Azért kár felgyújtani magad! :)) El ne égj nekem, mi lesz velünk nélküled!?
Geó most nagyon ideges mert a szomszéd nem nyit ajtót neki! :)) hangosan nyüszített majd mregunta és lefeküdt és nézi az ajtót, hogy mikor nyitja ki! Szerintem nem hallja Geó kaparását az ajtón, mert porszívózik! :))
Kedves Kocikám, miért lenne baj, hogy lenyúltál 1-2 képet! :)) Ezért jó ez a fórum mert Más mint a többi, itt mindent lehet! :)) Kicsi de hatásos! :)))
A szép estére rólad mintázták! Utána néztem és mégegyszer kinagyítottam és akárhogy nézem minden stimmel! Tényleg a Kláriról mintázták! Olyan karcsú, elegáns, stb....De ezt te honnan tudod???
Elnézést 7+2=9 ennyien leszünk! :)) Cintiát a felnőttekhez soroltam! :))
Kocikám inkább a csajokra nekem kell figyelni, hogy lene nyúlják! De a Papival elintéztük hogy aznap csak nők lesznek az egész kastélyban! :)) Még a vendégek is és a felszolglók is nők lesznek csak! :)) És remélem a neted végre jó lesz már. Hiányoztál ám mindenkinek, és még mindig van akit hiányolunk!
olvastam és nagyon szurkolok,hogy jó idotok legyen süssön a napocska olyan kellemesen és eső is csak éjjel essen mikor alszotok.
eltelt idegeskedéssel, hogy mennyire hülye céggek vannak, akik nem nézzik meg kiket vesznek fel a boltba, nekem eladták a ezt a hülye kütyüt és közben most végre megmondták,hogy nincs lefedettségem azért müködik carrul. de mikor bementem érdeklödni nem mondták ha nem azt mondta semmi akadálya, 3 nap mulva vigyem vissza ha nem jó, szerdán vettem és ugye a 3 nap vasárnap lett volna, na akkor nincsenek nyitva, én meg vittem hétfőn elküldött a Dunaplázába, ott erösitették utánna haza 3 napig ugy ahogy müxizett aztán beadta magát megint frisssitették megint becart most valami erős szart tettek rá, hogy ne kelljen bebukniuk a 37.000.Ft.ot
és még ráadásul én irjak méltányossági kérelmet,hogy vegyék vissza,