé fogadlak.hola túróba van a többi ember?csak mi 2n vagyunk ilyen hülyék.tudod mit?ők a hülyék! adok egy címet:www.extra.hu/stepbystep nehogy meglepődj?ez az én és a kis csapatom honlapja.4 kis csaj,akik közül az egyik a lányom(CANDY).táncolnak,énekelnek,és én írom a zenét nekik.le is tudsz tölteni a számokból(Mp3).
Breki33 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 69
Teljesen egyetertek

A Monte Christo-t termeszetesen az audiogalaxy-n

meghozza az eredetit-t is leszedtem Extendedben
320-as igaz hogy igy 13 mega

meg vegre megtalaltam egy regen keresett szamot:
Numero Uno a Starlight-tól

nagyon pöpec szám :-)

Előzmény: heymrdeejay (68)
heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.13 0 0 68
kalimba de lunát egész jól átdolgozták.ezeket a számámra morbid változatokat nem birom.csak a gépzene...dallam meg sehol.akkor ez kész átverés mert a régi számok címeit használják fel hogy vlmi sikert elérhessenek.Pl.ennek a tony espozito számnak is letöltöttem 1 olyan igénytelen változatát amibe ha 2szer kimondják hogy:kalimba de luna.ha nem látnám hogy mit töltök nem is tudnám miaz.ez egyszerűen a régi slágerek megcsufítása,ill.kihasználása!!!!!!!!!!!!
heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.13 0 0 67
a gloria az tényleg nagyon gyatra.de hol találtad a Monte Kristot?
Breki33 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 66
amig vársz nezz el ide:
http://bounce.to/eurobeat
Előzmény: tere (62)
Breki33 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 65
monte kristo - The Girl Of Lucifer (remix 2000 ).mp3

ezt talaltam csak igaz ez 2224-ben

Előzmény: heymrdeejay (63)
Breki33 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 64
Az eredeti azt hiszem megvan valahol a 2001-est meg nem halottam, de nem mindig tetszenek az atdolgozasok. Majd utannanazek

pl Gloria GAynor- I Will Survive 2001 (szornyuuuuuu)

viszont a SIlent Circle atdolgozas egesz jo

Előzmény: heymrdeejay (63)
heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.13 0 0 63
csá! meg van vlkinek MONTE KRISTO - GIRL OF LUCIFER 2001 ? még sajna nem halottam,de biztos jó lehet.nem tudom,hogy vagytok vele,de én örülök hogy hozzányulnak egy-két régi ITALO számhoz.igaz némelyik kevésbé sikerül jól.ha van kedvetek,ugorjunk neki ennek a témának,és mondjuk el egymásnak,hogy ki milyen új verzókat hallott,vagy sikerült megszereznie.
tere Creative Commons License 2002.02.12 0 0 62
Na, mondtam én, hogy csak nem hal ki ez a topic!
Minden csak idő kérdése. Én még mindig csak várok... ;))
Breki33 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 61
mobilszam jo lesz?
de azt csak maganba
irj egy emilt ha kell

de itt az icq-m: 104198997

ja hirdessetek minenhol hogy italodiscosok ide csinaljunk egy jol mukodo kis forumot a tenak sokan vagyunk akiket ez erdekel csak szetszorodva :-)

Előzmény: heymrdeejay (60)
heymrdeejay Creative Commons License 2002.02.10 0 0 60
kössz breki a tippet a szobákról.ha kell vlmi szólj(atok).nekem is van egy két csecse-becse.keresem KIM TAYLOR-SAY YOU'LL BE MINE számot.meg van vlkinek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!