Ha legalabb projektoros lampaba szerelnek be, mert az ha jol be van allitva senkit sem zavar ,de igy sima lampaba miert nem mingjart lezer fenyt tesznek bele :D
Igy hogy itt a tel egyre tobb a sima lampaba beszerelt utolagos 8 millio kelvines xenon raadasul G astra skoda felicia stb autokban ,hat bazzz...eg brutalisan gaaaz foleg ha vizes az ut es ugy jon szembe!
Eddig is ennyi allat volt vagy csak szezonalisan jonnek elo?
Bar torom a fejem egy Morimoto projektoron a H7 helyere, csak tartok a rend eber oreivel valo szexualis egyuttlettol. Bar utolagos xenon hamarabb okoz nekik erekciot.
Amugy ha visszakeresel, linkeltem ilyen projektort Peugeotban, Noghtbreakerrel, es nagyon allat.
Igen, arrol. Keves es gyenge, kodben hagyjan, de pl az Offroadhoz kepest lepkefing. Mostanaban tobbet megyek teljes sotetsegben, parom meg os jegyezte, h ezzel mi van? Nem olyan, mint maskor.
Mi valt be? Meg semmi. Kinai, 55W-osnak vasarolt sarga, amire 100W volt irva, olyan 85W-ot tudott, es 2 napig volt bent, mert utana lepergett a bevonat.
kozgab: megis mennyire sarga? Mert nekem pl a Valeo csalodas volt. Gyenge, es ugy sarga, h sargas foltok vannak benne, meg napfenyben szembe allva a foncsort sargara "szinezi".
Mindenképpen Nigth Breaker Plus vagy Unlimited! Mit számít, ha csak 1-2 évet bír ki? 2 ezer forintokról van szó, az úton meg sokan vagyunk. Egyértelmű, hogy a legjobbat érdemes megvenni. Én teljesen meg vagyok eddig elégedve az Unlimiteddel.