Kedves Kocikám, miért lenne baj, hogy lenyúltál 1-2 képet! :)) Ezért jó ez a fórum mert Más mint a többi, itt mindent lehet! :)) Kicsi de hatásos! :)))
A szép estére rólad mintázták! Utána néztem és mégegyszer kinagyítottam és akárhogy nézem minden stimmel! Tényleg a Kláriról mintázták! Olyan karcsú, elegáns, stb....De ezt te honnan tudod???
Elnézést 7+2=9 ennyien leszünk! :)) Cintiát a felnőttekhez soroltam! :))
Kocikám inkább a csajokra nekem kell figyelni, hogy lene nyúlják! De a Papival elintéztük hogy aznap csak nők lesznek az egész kastélyban! :)) Még a vendégek is és a felszolglók is nők lesznek csak! :)) És remélem a neted végre jó lesz már. Hiányoztál ám mindenkinek, és még mindig van akit hiányolunk!
olvastam és nagyon szurkolok,hogy jó idotok legyen süssön a napocska olyan kellemesen és eső is csak éjjel essen mikor alszotok.
eltelt idegeskedéssel, hogy mennyire hülye céggek vannak, akik nem nézzik meg kiket vesznek fel a boltba, nekem eladták a ezt a hülye kütyüt és közben most végre megmondták,hogy nincs lefedettségem azért müködik carrul. de mikor bementem érdeklödni nem mondták ha nem azt mondta semmi akadálya, 3 nap mulva vigyem vissza ha nem jó, szerdán vettem és ugye a 3 nap vasárnap lett volna, na akkor nincsenek nyitva, én meg vittem hétfőn elküldött a Dunaplázába, ott erösitették utánna haza 3 napig ugy ahogy müxizett aztán beadta magát megint frisssitették megint becart most valami erős szart tettek rá, hogy ne kelljen bebukniuk a 37.000.Ft.ot
és még ráadásul én irjak méltányossági kérelmet,hogy vegyék vissza,
hu most hétvégén mentek, de jó nektek, és nagyon nagyon jó bulizást kivánok, érezzétek magatokat jol, és örző szemeiteket Janikra vessétek, ne hogy lenyulják és nélküle gyertek haza
Ja és Janik! A pótágyat ne ajánlgassad, mert őrző szemeim téged fognak figyelni! :-))) Vagy mi Cintivel az erkélyeden fogunk aludni? :-))) Értem a 9 főt, jönnek még az emeletről a csajok! Barátosném! Meggondultuk mi ezt a Kétpói hétvégét? :-))))) Jaaaaaaaaa, és nagyon fogok röhögni, érzem! Nem fogok tudni parancsolni magamnak. :-)))))))))
Hogy is vannak a résztvevők, nálam vagy nálad nem stimmel valami? A kutyusok száma oké, de a felnőtteké.......?:-))) Ja és szép vagy, Cintit, mint gyerek kihagytad a felsorolásból! Csúnyaaaaaaaaaaaaaa! Pedig annyira várja, Quinikét különösen.:-)) És különben is te beszéltél ma a Klárival? Mert Cinti igen és utána mesélte, hogy milyen ari ez a Klári. :-)))) He-He-He! :-)))
És Szolnoktól Kb: 20 percre van a kastély! És 9 felnőtt és 2 kutya tölti a hétvégét ott!
Még nem késő jöhetsz te is! :)) A mi szobánkban van pótágy is! :))
A Kati a volt osztálytársam volt a Kereskedelmi szakiskolába! De lemondtam az utazást, mert közben megsértődött hogy nem nála aludtunk volna! Így az EDDA koncert elmarad! :((
Előre is Nagyon- Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Geóval ALEXANDRÁNAK!!!
Remélem a ti bulitok is lesz olyan jó mint a mienk! :))