Hát a FSZEK-ben mikrofilmről csak nyomtatni lehet, ami valami 800 Ft/A4-es oldal... szerintem a világ legmagasabb tarifája. Cserébe iszonyú gyenge a minősége. De majd meglátom mit tehetek :D
Iden nem valoszinu hogy eloforulnek Pesten ugyhogy turelmesen kivarom a kovetkezo alkalmat amikor eljuthatok a Szechenyibe.
Addig is meg van 15 tekercs sportom amit at kellene tekernem. Jo lenne egy mikrofilm olvasot otthonra is szereznem. Egyszer vettem egyet de osszetorve szallitottak...
Szemben a többi lappal, ez csak 1-2 tekercs volt. (egy politikai lapnál nem egy esetben egy tekercs két hónapot takar csupán, azokat kemény meló áttekerni)
A kerulet jatekosok elszivargasa mar felevben megkezdodott ahogy egyre inkabb fizeteskeptelenne valt a klub. A masodik felevet mar az amatorok jatszottak nem veletlen hogy egyszer vagy 15 golt kaptak.
A Nemzetiből meg a Phöbusból elég sok játékos jött át az Újpestbe. Ha érdekel, majd írok egy listát :)
De pl. a Mester János és a Pálya László tutira a Nemzetiből jött, Solti IV., Fekete Jenő pedig a Phöbusból. De Tóth III. is onnan jött 1 szezon után vissza, míg néhány fiatal, ekkor még amatőr/ifi, de később ismertté lett játékos is ekkor jött a Phöbustól az Újpesthez (Nagymarosi, Junász Géza, Széphegyi Gyula, stb.)
Budai 11-eseket most fejből nem tudok, de majd ennek is megpróbálok utánanézni!
Engem jobban érdekelne, hogy a III. Kerületesek hová igazoltak!
Ha jól rémlik, abban az időben már csak valami stencilezett vacak volt a hivatalos értesítő. Ahogy látom, ilyen jellegű adatokat elszórva, cikkekben lehet "legkönnyebben" megtalálni.