Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.17 0 0 149

Viper:

(amennyiben érdekel)

Kis plexidobozok száma igy ma 1-el mig a jövő hétre legalább 4et várok még.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.17 0 0 148

Ujabb gyermek parkolt be édesapja mellé:

Hongwell Vw Beetle Cabrio (1:72):

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.17 0 0 147

Aha ezzel kevertem össze ugyanis ENNEK van a szép nagy vonohorga.

Hongwell Land Rover Freelander:

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.16 0 0 146

párdon.Ennek nincs is vonofeje.Akkor összekevertem egy másik géppel.

Előzmény: RUSSIANBOY (145)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.16 0 0 145

Anno vatyerán vettem kb 500Ft körül de lehet hogy 800ért.Nem mai darab és nem is sűrűn fellelni.Ez is még aránylag egy középkategoriás Hongwell mivel a vonohorog rész igencsak nagy.

Előzmény: Keserű Renátó (144)
Keserű Renátó Creative Commons License 2011.04.16 0 0 144

ilyen 1:43as freelandert honnan szereztél, és mennyiért?:)

Előzmény: RUSSIANBOY (143)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.16 0 0 143

...és akkor mivel régen jöttem az éppen következő darabbal lássuk a soron következőt:

Hongwell Land Rover Freelander Apja-Fia (1:43 & 1:72):

Előszőr a pirosat sikerült beszereznem.Persze a kisfia már régebb óta megvan igy ennél furcsa mód a kicsi volt előbb majd később sikerült az apukát beiktatni.

A nagynál érdekes az első lámpa kialakitás mivel a lámpákat egyben szokták kidolgozni.vagy üveg vagy festett.Itt az első lámpa üveg de nem szokványos üveg berakás van hanem a kasztniba megvan az üveglámpa kivágás helye és ugy van beillesztve holott a lámpa kerete még külön látszik a kasztnin.Az irányjelzők pedig festettek.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.16 0 0 142

Tegnap ŐK parkoltak be hozzám:

Hongwell Mitsubishi Lancer Evolution "VI" WRC (1:72):

Hongwell Mitsubishi Lancer Evolution "VI" (1:72):

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.15 0 0 141

Viper:

Hát attol függ mennyi érdekelne.Szám szerint - ma is jött kettő - idáig összesen 13 darab van ha érdekel.

Ha teszem azt érdekel mind akkor az 13x200 annyi mint 2600 és szerintem postával együtt kerek 3000.

Persze utba is ejthetsz ha valamikor erre jársz de előtte tanácsos irni mármint nem közvetlenül - de is - mivel mondjuk megirod melyik héten jönnél és mikor mert akkor tudom megirni hogy milyen műszakban dolgozom éppen.

Bár a szobában kupi van de ha akarod szivesen fogadlak is lakáson legalább megnézed a gyüjteményt csak az álladat majd nem árt megkeresni ha esetleg leesne:D:D

Előzmény: Viper-I. (140)
Viper-I. Creative Commons License 2011.04.15 0 0 140

Szia Rossianboy!

Érdekes lehet az üres dobozaid de gondolom póstán maga a horror összeg. Ezért arra gondoltam , hogy a következő börzére amúgy is mennék és akkor útba tudlak ejteni ha esetleg nem jönnél.

Aszem mi páran tartjuk életben ezt az oldalt , ezért jó lenne minél több infót tolni a Hongwell termékekkel kapcsolatban. Képek és infók az ami kellene. Igyekszem én is minél több képet és infót feltölteni.....

Ha gondolod akkor szóban is " konzultálhatnánk "....... , engem 06 / 479-62-32 lehet elérni......

További szép estét!

Kuplung!

Előzmény: RUSSIANBOY (131)
Viper-I. Creative Commons License 2011.04.15 0 0 139

Szia!

Rendes fickó vagy! Az Alfa érdekel továbbra is.

További szép estét!

U.i

Nem volna gond ha telon is fel tudnánk venni a kapcsit! :-)))

06/ 20/ 479-62-32

Előzmény: Wolwerin (138)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.15 0 0 138

Szerintem, várj egy kicsit, mert mostanában várok egy-két dolgot. Az Alfát félreraktam addig is.

Előzmény: Viper-I. (137)
Viper-I. Creative Commons License 2011.04.15 0 0 137

Szia!

No ez kicsit gáz...... :-((

Ugyan is én csak az 1:43 és az 1:42 gyűjtöm. Igaz van 5 db.1:32 is de azokat kaptam. A shelles 1:38-aim pedig ha már egyszer tankolok és kb 500.- adják hozzá az autót akcióban akkor már csak nem hagyom ott. Persze ez az akció aszem tavaj volt. A tanítható kormányzású autók. Gondolkoztam már , hogy el kellene passzolnom őket. - Shell-eseket. -

Vissza az eredeti témához..... Szóval az ezüst Alfa az OK de ha még van valami 1:43 Cararama-d akkor oszd meg velem is hátha lesz köztük olyan amelyik nekem még nincs meg és érdekes is lehetne.

