Keresés

Részletes keresés

Gawain Creative Commons License 1998.07.03 0 0 3
nem vagyok pszichologus, de szerintem bizonyos fokú erőszakot meg kell a gyereknek tanitani. Ha jól meggondoljuk, a Grimm mesékben is sok a terror.
pipi Creative Commons License 1998.07.03 0 0 2
Rengeteg energiát sporolnánk, mert nem lenne adás, ha bevezetnék a topic címét. És újra éledhetnének az emberi kapcsolatok. Tök jó lenne.
Acosh Creative Commons License 1998.07.03 0 0 1
Kenyeret és cirkuszt!
Ez jutott eszembe, amikor tegnap néztem a _magyar_ hiradásokat...
Ennyi.
Koala Creative Commons License 1998.07.03 0 0 0
Azt hiszem sokat segitene, ha a gyerekek, egészen kicsi kortól, már a rajzfilmekben is nem azt látnák, hogy folyton lövöldöznek, a gyilkolás egy természetes dolog, hogy a gonoszok, gyilkosok, kurvák mindig gyöznek,
a TV filmekben, és ezek az emberek luxus körülmények között élnek, a jók pedig kiszolgáltatottak, és nyomorognak. Nos ki szeret kiszolgáltatott és szegény lenni?
Szóval sokat tehetne a TV ez ügyben!!
Igenis én hive vagyok az erőszakmentes televiziónak!! Talán ?! még segithet a gyerekeken. Bár a felnöttektől azt látják, hogy a csalók, gonoszak, rosszak boldogulnak!
barabbas Creative Commons License 1998.07.03 0 0 topiknyitó
"Oly korban éltem én e földön..." jutott eszembe az Aranykéz utcai mészárlásról.

Mit gondoltok, segíthet valamit az Erőszakmentes képernyőt! mozgalom azon, hogy a következő generáció ne tekintse egy probléma megoldásának a gyilkosságot, az erőszakot, a tömegmészárlást....

Undorító egy féreg tud lenni az ember, tisztelet a - remélhetőleg népes - kivételnek.

:(((( Krisz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!