Keresés

Részletes keresés

advocatusdiaboli Creative Commons License 2020.01.15 -1 1 363200

Lássuk be: nem volt ennek semmi értelme, szükségessége...

 

Elfogadom, hogy a nagy menekült/migráns tömegeket befogadó (akik közé nyilvánvalóan keveredett "ocsú" is) nyugati országokban bizonyos helyeken (ahol nagyobb számban koncentrálódtak az érintettek) indokolt lehetett a közbiztonságért felelős szerveket erősíteni, utcai jelenlétüket fokozni - már csak prevenciós célzattal is. Hiszen voltak is atrocitások - amelyek után egyébként mindig szigorítottak valamit, és ha esetleg nem tűnt volna fel, az utóbbi időben nem nagyon hallani ilyenekről.

 

De nálunk? Nem fogadtunk be senkit, a menekülthullámot csak átengedtük - nem is volt semmi ezzel kapcsolatos közismert esemény, nem támadtak meg sehol senkit, stb... Ezek után kirakni a tankokat a köztérre, és jó sok állig felfegyverzett marconát masíroztatni a karácsonyi vásárokban - inkább volt hangulatkeltés, mint valóban szükséges.

 

De egye meg a fene, jó, ezt csináltuk - a lényeg az, hogy nem történt semmi említésre méltó. Ott sem, ahol nem volt tank. Lévén migránsok sem voltak. Sehol sem - nálunk nem. Ide nem akar jönni senki. Olvasva ezeket a topicokat, nem is csodálom - árad a gyűlölet mindenkiből...

Előzmény: FRANKYE (363192)
zöldkomcsi: Creative Commons License 2020.01.15 -1 0 363199

A legtöbb menekült Olaszországban van de a terror cselekmények száma 0. Magyarországon nagy a terror veszély mert van agyonlőtt rendőrünk, utcai pokolgépes merényletünk és igazi terrorista is aki benzines palackot dobott házra és lőtte a kimenekülőket. Magyarország veszélyes hely lenne?

(sejthető az oka egyébként, akik Olaszországban vannak menekült bevándorlók azok még nem integrálódtak a romlott európai társadalomba)

Előzmény: FRANKYE (363191)
zöldkomcsi: Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363198

Hát, esze áll meg az embernek, hogy ez hogy a fenében történt meg? A magyarországi állam párt propagandára gondolok. 1985 körül lehetett a 16 éves öcsémhez ment innen látogatóban hasonló korú barátja és az anyukája felhívta telefonon az anyukánkat, hogy jaj csak drogot nehogy adjál neki. ((-: De még bennem is volt egy kis félsz mikor először léptem át a nyugati határt, még az emberderéknyi sorompó idején, hogy mi lehet ott. (-:

Na de igaz volt akkor is hiszen a terroristák még akkoriban aknavetővel lőtték a londoni repülőteret és 40 halott volt egy football meccsen mikor angol és olasz szurkolók csaptak össze, de szabályos választást nyerni nem lehetett volna vele. Akkor meg mi a fene történik itt?

 

Semmi, a világon semmi nem indokolta a fegyveres erők ilyen demonstratív köztéri megjelenését

ja, belga gyerk....ja..! 55 éves már azóta (-: mondja is, hogy meg volt szeppenve mikor 30 évvel ez előtt leszállt itt Gyulán a vonatról és gépfegyveres katonák álltak az állomáson és tessék, mot ott Bruxellesben ugyan az. (-: 

De amikor elkezdtek terjedni a bank automaták, volt egy sorozatgyilkos aki már 10 nél több áldozatnál tartott, jégcsákánnyal egyszerűen megölt embereket akik pénzt vettek fel, de nem voltak fegyveres katonai járőrök még se.

Egyelőre úgy néz ki megbukott ez a propaganda, de van azért és erősödik, de a szélső bal is de nem egymás hanem a közép rovására.

Előzmény: advocatusdiaboli (363190)
_cipo_ Creative Commons License 2020.01.15 -1 0 363197

Tényleg.

Pont ugyanúgy.

 

Meg sem lehet különböztetni a kettőt egymástól.

Előzmény: Taurus Obscurus (363195)
_cipo_ Creative Commons License 2020.01.15 -1 1 363196

Sőt, a magyarok is lopnak, nem csak a cigányok.

Meg ostoba német is van, nem csak a cselédeik azok.

Előzmény: Taurus Obscurus (363195)
Taurus Obscurus Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363195

Mint ahogy rengeteg bunozo magyar is van, megsem bunozok a magyarok.

Előzmény: FRANKYE (363191)
Taurus Obscurus Creative Commons License 2020.01.15 -1 0 363194

"csak amióta a "non-EU citizen"-ek  (egy PC megfogalmazás) el nem kezdték öldösni az európaiakat."

