Keresés

Részletes keresés

rich.mond Creative Commons License 2014.08.26 0 0 11162

Pedig ez jó felvetés és jogos kérdés. Nem egy társasház anyagi helyzete rendült meg, emrt az önkormányzati bérlemények felől nem, vagy csak alig folyt be pénz a közös kasszába.

Előzmény: bj13 (11159)
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2014.08.26 0 0 11161

Szerintem szakaszosan megy, az Erzsébet királynén végig felszedték a síneket, a Nagy Lajoson szerintem azért nem, mert most ott jár a villamos (a 69-es pl a Bosnyákig).

Gondolom a Nagy Lajoson most ezért megállókat meg egyebet építenek, ami a villamosközlekedés fenntartása mellett is megy, aztán ha elkészültek a sínek az Erzsébet királynén, akkor majd arra járnak a villamosok, és a Nagy Lajoson cserélik a síneket.

Előzmény: Törölt nick (11160)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.25 0 0 11160

Érdekes a 3-as villamosvonal felújítás az őrs és erzsébet kir.né között . A sínekhez a kereszteződéseken kívül nem is nyúlnak !

Csak a megállókat építik újjá. Leraknak térkövet meg  új várók lesznek.

Vagy ezután lesz a síncsere ?

bj13 Creative Commons License 2014.08.24 0 0 11159

Érdekes lesz ez a választás.

Az egyik polgármester jelölttől meg merészeltem kérdezni, hogy győzelme esetén tervez-e változást a társasházakban lévő önkormányzati lakások közös költségének fizetési hajlandóságában. Az is érdekelt volna, hogyan értékeli jelenlegi pozícióját figyelembe véve személyes szerepét a mostani helyzet kialakulásában.

A válasz egyszerű volt.

Törlés és kitiltás.

Személyes véleményem az, hogy aki egy ilyen egyszerű kérdésre sem kíván válaszolni, az alkalmatlan a kerület vezetésére.

Oldala egyébként rendkívül vidám. Rajongói körben előadott sikerpropaganda és az ellenfelek gyűlölködő savazása.

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.17 0 0 11158

Autóversenyt a városligetbe !!!!!!!!

Előzmény: ax15 (11157)
ax15 Creative Commons License 2014.08.16 0 0 11157

Nem tűnt fel hogy

az a cél hogy ne úgy legyen mint eddig volt, és ne lehessen visszacsinálni?

Előzmény: peliatan (11156)
peliatan Creative Commons License 2014.08.16 0 0 11156

Van aki ezt elhiszi?

Az ötlet kiagyalóját hívná meg a vitára, vagy Ráday Mihályt és szakembereket is meg merne hívni? Kétlem!

Talán csak pedálozik a poziciója érdekében, pedig koránál fogva nyugodtan elmehetne nyugdíjba.

A  Városliget beépítése ugyan olyan beteg elme szüleménye, mint a Lánchíd kiszélesítése. Véleményem szerint, cél a pusztítás, minden áron, vagy a megfelelési kényszer?!

Előzmény: oleandro (11155)
oleandro Creative Commons License 2014.08.16 0 0 11155

aszonta ma a Tarlós,, h. a Városliget ügyében "társadalmi vita" lesz.

Nincsenek a dologgal kapcsolatban illúzióim, de nem lehet, h. ez azért valamiféle visszakozás?  vagy csak porhintés?

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.14 0 0 11154

:)

bj13 Creative Commons License 2014.08.13 0 0 11153

https://www.youtube.com/watch?v=4xSUX8U3ads#t=18

oldowszer Creative Commons License 2014.08.03 0 0 11152

Gondolom, azért nem teszik, mert érvényes tervek vannak az egész terület átépítésére, de meg kell várniuk a villamospálya felújítását. Talán nem akarnak duplán dolgozni. 

Előzmény: peliatan (11151)
peliatan Creative Commons License 2014.08.02 0 0 11151

Most egyszerű lenne a Zugló 1-es posta előtt a szegélykővel elkerített mélyedéseket feltölteni, valamint a szelektívek előttit. Minden adott: talicska, föld, munkások!

Már csak egy aktív intézkedő hiányzik a kivitelezéshez :-)! 

épp viselő Creative Commons License 2014.07.27 0 0 11150

a visszavonás, mely nem volt.

Előzmény: ax15 (11149)
ax15 Creative Commons License 2014.07.26 0 0 11149

Nem volt visszavonás

Állásfoglalatlanság volt.

Szokj hozzá, és ne csodálkozz az újdonságokon.