Amúgy aztán én is rá jöttem , hogy azokat amiket kivállasztottam az Alfán kívűl azok más méretarányúak és ezáltal magasabb is lehet az áruk.

Pedig már annyira rá voltam gyógyúlva a Landrover Discovery-re , meg jól mutatott volna a kétajtos Rover is. Basszus! Na mindegy.

Ami az 1:72 illeti most azzal inkább lazítok , vannak igérvényeim egy boltból sok sok Skoda...... és hát az erre a szenvedélyre szánt pénz azért véges. Legalább is nálam biztos.

További szép napot!

Előzmény: Wolwerin (136)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.15 0 0 136

Helló!

A kétajtós Freelander 1/60-as, a Discoveryből a nagy az 1/32, a kicsi kb. 1/60.

Piros Brera????? Te azt hol láttad?:-) Csak ezüstöm van.

Amit annak nézhettél, azok az 1/60-as Welly's-k, az egyik egy Octavia, a másik egy Golf V. Pár hirdetéssel lejebb vannak 1/72-es Cararámák. 

Előzmény: Viper-I. (135)
Viper-I. Creative Commons License 2011.04.15 0 0 135

Szia Wolwerin!

Köszi az infót , át néztem és azért lenne itt még két autó amelyik érdekelne.....

1, Alfa Brera 1:43 / most piross amit ajánlasz vagy ezüst ? /

2, 1997 Land Rover Discovery 1:43 fekete

3 , Land Rover 1:43 kétajtós fekete

Gondolom mindegyik hibátlan állapotú modell.

Milőtt elküldenéd kérlek írd meg  , hogy nekem ez így összeségében mennyibe fog fájni / modellek ára + póstaköltség /

Ezen felül meg azt , hogy mit kell tennem , hogy el jusson hozzám a csomag.

További szép napot!

Előzmény: Wolwerin (134)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.15 0 0 134

Igen, egy 1000-esből megúszható, de én a helyedben még jól körülnéznék, mert a egy füst alatt(egy postával) több autót is célba lehet jutattni. A Land Roverek már el is keltek 1/72-ben. Az 1/43-as van még.

Nézz körül:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198769

Előzmény: Viper-I. (129)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.15 0 0 133

Ez egy régi 500-as Fityó, de inkább 650-es Abart, mert hátul motorvédő csővei vannak. Nagyon pofás kis darab. Benzinkúton vettem. Hülye voltam, hogy amikor az Auchan-ban 600Ft-ért mentek ezek a bogárral, meg a minivel nem vettem belőlük. :-( :-S Ma megyek a postára még pár vasért. A másik topikba rakok képeket este.

Előzmény: RUSSIANBOY (130)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.15 0 0 132

ujabb gyermekek kerültek apjuk nyomdokaiba:

Hongwell Vw Ti-Samba (1:72):

Hongwell Mercedes CLK 320 Coupe(1:72):

Hongwell Porsche Cayenne S (1:72):

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.14 0 0 131

Viper:

Ha esetleg érdekelnek 1:72es plexi-talapzatok szoljál mert én ugyis kidobálni tervezem őket neked meg jol jönnének.Igaz más kocsi lenne benne mint ami a talapzatra van irva de legalább védeni tudnád őket nekem meg ugysincs rájuk szükségem.Pl 200Ft/db?

Ha érdekel azt is megtudom irni neked milyen auto tipusokkal lévő talapzatok vannak pl ha egy Focus-hoz keresel talapzat-plexit akkor van olyan aminek a talapzata Focus-os.

Előzmény: Viper-I. (127)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.14 0 0 130

Vatin vetted meg?Ott kettőt láttam.Mondjuk én is gondolkoztam rajtuk de nekem sima normál változatban kellene.Tehát nem ilyen versenyes festés meg tetővel.Még ha piros is lenne.....jol mutatna egy régi VS Uj Fiat 500as posztban a kettő:D:D

Előzmény: Wolwerin (126)
Viper-I. Creative Commons License 2011.04.14 0 0 129

Szia!

Alfa?  Az eladási ár + póstaköltség = 1.000.-?

Mert ha igen akkor érdekes lehet... , mert ha így van akkor írd meg , hogy mit kell tennem.

By!

Előzmény: Wolwerin (128)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.14 0 0 128

Helló!

A Pick-upok, a Hummer, a sárga porsche és a 3-as szett papirdobozos, a többi mind plexis!!!