 

Ez mikor volt szerinted? Mert en nem emlekszem hogy pl. 2004ben vagy 2005ben katonak maszkaltak volna a magyar karacsonyi vasarokon.

Előzmény: FRANKYE (363192)
_cipo_ Creative Commons License 2020.01.15 -1 1 363193

Naná!

A kormányoknak bassza a csőrét, ha a lakosság nyugalomban él!

A libsinek mindig van valami takony, amire rácsaphat.

 

Még az olajos topikba is beeszi érte a fene! 

Előzmény: advocatusdiaboli (363190)
FRANKYE Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363192

Nehogy a magyarok legyenek a hibásak mert kirendeltek egy pár katonát. Megjegyzem 2x voltam a karácsonyi vásárban nem nagyon láttam őket. 

Régen nem volt ilyen valóban csak amióta a "non-EU citizen"-ek  (egy PC megfogalmazás) el nem kezdték öldösni az európaiakat.

Előzmény: advocatusdiaboli (363190)
FRANKYE Creative Commons License 2020.01.15 0 1 363191

https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terrorism_in_Europe

 

A terroristák között rengeteg "menekült" volt . Az "oltalmazott" sem rossz.

Előzmény: Taurus Obscurus (363189)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2020.01.15 -1 1 363190

Sajnos ezek az akciók a tudatos hangulatkeltés szerves részét képezték.

Semmi, a világon semmi nem indokolta a fegyveres erők ilyen demonstratív köztéri megjelenését - de pont az volt a cél, hogy az emberekkel elhitessék: veszélyeztetve vannak, de majd a kormány megvédi őket...

 

Hogy is beszélt erről Göring a Nürnbergi börtönben: 

Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani … Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik

Előzmény: Taurus Obscurus (363184)
Taurus Obscurus Creative Commons License 2020.01.15 -1 1 363189

A menekültek nem ölték meg senkit. Terroristák és bűnözők, azok igen.

 

Amíg ezt nem fogod fel agyilag, addig nem is lehet veled értelmesen beszélni.

Előzmény: FRANKYE (363187)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2020.01.15 -2 1 363188

Sajnos ez nem ilyen egyszerű kérdés. Nagyon nem... 

Normális, hétköznapi társas életet élő embereknek általában "nem kenyere az erőszak", és jellemzően semmilyen szituációban sem jeleskednek az önvédelem tekintetében - olyan helyzetben sem, ahol amúgy nincsenek alárendelt szerepben. Egy békés, sosem verekedő embert nagy valószínűséggel elver-megszégyenít egy nálánál esetleg kisebb-gyengébb, de agresszív, erőszakos és a fizikai erőszakban tapasztaltabb ember.

 

Ami meg a fegyvert illeti: ahol legálisan könnyű fegyverhez jutni - ott illegálisan is nagyon könnyű... Az USA-ban őrületes méretű fegyver-feketepiac van, lévén minden második betörésben-autólopásban egy/több kézifegyver is a zsákmány részét képezi, és nem, nem fogják ezeket elásni.. Ha Szöginek lett volna fegyvere - és ez hétköznapinak számított volna - akkor szinte biztosra vehető, hogy a rá támadó majomhorda több tagjánál is lett volna - és az is lehet, hogy elő sem tudta volna venni, a családjával, legalább az esetet túlélő gyerekeivel együtt szitává lövik kérdés nélkül...

 

Ráadásul a fegyver olyan dolog, amihez bizony érteni kell(ene). Hiába lett volna az általad leírt módon egy AK47-es a kocsijában - tutira nem lett volna módja előszedni, hiszen először segíteni, "tárgyalni" szállt ki a kocsiból... Ha meg rögtön fegyverrel a kézben száll ki - akkor rögtön lelövik.. Amikor meg már megtámadták - nem nyúlkált volna ő már sehová, valószínűleg még egy fizikálisan nála lévő pisztolyt sem tudott volna előszedni - ha négyen-öten elkezdenek ütni-rúgni egy embert, hát, az vagy Chuck Norris és kiharcművészkedi magát, vagy mindegy, lehet nála akármi, előszedni sem lesz képes...

 

Az ilyen szörnyű eseteknek igazán még tanulsága sincs - annyi eredménye volt a dolognak, hogy törvénymódosítás alapján egy hasonló szituációban (gázolás után "rámozdulók") már nem minősül cserbenhagyásnak az, ha nem állsz meg segíteni, hanem elhajtasz a helyszínről - az első rendőrőrsig, és ott bejelented az esetet. Csak, hát az ember a gyakorlatban nem biztos, hogy így működik, ha én véletlenül elcsapnék egy gyereket, szerintem mindenképpen az lenne az első reakcióm, hogy segíteni próbálok neki...

