bela a te véleményed még nem hallottuk a wms-ről, csak azt hogy ez az egyetlen eruc -akarom mondani, fordítva- cd-d. és béla te voltál a rah koncerten tavaly?
mi az a cure? az egy film, vagy mi? mert ugyan emlékszem egy ilyen zenekarra, de szerintem azok már feloszlottak, vagy valami nyugdíjjas zenét nyomnak valami elfekvőben.
én nem mézém a tv-t hanem csinálom bebebeeee, olyan is... mesélhetnék róla,hogy mi miért megy adásba, de köt a titoktartási szerződés. Bár a Money Talk törvényét ismeritek
Tény és való: a kereskedelmi kanálisok ontják a szart magukból. A tyúk vagy a tojás kérdésköre alapján felvethető, mi volt előbb: igény vagy a kínálat.
Igény a hitvány fos, a nézőt kretén bugyuta állatnak néző műsorokra, vagy
kínálat, és a mi ízlésünk silányodott -e hozzá?
Én RTL Klubot elvből nem is nézek. TV2 -t csak a trú kjúrosok miatt a szökőévenkénti kjúr koncertek kapcsán. Ha van is olyan film amit megnéznék, túl későre rakják és az 500 reklámblokktól is kihullik a hajam.
Kupálódni = művelődni. Sok RTL Klubot illetve TV2 -t kell nézni. A TV2 hasznosabb, mert ott van egy Aktív című műsor, ahol trú kjúros embereket is lehet néha látni, míg a másik kanálison csak Mónika show meg Balázs show megy 500-szor ismételt dzsekicsen és bádszpenszer filmekkel. Ja, a reklámokat sem szabad kihagyni! figyelni kell, hátha láthatod az új Cure lemez hírdetését. Csak ki ne égjen addig a szemed. Az agyadról nem is beszélve. Bár az agy illetve az IQ nem feltétlenül összetartozó fogalmak. A kupálódás gyakran az IQ csökkenésével járhat együtt.