Előzmény: Viper-I. (127)
Viper-I. Creative Commons License 2011.04.14 0 0 127

Szia Wolwerin!

Amennyiben összeségében meg áll 1.000.- ba. / vételár + póstaköltség / akkor érdekes lehet......

Szóval ha így van akkor kérlek írd meg , hogy mit is kell tennem.

Nézegettem az 1:72 -t. is de engem csak is a plexidobozosok érdekelnek. Egyszerű az ok..... , azokat könnyebb tisztogatni mint a " pucér " autókat..... , tudom , tudom vitrin az igazi megoldás..... , csak az a helyzet ha mindent vitrinbe kellene tárolnom akkor előbb utóbb külön kéró kell a gépeknek. :-)))) Jelenleg is vitrinbe tárolom az 1:72-met , függetlenűl , hogy plexi dobozos. A retróautós plexi vitrinbe. Nem nagyon tetszik de most per pillanat nincs másom. Abban is el fér 20 darab dobozos 1:72-s.

További szép napot!

Előzmény: Wolwerin (116)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.14 0 0 126

Kedden vettem egy 500-as Fiatot (1/43) nyitott tetőponyvával. Elég borsos volt(2000Ft), de gyönyörű.

Előzmény: RUSSIANBOY (124)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.14 0 0 125

Nekem is van jó állapotum, sőt 1/43-ban 6db Subim van és mind jó állapotú, mind különböző, de csak 1 hongwell. Valószínűleg annak a kasznija felesleges lesz, ha valaki igényli a többi részét... A tükröket akarom még lementeni róla.

Előzmény: RUSSIANBOY (122)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.14 0 0 124

Hongwell Rover 90:

Ez se rossz gép.Kifejezetten tetszik hogy a mai modern kocsik mellett pár oldtimer járgányt is kihoztak.Sajnos keveset.Pedig a Hongwell előtt nagy jövő állna hogyha szélesitené a választékot mind mai autok mind oldtimerek tekintetében.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.14 0 0 123

most legutobb pl a Noreves Dózsa Tamásnak irtam mivel én is megkaptam a hirlevelét hogy nincs beszerezhetetlen modell.Volt is 3 Hongwell amit kinéztem 2 egy eladotol 1 másiktol.A 2 emlitett járgány VW bogár volt és olyan 7euro 50-ért volt.Na most a kettő az 15 erre jött volna még rá 25ejuro postaköltség igy a két bogár 8000Ft körüli összegbe fájt volna.Nekem annyit két hongwell nem ér meg.A másik egy Porsche GT2-es volt EZÜST (tehát ezekszerint létezik 1:43ban) de egyet meg nem éri meg venni mert többe kerül a leves mint a hús.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.04.14 0 0 122

Nekem van de "sajnos" jo állapotban:D:D

Terveztem abbol is hogy veszek majd mégegyet de még majd meglátom ugyanis terveim azzal is vannak.

Tokoditól én is szoktam venni mert jol van ki kalkulálva az ár beosorolása.Pl a cápa BMW amit tőle vettem 5000 körül láttam hogy más is hirdette kb 10-12e körül.Az már irdalmatlan nagy pofátlanság.Mig Tokodi nemtudom mennyiért szerzi be és rak-e rá hasznot vagy sem de ha igen teljesen megértem mégsincs elszállva.

Előzmény: Wolwerin (121)
Wolwerin Creative Commons License 2011.04.14 0 0 121

Én voltam kint a börzén. Fotókat nem csináltam, mert kegyetlen sokan voltak és nem láttam értelmét. Akkor lehetett volna, ha van valami magaslat ahonnan felülről lekapható lett volna ez-az. A cimborám úgy értékelte a börzét, hogy mindenki összegyűjtötte az otthoni sz*rait és méreg drágán méri. Ebben volt ráció, bár ő is talált magának egy-két nyalánkságot(Golf II-III és Lotus Esprit örült). Én szokás szerint Skodáztam, az 1/43-asok között láthatók a szerzemények. Hongwell viszonylag kevés volt és inkább a kommerszebb daragok voltak jellemzőek. Tokodi Janitól azért sikerült egy Abrexet begyűjteni.

Wolwerin Creative Commons License 2011.04.14 0 0 120

Helló Viper!

Postával(levélként, elsőbbségivel) belefér egy 1000-esbe, a melóhelyemen van bubis boríték, ami nem kerül pénzbe... Tehát ha gondolod...

Heeeeeelp me!

Nincs véletlenül valakinek 1/43-as Subaru Impresaja ami nincs jó bőrben? Nekem csak a felnik kellenének róla, de azok épp, szép állapotban. Vettem egyet donornak, de nincs szívem végezni vele.

Előzmény: Viper-I. (117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!