Azóta már lehet hogy a házirendben is benne van, hogy ez a harmadik lehetőség

Előzmény: épp viselő (11148)
épp viselő Creative Commons License 2014.07.26 0 0 11148

http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/259051

Érdemes összehasonlítani, mit mond az aljegyző, illetve mit nyilatkozott a Blikknek a sajtóosztály:

"– Jogilag teljesen megfelelt, hogy nem történtek kiírásra a lakások, viszont nemcsak vezetők, hanem bárki benyújthatta volna rájuk a pályázatát. A humán bizottság ülésén visszavonás nem történt, csak úgy döntött a bizottság, hogy nem kíván állást foglalni, és elnapolta a döntését – nyilatkozta a Blikknek a zuglói önkormányzat sajtóosztálya."

na akkor volt visszavonás, vagy sem?

épp viselő Creative Commons License 2014.07.24 0 0 11147

Lakásgazdálkodási közérdekű kérdések

Tekintettel a fura lakáskiutalási előterjesztésekre , úgy tűnik a frissen létrejött lakásgazdálkodási osztály mára sikeresen áttekintette a zuglói önkormányzati lakásállományt. A jegyzőnek írt közérdekű adatigénylésem erre az állományra, az "elmúltnégyév"[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

tisztában vagyok vele, hogy a háromszázból sok igen lepusztult, de mint a meghiúsult lakáskiutalásokból is látszik van bőven, relatíve jó állapotú, hosszabb ideje üresen álló is. panelok, villaházak lakásai, stb. A tény az, hogy nem kezdtek a lakásállománnyal semmit, nincs koncepció, a lakbéreket, eladási árakat összevissza rángatják. A lakásállományra nem költöttek semmit.

Előzmény: peliatan (11145)
ax15 Creative Commons License 2014.07.23 0 0 11146

Az önkormi a beszedett adóból fizeti a közös költségét a lakásnak?

Előzmény: peliatan (11145)
peliatan Creative Commons License 2014.07.23 0 0 11145

Kedves Épp viselő!

Olvasom, hogy 300  lakás áll üresen. Hányat láttál ezek közül?  Megnézhetnéd a házunkban lévő  "lakásnak" nehezen nevezhető  szuterén  helységet.

Fűtési lehetőség elektromos, WC kívül, minden nagyobb esőzésnél elönti a szennyvíz!

Vakolat kb. 1 m magasságig  nincs, az egész helység dohos, nedves,  büdös.

Megközelíthetősége meredek lépcsőn.

Életvitelszerű tartózkodásra alkalmatlan Önkormányzati tulajdon!

Kérd el a kulcsot és gyere nézd meg!

Előzmény: épp viselő (11144)
épp viselő Creative Commons License 2014.07.22 0 0 11144

Lakásszerzési last minute akció

Öt percen belül két egymásnak ellentmondó döntést hozott egy pályázaton kívüli lakásbérbeadásról a Humán Közszolgáltatási Bizottság  június 17-i ülésén. Kiutaltak egy másfél szobás lakást, majd menten vissza is vonták a döntést. A következő négy hasonló[...] Bővebben! Tovább »

Bunuel Gambit Creative Commons License 2014.07.19 0 0 11143

Népszerű ember. Volt.

Törölt nick Creative Commons License 2014.07.19 0 0 11142

Lehet, hogy elment a hangja a sok klímázástól :)

Előzmény: Bunuel Gambit (11141)
Bunuel Gambit Creative Commons License 2014.07.19 0 0 11141

Papcsák "rejtélyes" ember: Nem válaszol. Némasága önmagáért beszél.

Előzmény: épp viselő (11137)
épp viselő Creative Commons License 2014.07.18 0 0 11140

A  minősíthetelen bokatörő zebra miatt már többször szóltam a BKK közútnak. Talán most.

Bunuel Gambit Creative Commons License 2014.07.17 0 0 11139

A NLKirály útja több helyen is elhanyagolt. (Üdv a topiknak.)

Előzmény: Törölt nick (11138)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.17 0 0 11138

Folyik a villamos felújítás ez Zuglót nagyban érinti mivel az 1-3es és a 3-as villinger is Zuglón megy át.

Végre a Bosnyák téri villamos megálló új arculatot kap ez valamivel több embert érint mint a tőle nem messze található templom és környéke.

Ez jó lesz , ha így lesz :

"Mindemellett a Bosnyák téren az üzemen kívüli vágányok csatlakozását biztosító átszeléseket elbontjuk, a kocsiszínnel az üzemi kapcsolatot biztosító átszeléseket felújítjuk, és csatlakozóvágányt építünk." Itt mindig 10-re kellett lassítani ha nem akartam futóműveshez vinni a kocsit.

Jó lenne ha Nagy Lajos király útját ahol nincsen leaszfaltozva ott leaszfaltoznák végre.

Pl. a Posta előtt és után.

