Nem tudom mennyire szabad kiadnom a belső információkat, elvégre A BARÁTI KÖR töletek független.
Tegnap jó buli volt, bár én kénytelen voltam a felénél eljönni egyéb elfoglaltságaim miatt.
1/2 6 körül jöttek meg a fiúk + Gulyás Feri + Szbó bandi, aki immáron nem vendég, hanem az együttes tagja.
Ez egy kicsi étterem volt, ahová betették a dobcuccot + néhány hangfalat az egyik sarokba.
Teljesen szervezetlen és kötetlen volt a dolog, a fiúk azt játszottak, amit a közönség kért.
Egyébként itt mindenki ismert mindenkit, beleértve a zenekar tagjait is. Én, mint újonc baráti körös, kicsit rosszul éreztem magam a bőrömben...
Nem tudom meddig tarthatott a dolog, de feltételezem, hogy sokáig, mivel amikor 8 után eljöttem, még nem úgy nézett ki, hogy vége lenne.
Hát, nagyjából ennyi. Ha valakit érdekel még valami, akkor nyugodtan kérdezzen.
Amennyiben valakinek szüksége van az Amszterdam c. lemezre, vagy az
Október 67 koncertvideóra, küldjön egy imélt a rendel@republic.hu -ra.
Megfeleő számú igénylő esetén a tavaszi SAP beli koncertre újból megjelenik mindkettő !!!!
Jóhír vége
Csóközön mindegykinek !!!
Gio
Off
a meg nem született imélek miatt ezer bocs, csak holnap lkezdődik a vizsgaidőszak és azt sem tudom, hol áll a fejem. Egyébként tudatom minden egyes értem aggódóval, hogy a körülményekhez képest jól vagyok.
On
Remélem, el tudom küldeni, ugyanis bekékült az index (már megint)
Gyorsan-gyorsan, mindenki szaladjon a honlapra és ott kedvérevaló vsárnap délutáni programajánlatot lehet lelni:-))))))))))
Szerdán elkezdődik a vizsgaidőszak, úgyhogy még mingid el leszek tűnve (nem megyek magyar szakra) szilveszterig. Folyamatosan vizsgázom.
Nem, nem kaptam meg az albumot, most próbálom megszerezni.
ON
Mindenkinek kellemes ünnepeket, sok hoppáhoppát, és talizunk már akivel) itt nálam.
No pussz :
Giona
U.i. Ezexerint könyvem sem lesz. Szegény kis ösztöndíjból élő egyetemista brühühühü ...:((((
Megérkezett. Meg én is Kaposvárra. Mihelyt lehet válaszolok.
Édesanyám sokatsejtető huncut mosolya arra enged következtetni, hogy megírta a Mikulásnak, hogy egy új Köztársaság albumot szeretnék.
A többit majd meglátjuk. :))))
1ébként kösz a kis zöldet. Az ilyenektől mindig sírós leszek ... :) Ez van.
ON
Egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy a Daloskönyv benne volt a Nők Lapja könyvajánlójában ergo. utcai könyvárusoknál kell megnézni.
Uff
Apropó, ha valaki jártában keltében könyveket nézeget, és ráakad Reményik László : Akik a sötétben is látnak c. könyvét, az vonyítson. Most jelent meg, és szeretném megvenni.
off
Gina!
Ma fogok írni -ez a nap már levélírásra fog elmenni.
(Rajtad kívűl még 4-et kellene írni.)
"Ne sírj, kedves, nincs rá okod
Eső esik esik, de a nap ragyog
Te csak nevess, te csak nevess
Lennél ma ott, ahol nem lehet" Pusz
on
Ha valakinek már van Daloskönyve, írja meg a forrást, hogy hol vette!!
Kösz
Na jó, akkor én is:
December 29-én leszek 28, de ezt egyáltalán nem tartom katasztrófálisnak.
1991-ben voltam eloször Republicon, amikor az E-klub még a Petofi-hídnál lakozott. Azóta is a legnagyobb kedvenc a magyar toplistámon. A többiek: Bikini és Prognózis.
Kedves Justinianus !!!
Én azt hiszem már bemutatkoztam, de akkor gyk.:)
jöjjön még egyszer.
20 leszek január 11-én (hm)
Kaposváron élek, ide járok egyetemre gyógypedagógus szakra.
kb. 5 éve republicos vagyok és kívülről tudom az összes dal szövegét bleeee :))))
Az új lemezt még sajnos nem hallottam, de az eddigiek alapján (koncertek) az én top3mam
Andante
Oda ütnél, ha tudnál
Nem volt még soha így (bárcsak Zoltán énekelné)
Talán a hétvégén meg fogom tudni venni. REMÉLEM !!!
4RESK : Eddig nem voltam itt, csak ma vettem az üzenetet, este talán megy a részletes tájékoztató mail, vagy legkésőbb holnap :)))
Lányok (NIKA, HUGI) : Puszi mindkettőtöknek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ígérem írok, mihelyt lesz egy kis időm.
És kedves Revenimus !!!
Ezer éve nem tudok rólad ... (hm)
Hát látjátok, ez az átka, ha az ember lánya a REPUBLIC városába költözik !!!!
