"tétre-régi szindróma": én szeretném még elszórni a pontjaimat /ha lehetséges.../ mccheese valamit kapisgál a tétre-régi gondjaiból, nekem ez a fajta tippelés nagyon tetszik, majd még visszasírjuk azt az időt amikor még többen játszották
a befutóhoz most gratula Alonsonak, ja... gratula mindenkinek aki még játszik
itt azok játszanak, akik szeretik az F1-et, nem pénzéhes népek, mint pl. az EB tippjátékot , itt esetleg pontéhesek vannak...
P.S. : tisztelt SZB, akkor lesztek gondban, ha boba6 is elkezdi követelni, hogy fizessétek ki a nyertes pontszámát forintban, vagy utaztassátok ki mondjuk Suzukába...
Ordas szülinapjára való tekintettel frissítettük az Extrát.
Fenn vannak a Francia GP oddsai (francia.xls 5.0)
és a végeredmény odds-ai (vegered2.doc 6.0), merthogy remélem senki sem felejtette el, hogy félidőben szintén 200 ponttal lehet fogadni a VB végeredményre.
Szóval nem volt baj azzal a tétre régivel. Lehet, hogy egyesek szénné kalkulálták magukat és a relativitás elmélet levezetését megszégyenítő egyenletekkel, de akkor is megvolt a varázsa annak, ahogy az ember fia összeszedegette a 56845776584 occértéket. A gondot ott látom, hogy közben szépen kiszedegettétek a "biztos" occokat. Így aztán több munkából áll a nagyobb oddsok összerakosgatása.
Kérdés miért kellett kiszedegetni a célba ér/nem ér célba, lesz eső/nem lesz eső, párost példáúl? Mi nyerhettünk rajta, no de ti is...
Szóval a tétre régi számára a minél több occ volt a jó. Az újabb játékokban úgysem a matematika számít, hanem a verseny szeretete. Látszik is, hogy a kétfajta régi-új játékokban vezetők nem ugyanazok.
Szó mi szó: több occot adjatok, hadd kombináljunk kedvünkre!!!
Semmi ne szűnjön meg. Tök jó ez így ahogy van!
Majd jövőre csináltok egy igazán profit, rendesen benyomva meg minden. Kit érdekelnek azok akik nem játszanak, legalább nekünk akik rendszeresen tippelünk legyenek izgalmasak a futamok.
Szóval kitartás és semmi megszűntetési gondolat, mert átmegyek durvába.
ennyi
TSzB!
Véleményem szerint a tétre régit mg lehetne szüntetni! (Ha mindenki úgy gondolja.) Viszont! A Befutórát NE! Az olyan izgi. Végre egy játék amiben pozícióban vagyok. (Na jó ez elég önző volt -10000).
Úgy látom komoly döntéseket kell hoznunk csütörtökön ( SZVSZ csak a befutót kéne megtartani, hiszen csak ott rendelkezem az engem megillető helyezésssel...:o))
A fogadások elmaradásának szerintem a nyár és a foci EB az oka(legalább is nálam).Én pl múlt héten nem jutottam nethez ezért nem fogadtam!
De most már újra itt vagyok én is az "SZB mumus"!
Kiváncsian várom a következő oddsokat!
Megszüntessük a Tétre-régi frakciót? Vagy küzdötök bobával reménytelenül? Ha bárki akar itt fogadni, fenntartjuk neki.
És a befutóra kell?
Van valakinek ötlete a játékhoz? 500 pont levonásért, természetesen.
Aki itt jár, az biztos, hogy látogatja az F199' topicot is, de ide is bemásolom az ottani hozzászólásomat:
Kicsit OFF leszek, előre is bocs!
Urak!
Bizonyára sokan ismeritek az Alonso által alapított F1 fogadási játékot. Engem ért anno az a megtiszteltetés, hogy közösen alakíthattam Alonsoval a játék szabályait, a kéthetenkénti oddsokat, stb. A játék az év folyamán folyamatosan csiszolódott, alakult és jelenleg 3 ága is működik. Kéthetente rendszeresen találkozunk, itt álmodjuk meg a csapatok, pilóták esélyeit.
Az elmúlt alkalommal azonban a Szervezőbizottság két tagjával együtt összesen kilencen fogadtak.A Kérdés: kell ez a játék még Nektek? Úgy néz ki, a túl nagy demokrácia azt eredményezte, hogy nemcsak az új játékosokat, de a régi tagok nagy részét is elriasztotta. Őszintén mondom igazán azzal nyugtatnátok meg, ha a Francia Nagydíjra annyian fogadnátok, hogy - mint év elején - alig győznénk kapacitással...A dolog annál is inkább aktuális, mivel most lehet majd a VB végeredményére ismét fogadni.
Szóval a kérés annyi: látogassatok el hozzánk minél többen!
Ordas: új oddstáblák várhatóan pénteken ( végeredmény II. is ). Aztán elvárom, hogy MiSchu fogadj ám itt is ! :o)
Gratulálok Maul! Még mindig vezetsz a befutóban! De vigyázz mert jövök, és Pepper is itt liheg a nyakamba!
Alonso: a táblázatban a Kanada szó helyett Monaco szó szerepel!