Előzmény: épp viselő (11137)
épp viselő Creative Commons License 2014.07.17 0 0 11137

Papcsák: 35.000 zuglóinak ajánlották az erdélyi vendégházat - egy se ment oda

Nemégiben közérdekű kérdéseket tettem fel az erdélyi házunk ügyében. A jegyző nem minden kérdésre volt hajlandó válaszolni, mert szerinte az pl. nem nyilvános adat , hogy egy 20 millióért vett, évi egy milliós költségű ingatlant igénybe vesz-e a polgármesteren és[...] Bővebben! Tovább »

épp viselő Creative Commons License 2014.07.16 0 0 11136

Kicsit zajos, nagyon gazos

A választásra csak  elkészült és mostanra a környékbeliek belakták a Mogyoródi utcai, Adria lakótelep házai közé telepített játszóteret. Az önkormányzatnak még egy kis botanikai tankertet is sikerült kialakítani  - bár nem így tervezték. A játszótér[...] Bővebben! Tovább »

Wizard14 Creative Commons License 2014.07.15 0 0 11135

Nos, az igazi lényeg.

Hamarosan lekaszálják a területet, és kezdhetsz aggódni, hogy mikor nő ki megint.

Igaz, megint kampány lesz néhány hónap múlva.

Miből gondoltam, hogy lefideszezel? Te nem olvasod a saját írásaidat?

Ha te ingyen kaszálsz, már kezdheted is!

Nem érdekelnek a politikai bohóckodások, de minden elvégzett melót betudsz a kampánynak. HHHHHMMMMM!

Na ezt a témát részemről lerágtam.

A közterületi gondjaidat jelezd a keruletgondnoksag@zugloizrt.hu-ra. Nekem bevált.

Szép napot, hideg sör, magyar vízilabda csapat győzelmeket!

Előzmény: bj13 (11134)
bj13 Creative Commons License 2014.07.14 0 0 11134

Rendben.

Sikerült megérinteni a lényeget.

Pontosabban átlépni.

Nem gondoltam, hogy újrafogalmazod a "Te tuti, hogy nem ott laksz" részt.

Azt sem gondoltam, hogy Rozgonyi úr szavaira kitérünk a jogokkal rendelkezés kapcsán.

Azt egyáltalán nem gondoltam, hogy aki bármit felemlít, az távol lakó fotelban ülő billentyűharcoson kívül más is lehet.

A magvas gondolatok jönnek inspiráció nélkül is.

Nem tudom, miből vontad le a konzekvenciát, hogy fideszesnek gondollak.

Mint említettem, nem érdekelnek a politikai bohóckodások, a ki-mit-fúrt-meg vetélkedő alakulása.

Így természetesen nem érdekel az előző önkormányzat tevékenysége sem, hiszen az nem menti/nem teszi értékesebbé a mostani cselekedeteit.

Szégyenlem magam, hogy vonal alattivá váltam, mert egy rendbe tett terület újbóli leromlásáért nem rajongok.

Bocsánat, hogy szóltam!

Ha drága a kaszálás, akkor hagyjuk.

Szurkoljunk a gaznak!

Arra emlékszel, hány fórum volt, ahol a környékbeliek elmondhatták a gondolataikat, ötleteiket a területtel kapcsolatban?

Esetleg a szervezőkről van valami ötleted?

Szerinted rákérdezhetek, kik azok azok, akikről írod, hogy "mi is jók vagyunk"?

Wizard14 Creative Commons License 2014.07.14 0 0 11133

"

A ti azok, akik politikai kérdést csinálnak az egészből.

Azok, akik szerint vannak a jók, meg vannak a szoclibák.

Azok, akik politikusként ülnek szervezetekben és képviselőnek nevezik magukat.

Azok, akik megengedhetik maguknak a lekezelő hangot, mert azzal minden megoldható.

Azok, akik úgy érzik, hogy joguk van több ember nevében nyilatkozni.

Azok, akik nem mi"

Nem tudom, melyik mondatom inspirált ezekre a magvas gondolatokra, de mindig jó kedvem kerekedik, ha valakinek nem adok elsőre igazat, és abból azt a konzekvenciát vonja le, hogy csak fideszes lehetek. Egyszerű gondolatmenet!

Ez egy különleges gyöngyszem:

"Azok, akik megengedhetik maguknak a lekezelő hangot, mert azzal minden megoldható."

Rögtön utána------

"

Nem gondoltam, hogy felnőtt embereknek szövegértésben kell segítenem, de ez is belefér.

Tulajdonosi jog nem egyenlő a tulajdonjoggal.

Érted, ugye?"

"A fórumozásban az a szép, hogy nem tudhatod, kivel csevegsz."

Ebben nagyon igazad van!

A többi nálam már a vonal alatt van.

Pl:

"De boldogan elfogadom, hogy ennek az önkormányzatnak 3,5 évre volt szüksége a probléma megoldásához."

Az előző meg sem próbálta a négy éve alatt, nem, is említve azt, aki fillérekért eladta annak aki ezt a romhalmazt csinálta egy működő komplexumból!

Előzmény: bj13 (11132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!