Ó emberek!!! Szerelmes vagyok!!! Vágyaim tárgya egy csodálatos kerékpár, melynek megvételétől csupán anyagi okok választanak el. Ha meglesz bemutatom nektek, addig kérlek szurkoljatok nekem, hogy másnak ne adja el! Köszi...
Üdvözletem! Lenne egy eladó II.vh-s magyar kerékpáros málha,teljesen hiánytalan jó állapotban Ha valakit érdekelne ajánlatot kérnék a következő email címre: borsomintas44@citromail.hu Képet is csak priv emailra küldök!
Bocsánat,de a 3. emeleten egy panelban most nincs nagyobb hely fényképezni.
egy kicsit elkeserit,hogy a hátsó agy nem az igazi, mintha vhol súrlódna,nem teljesen forog szabadon a hátsó kerék. pedig szétszedtem,zsiroztam,minden.
hátha eljutok egy próbakörig,és meglátom mit tudok vele csinálni.
Van The-Best em nőibe.Gumifalcos kerekek,réz nyaktábla,gömbölyű sárvédő,Ülésem nincs,de Tatumadár nak aszem van,de olyan talán mint a robustra,csak a felirat más.
Szép lelet! Pesten 4-5 méhtelepet szoktam látogatni de sajnos ritka esetben találok valami érdekeset. Zúznak mindent, vagy akkora a kupac, hogy lehetetlen alóla kibányászni bármit is. Ahhol a szüleim laknak Tokaj mellett egy kis faluban, onnan 10 percre van egy nagy vashulladák lerakó, a környék települései oda viszik a vasat. Egy volt iskolai társam méri a behozott cuccokat. Azt mondja, hogy vannak régi vasak, de akik behozzák ( hivatásos vasgyüjtök:)) ) legtöbbször össze hajtogatják vagy összevágják, hogy több felférjen a kocsira.
Azt nem tudom,de elképzelhető lehet mindenesetre könnyen restaurálható lenne eredeti styria kerekek stb a Jánoshalmi méhesből hoztam,még ki is röhögött a mázsás hogy mit akarok ezzel a ronccsal,mire mondtam hogy a fiamnak viszem legyen mit szerelni,erre kért 800 forintot,én meg jót röhögtem magamban
Sokat nem biztos hogy tudok segiteni,de most találtam megint egy puch bicajt,tessék a képek. Na és persze a többieknek is akiket érdekel ha minden igaz.
Egyelőre nem eladó, a képet egy csere okán tettem fel. Mokány nyaktáblát, villatakarót, illetve sárvédőemblémát keresek. Amíg össze nem áll az utolsó csavarig a Mokányom, addig semmitől nem válnék meg mert csere alapúl szolgál. Mivel másik bicajt nem szándékozok összerakni, ha összejött a bicaj és még marad valamim azt majd jelzem. Amennyiben lenne valami Mokány alkatrészed, szivesen állok rendelkezésedre.