nem okoskodni akarok, csak a véleményem írom le ha szabad. Mint típust nem ismerem, de Angliában, lehet kapni 2-3 szor ennyit futottakat hasonló áron. Kép alapján a jobb első lámpánál látok egy kis nem pontos illeszkedést. Aztán az index búrák sem egyformák, a jobb oldali újnak nézki. Szal egy töröttbe inkább ne nyúlj bele, ha nem muszály. A csomagtartó jobb oldala sem fut rendesen a lámpához képest és a csíknál is látszik. Márpedig ezt az autót annó nem törökök rakták össze, tudjuk mennyire adnak az összeszerelésre. Le kell mérni a festéket. Ha szervízkönyv nincs, én el is felejteném. Ezek nem azok a típusok amit a Sanyibácsi is meg tud javítani szerintem, már pedig mint tudjuk nem sok Aston Martin szervíz van itthon, legközelebbi Bécs, de lehet én vagyok alul tájékozott :). Ami az etanolt illeti... hát én nem nyúlnék hozzá. Ilyen autónál ne legyen szempont a fogyasztás, de ez csak az én magán véleményem. Esetleg nézz szét külföldi fórumokon is, lehet próbálkozott valaki már ilyennel. Sok sikert :)
Dzsudzsák Balázs lecserélte az M6-ost egy Bentleyre 2012.01.18. 14:29 - velvet
"Január 14-én este szombaton, a legdrágább magyar futballista Dzsudzsák Balázs tűnt fel a debreceni Melange-ban. A Dinamo Moszkva friss igazolása fehér pólót - majd később - bordó inget viselt, és nem lehetett nem észrevenni, hogy az M6-ost lecserélte egy Bentleyre. Balázs kisebb társasággal beszélgetett egy asztalnál, majd autójánál fotózkodott egy hölggyel, később a bárpultnál ült két ismerősével. Jó hangulatban telt az este, öröm volt látni testközelből a legjobb magyar focistát. Hajrá Loki!" - jelentett a focistáról Mr. P.
Gondolom Moszkvában kispályásnak néznék az M6-ban. Vagy másért. :)))