Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Urak, kérdésem lenne: a munkámhoz néla szükségem lenne egy machetére. Ritkán használnám, évente egyszer-kétszer, de néha tényleg jól jönne. A kocsiban tartanám, mindig magammal hordanám, de nem tudom, ez a rend éber őreinek tetszene-e. Vélemény, tapasztalat? Megüthetem miatta a bokám? Nem létszükséglet, de néha jól jönne, jobban, mint a balta, de ha macerás a dolog, akkor inkább nem kell, annyit nem ér számomra az egész.
Csatári a legerősebb tippem nekem is, de még nem láttam a mesterjelét. A minap egy halasbicska is nálam landolt, abban is csak rostfrei van sajna...pedig elméletben az is Csatári.
Érdekes darab, nem szokványos a leélezése. Azt hiszem, megfogdostam egy ilyet egyszer (szóval ILYET fogdostam meg, csak abban nem vagyok biztos, hogy Bíró volt-e), és meglepően jó volt a fogása, bár a markolat vége nagyon el vlt keskenyítve.
Néz szét az üzletekben, próbálj egy jól kézre álló darabot választani olyan áron ami még számodra elfogadható. Ilyen olcsó hulladékot én biztos nem vennék meg, a jó eszközzel "öröm" a munka az ilyen pár száz forintos ..... meg csak kínlódni fogsz, ez mindenre igaz nem csak a hámozóra! :-))
A minőséget nem adják ingyen, van aki itt ezt gondolja, de az téved!
Ha valakinek van rá pénze vagy csak nem sajnálja és megveszi a minőségi darabot, az sznob, hülye stb. .... , szerintem meg az a ........ aki ilyen használhatatlan dolgokért pénzt ad ki!
de most tényleg, ha egy 100 ft-os krumplipucoló lehet jó, akkor egy 500 ft-os tescós kés is lehetne az, mégsem ajánlgat itt senki 500 ft-os tescós késeket.
találtam itthon egy pucolót, amit mamámtól örököltem, sőt két ugyanolyat, kettőt húztam velük a krumplin, aztán hajítottam őket a kukába. haveromnál hétvégén dinnyéztünk, eszembe jutott a krumplipucoló :)), elkértem tőle, viszonylag normálisan nézett ki, de az is egy fos volt.
egy krumplipucoló legyen ugyanúgy jó anyagból, jól megcsinálva, mint egy kés.
Köszi! Igazából a használhatóságot tartottam szem előtt, arra voltam kíváncsi, képes vagyok-e összerakni egy működő modellt. A géppark siralmas (előző hozzászólásomban írtam), talán lesz szebb is, csak időm nincs foglalkozni a dologgal.
elsősorban arra gondoltam, hogy ha egy 50 ft-os hámozó évekig meg tudja tartani az élét, akkor akár a 200 ft-os tescós bicskákról is beszélgethetnénk itt. szóval kicsit mintha lebuktatta volna magát a topik. ;( de úgy is mondhatnám, hogy kicsit több sznobizmust vártam volna. :))