És a legnagyobb kívánságom :
SOHA DE SOHA NE LEGYEN NÉPSTADION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jövőre az SAP-t biztos megtöltjük, de mikor lesz már népstadion???
Hát nem akarok ünneprontó lenni, de én azt kívánom, hogy inkább soha ne legyen Népstadion. :-) Ugyanis az a Republic utolsó fellépése lesz. Ezt Cipő mondta, ha jól emlékszem a "10 éves" koncerten.
Én 19 esztendős vagyok, most kezdtem a jogi egyetemet.
Először a "ne bántsd a barmot" hallottam 1992ben. Akkor megvettem a Hoppá-Hoppá c. lemezt.
Aztán, mivel az "én vagyok a világ" nem tetszett, nem hallgattam a Republic-ot 1997ig.
Akkor vettem egy jegyet Márc.-ére a BS koncertre.
Én akkora tömeget még nem láttam a sportcsarnokban, pedig voltam már egy-két koncerten.
Gondoltam, ezek tudhatnak valamit...
Aztán szép lassan megvettem az összes lemezt, kivéve a "cípő és a lány"-t amit azóta sem tudok megszerezni. És kellene még a 96-os koncertvideó is.
Szerintem ez a lemez sokkal jobb, mint a Boldogság.hu volt. Talán visszahozza az igazi nagy sikereket.
Az utolsó BS koncerten nem volt teltház, kicsit féltem is, hogy lecsúszóban van a Republic.
Jövőre az SAP-t biztos megtöltjük, de mikor lesz már népstadion???
Tündikém! Nem hiszek a szememnek! Ez azt jelenti, hogy máskor is jössz majd?
Justinianus: Tapasztalataim szerint (bár utánad én vagyok a legújabb) a társaság korra, nemre meglehetőst vegyes képet mutat. Rólam a fő(?) tudnivalók: beléptem a 3. x-be (tartok tőle, hogy ha nem 4RESK, akkor én vagyok a legöregebb), egy biztosító társaságnál dolgozom rendszerszervezőzőként, a Republic zenéjét indulásuk óta kedvelem, de a dolgok különös összejátszása folytán csak az elmúlt fél évben kezdtem rendszeresen járni a koncertekre, addig csak a lemezbemutató koncerteken voltam. (Egyébként minden kötözködéstől mentesen - ha már rá akarsz bírni minket a bemutatkozásra, nem Neked illett volna először megtenned?)
Lemez: ezzel megint nagyot dobtak a fiúk! És nagyon örülök a lemezborítón a dalszövegeknek is. Az Esmeraldán kívül nincs, ami ne tetszene (természetesen lehet, hogy tévedek, de olyan érzésem van, mintha ez a dal azért született volna, mert a Republic nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen történés mellett szó nélkül elmenjen).
Na, legyetek jók - ha tudtok! Hoppá-hoppá! Este buli!!! :-)))
Nika
"Jó reggelt Drága Napfény,
Jó lenne, ha itt lehetnél.
Nem lesz jobb és nem lesz rosszabb,
Csak valami más, csak valami más."
Megtaláltam a ragyogó alkalmat, hogy felhagyjak végre némasági fogadalmammal, így most én is szólok pár szót (kb. egy év után újra).
Az Új Lemezzel a "szerelem" rögtön kialakult, az első délutáni hallgatás után. (Első ránézésre 8 óránk keresztül ment.... Nem tudtam kikapcsolni.) Nagyon jól sikerült szerintem. Zoltánom is igen kitett magáért.... Én is sajnálom, hogy nem ő énekli a Nem volt még soha így című szerzeményt.....
Justinianus: Én mostanság 17 felé közelítek. Kb. 2 és fél éve vagyok rajongó, és csak ritkán írok ide. De sűrűn olvasok:))
Boros Csabának tegnap volt a születésnapja!!!!
EZÚTON IS SOK BOLDOG SZÜLINAPOPOT CSABÁNAK!
Nálam ebben a percben a kedvenc a Jöjj velem újra testvérem (ez szól).
Na puszi mindenkinek:
Tündi
Hoppá-hoppá:)
Ui.: Giona jössz a koncertre??? Nem írtál mailt....hm
Szép jó napot.
Én vagyok az az új tag, akit nemrégiben befogadtatok. Előre is köszönöm.
Nekem csak só és cukor kell!
Bár az már megvan és nagyon tetszik. Viszont rólatok nemigen tudok semmit, pl. ki hány éves (feltéve, hogy bevallja) és egyáltalán azt sem tudom, mit kéne tudnom, mint új tagnak...
Ennek ellenére mindenkit üdvözlök!!
Hoppá-Hoppá legyen veletek!!
Szia kedves Nika!
off
Megkaptam, tőled is, meg Bélától is, majdnem egy időben. Köszi az információkat!!
Gionnától viszont semmit sem kaptam. Jelentkezz kérlek!
on
Milyen lett a lemez szerinted? Én tegnap vettem meg délután, és estére már legalább 5ször +hallgattam. Éhes és fázik, Só és cukor, Nem volt még soha így az ATOMKIRÁLYOK. Csak kár, hogy az utoljára +említett számot nem a Zolika énekli. Csak mert már így szoktam meg.
Az Australia-Esmeralda viszont elég gyenge szerintem.
Most ennyi egyenlőre.
Szia(sztok)