Szerintetek az lehetséges, hogy a Csepel Toldimba a hátsó keréken lévő kar, ami a kontraféket üzemelteti ( nem tudom a nevét) SUPER GRANAT típusú. Vagy kicserlték benne az eredetit?
Hirtelen ezeket bírtam összeszedni Ha valami érdekel ezek közül küldök közeli képet.
van még egy két kormányom (famarkolattal) egy heggesztett mokány vázam, néhány kerekem. A madzagos fh néven a Vaterán lévő cuccaimból is választhatsz, bár azok nem bicajos témájúak.
Esetleg egy Csoda váz kerekek és agy nélkül.(még nincs itthon)
Sajnos költözés miatt nem tudok fórumozni,csak ritkán, nincs netem az uj házikóba,de ha időm engedi benézek majd ,és az uj szerzeményeket felteszem! Jó felujitást mindenkinek!!!! B J
Nekem is van egy ilyen hasonló,vagy pont ilyen? :-)Sajna még nem jöttem rá,hogy mi is ez,de az első sárvédő kivételével szinte mindene meg van!Kár lenne ha kidobnád,vagy mond meg hová viszed! Ha figyelmesen megnézed az első muffot fel fog tünni,hogy amit beraktak neked az csak hasonlit rá,de az osztva van,vagy hogy is irjam neked,de ez olyan mint a tiéd.WM beütés nincs rajta.Tartsd meg és sok sikert a felujitáshoz!