Szervusz azért kellene pont ez a méret mert van egy Bismarkom és ma beleprobáltam rakni 26-os kerekeket és egy r26-os ból vett hátsó super granatos agy nem fért bele és ekkor lemértem tolomérővel hogy mekkora férne el benne,de komplett kerék is érdekelne mert a bismarkhoz nincsenek meg az eredetiek ezért és sorry hogy nem emailt irtam csak behalt a levelezöprogim
Be kell, hogy valjam zöldfülü számító gépes vagyok.
Ezek a szavak nekem káromkodásnak tünnek.
De akinek elküldtem, vagy elküldöm és megtudja tenni megköszönném, ha feltenné az általad megjelőlt helyekre.
Segítő szándékodat köszönöm!
Bár nem te kérdezted, de itt válaszolok azok kérdésére is, akik az kérdezik, hogy melyik múzeum vásárolta meg a gépeket.
Ez a Szentendrei Szabadtéri Múzeum volt. Egyenlőre raktárra vásárolták.
Leg frissebb információm szerint, az anyagi lehetőségük fügvényében 2-3 év távlatában egy kerékpár kiállítást akarnak rendezni. Ha ez létre jön engem valószinüleg éretsítenek majd róla.
Megint van egy kérdésem Tura felnivel kapcsolatban. Vettem egy valószínüleg vastáblás női Turát, vázszáma: TO 067780. A készülő matricás férfivázas Turám vázszáma: TP 046857, tehát közel azonos korúak lehetnek. A női vázason a képen 2-es számmal jelölt felni van szerintem gyárilag, a férfivázasra pedig a 3-as számút javasolta r4hu. Szerintetek végülis melyik a rávaló?
Nincs valakinek véletlenül egy eladó szép krómozású Super Gránát agya? Ha lenne akkor nem kellene krómoztatni az enyémet.
Lassan, de biztosan készül a férfi Tura is, a legtöbb fényezendő alkatrészt már lefújtam. Üdv: Tama
Mint korábban már említettem van néhány eladó kerékpárom.
Azt is írtam, hogy egy múzeum érdeklődik a kollekció iránt.
Nos a múzeum alkalmazottainak látogatása megtörtént. Több kerékpárt vettek meg mint amire számítottam. Összesen 11 darabot. Mondanom sem kell, hogy az érdekesebb darabokat.
A megmaradt dogokat ismét közszemlére teszem. Hátha van köztetek olyan őrült akinek ezekközül szüksége van valamire és némi pénzt is hajlandó érte adni.
Természetesen egyenként is le vannak fotózva, akit érdekel annak elküldöm imélben a képeket.
Ez a váznyaktábla nem eladó! Csak mint érdekességet mutatom meg.
Jó napot! Azt szeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek felesleges hátsó agya ami 97 mm széles a kontravas anyájától a túloldali anyás lezárásig ?(nemtudom hogy érthetően próbáltam feltenni a kérdésemet)
ez egy NAGYON jó kis bolt... nekünk találták ki, bár lehet, hogy mondjuk a szoknyavédő műanyag, nincs fotó róla. az áraik is igazán kedvezőek. amúgy az "oroszok" nem nagyon raktak úgy tudom rudazatos elsőféket, a patkófék hitelesnek tűnik, volt ilyen gumituskós bowdenes féle is rajtuk, mint a kempingeken, meg talán a TIHANYON is.
Azt nem tudom, egyelőre még csak a szóvédjegyek beadásáról találtam infót meg pár nyaktáblát láttam. De remélem, hogy katalógusokat, leírásokat vagy alkartészeknél esetleg robbantott ábrákatat is találok majd.