 

Egy biztos: akármennyire úgy gondolják ezt sokan, nem, hogy nem segítene, de egyenesen durván rontana a közbiztonságon az, ha nagyon könnyen juthatna boldog-boldogtalan kézifegyverekhez. Az USA pont erre jó példa - nagyon könnyű fegyverhez jutni, és a világ egyik legerőszakosabb országa, egészen siralmasak az erőszakos bűncselekményekkel kapcsolatos mutatóik, mellesleg világviszonylatban ott ül börtönben éppen a népesség legnagyobb hányada folyamatosan - ennyi az eredménye...

Kimondható, hogy egy bukott és helytelen modell, csak a mély - és hibás - társadalmi berögződések és óriási lobbiérdekek miatt képtelenek rajta változtatni.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (363118)
FRANKYE Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363187

Jogos, hogy ezt csinálják. . Egyébként ázsiai országoktól indultunk. Azután   amiket műveltek nyugaton a "menekültek " és "oltalmazottak"  (több száz embert megöltek ) teljesen jogos a védelem sajnos Budapesten is.. 

 

 A páncélos dísznek volt le is fényképeztem senki nem volt benne. 

 

 

 

Előzmény: Taurus Obscurus (363184)
zöldkomcsi: Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363186

De ez a propaganda végül Németországban illetve az egész eu. ban totális verséggel végződött.

Már csak Magyarország migráns áradatos, de a legutóbbi az önkormányzati választáson már itt is bukni látszik a hódító iszlám itt is meg a soros terv.

Előzmény: FRANKYE (363181)
zöldkomcsi: Creative Commons License 2020.01.15 0 1 363185

Ami érdekes, hogy a vita szenvedélyes, de először mindég a terroristás jelenik meg a társaságban valami apropóval, az tesz célzást, de hasonló a kiváltott reakció is. Pontosan mint 500 éve a katolikus és a református közt. 

Taurus Obscurus Creative Commons License 2020.01.15 -1 0 363184

Magyarorszagon ez elkepzelhetetlen lenne, mert Orban megvedi a nepet a migrancsoktol.

 

Oh wait. Nalatok meg pancelost ki is kellett vezenyelni, nemcsak gepfegyveres droidokat. Szepen unnepeltetek.

 

 

 

 

 

Előzmény: FRANKYE (363180)
zöldkomcsi: Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363183

A volt NDK is kivándorló nem bevándorló, azért van ez a propaganda, csak ott működik. Kivétel belgium, mert ott is voltak egy időben fegyveres katonai járőrök. Viszont sebességmérő kamerák is kivétel nélkül minden lámpához. Viszont csak a flamand részen, valóniában már fegyveres járőr se trafipax nincs. Hollandiában se, pedig van ahol az utca egyik oldala belgium másik hollandia, de egyik oldalon van terror veszély a másikon nincs.

Másról szól ez az egész.

Előzmény: FRANKYE (363180)
Auralianus Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363182
Előzmény: FRANKYE (363180)
FRANKYE Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363181
Előzmény: Taurus Obscurus (363178)
FRANKYE Creative Commons License 2020.01.15 0 1 363180

Pont biztonságosabb a 2 ázsiai ország.  

Bár valóban vallási ünnepekkor nincs ilyen biztonsági készültség  mint Berlinben :) :) 

 

 

Szépen ünnepelnek. :) :) 

 

Előzmény: Auralianus (363174)
orgonatündér Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363179

Elnézést, azt hittem a szabadabb fegyverviselés (jogos és még jogosabb önvédelem, állam erőszakmonopóliuma meg ilyenek) üdvös/nem üdvös hatásáról folyik a beszélgetés.

Előzmény: Auralianus (363174)
Taurus Obscurus Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363178

Nem mond semmit. Mi volt akkor?

Előzmény: FRANKYE (363175)
Taurus Obscurus Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363177

Egyaltalan nem vontam parhuzamot a ketto kozott, plane nem igy ahogy te kiforgatod.

Előzmény: FRANKYE (363173)
Auralianus Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363176

Ez érdekes lesz :) Linkeljél valamit 2019 Szilveszteréről :) Lécci :)

Előzmény: FRANKYE (363175)
FRANKYE Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363175

Szilveszter 2019. Mond valamit? hadd ne kelljen német/angol weboldalakat linkelnem

Előzmény: Taurus Obscurus (363170)
Auralianus Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363174

Olvasd át mégegyszer... pont azt írtam, hogy nem biztonságosabb attól, hogy kevésbé demokratikus :)

Előzmény: orgonatündér (363168)
FRANKYE Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363173

Boccs de vontál párhuzamot a kettő között. Spray és legéppisztolyozás. 

Előzmény: Taurus Obscurus (363172)
Taurus Obscurus Creative Commons License 2020.01.15 0 0 363172

Ez csak a te fejedben van igy.

Előzmény: FRANKYE (363157)
Auralianus Creative Commons License 2020.01.15 -1 0 363171

Buktad...

 

... amikor a szabálysértést és a bűncselekményt egy kalap alá vetted az előző hsz-edben :) 

Előzmény: FRANKYE (363169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!