Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4610

Kedves Anita, csak 10 Db kép jött át, és nincs közte törülközős! :))

Előzmény: panita72 (4609)
panita72 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4609

Drága Barátosném!

Tényleg jut eszembe, a recepcióst reggel már nem is láttam, elmenekült előlünk.:-))))) Pedig jó lett volna egy könnyes búcsút vennünk tőle. :-))))) Nem reggelre ígérte a szilveszteri műsor kinyomtatását, vagy már minden eltűnt a gépről. :-))))))) Szerintem minket kikerülve, majd a Janikot fogja tájékoztatni, csak nehogy újból felbukkanjunk. :-)))))))))Szeeeeeegény! :-)))))) Még mindig röhögőgörcs kerülget a sok-sok élményre gondolva. :-)))))) Remélem felteszi Janik a képet, amikor egy cseppnyi töröközőben elbűvőlt minket. :-)))))))))

Előzmény: mainap (4607)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4608

Jóreggelt azaz szép napot még!

Geó felkeletett hogy menjünk sétálni! Anita neked is átküldtem az összes képeket! nem akartam annyira bántó legyek, hogy Pl: feltegyem a képet amikor alszotok, énmeg lefotóztalak benneteket!:)) Ha netalán akarsz képet feltenni akkor azt még felteheted.

"Amcsi" drága neked is jó lesz majd, amellyet megérdemeltél. Illetve ki! :))

"Kiskutya", beleakartak folytani a jakucciba de nem hoztak fürdőruhát ( Így ők szolgáltak ki engem ) :))))

"kocilám" A guminőn énis kiakadtam de még a hangján még jobban!:)))

Hát a tortát sajnos nem tudtuk megenni! :(((

Hát mégegyszer köszönöm e szép hétvégét mindenkinek! És már készülünk Debrecenbe,  megismételni. Indulunk a virágkarneválra 19-20-21. utána meg készülünk a szilveszteri bulira természetesen Kétpón megtartva! :))

Mégegyszer csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a kutyabarát kastélyt!

http://www.almasyhotel.hu/

Most mennem kell, geóval sétálni!

Janik & Geó

Ui: A képeket nem kaptam meg Anita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedig a pezsgőfürdést alig várom! :))

Előzmény: mainap (4607)
mainap Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4607

Drága Barátosném :)))

A pikáns részletektől a szálloda dolgozói még mindig nem tértek magukhoz szerintem :)))))))))))))))))))) És én sem :))) Istenem !!! Janik abban a lecsúszot törölközőben a pultnál , amikor éppen a Szilveszterról érdeklődött velün kettesen ::)))) Érdekes látványt nyújtottunk a hatást figyelembe véve :))) DE tutira megcsináljuk :)))))))) Olyan aranyos volt Cinti és hihetetlenül imádták egymást Quinivel :)))

A fotókat megkaptam :))) Majd beszélünk ha abbahagytam a röhögést :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: panita72 (4606)
panita72 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4606

Sziasztok!:-)

Fantasztikusan éreztük magunkat, felejthetetlen élmény volt a számunkra ez a hétvége. Teljesen feltöltődtem, annyira jól éreztem magam. Szuper volt a társaság, rengeteget nevettünk, ugye Barátosném! Húúúúúúúúúúú, ha kitérnénk részletekre, két napig csak a fórumra írnánk, persze Janik a pikáns részeket cenzúrázná. :-)))))) SZUPER JÓ HÉTVÉGE VOLT!!! De még vissza kell mennünk, ugye Barátosném?! A pezsgőfürdőt be kell pótolnunk. :-)))))))

Mindenkinek köszönök mindent, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen barátaim vannak!

ui: Cintinek már most hiányzik Quinike. :-)))

A képeket Janiknak átküldtem, amiket készítettem, majd ő felpakolgatja, úgy is profi benne. :-)))

Amcsi22 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4605

Sziasztok kis család!

Irigykedve nézem a képeket!

Igazán jó buli lehetett! S az a rengeteg ajándék! Mondtam, már 2 évvel ezelőtt is, hogy megyek a Janikhoz kutyának!:-)))

Látom, hogy Geo rákattant Quinikére!:-))) Szóval még egy csajszit is kapott!:-)))

Klári!

Te meg miért bújtál el az egyik képen? Vagy a Janik pont a fejedre akarta tenni azt a hatalmas tortaszeletet?

Adtatok a fogyókúrának!:-)))

Ott szemben Veled a Pötye ül?

Megismerem a loboncáról!

Én meg tegnap a cégnél (noni) voltam egy rendezvényen, s ajándékba kaptam egy wellnes hétvégét 2 személyre! Imádom ezt a céget!

Még egy pár napig leszek, aztán írány Horvátország! Szombaton éjszaka indulunk!

mainap Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4604
Drága Zsuzsi :))) Őszintén szólva  a folyamatos röhögéstől fetrengtem éppen az asztal alatt :))))
Előzmény: kiskutyapanzio (4602)
mainap Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4603

Hát szépjónapot a Csapatnak !!!

Olyan élményben volt részem mint még sohasem !!! Most aztán megtapasztalhattam hogy milyen volt régen királykisasszonynak lenni :))) Olyan fogadtatásban részünk , ami ritkán fordul elő :))) A Janik olyan díszvacsorát teríttetett gyönyörű virágdíszekkel , étkészlettel , és nekem fantasztikus vega tállal  / meg is ettem a többségét :)) /

És kedves Amcsi :) csak mondanám neked , hogy nézd meg jól a fotókat , mert Quinike szemet vetett Geóra / na jó.. a méret miatt fordítva , de Quininek igen-igen tetszett a dolog /

Eszméletlen klassz a kastély , csodás belsőépítészeti megoldásokkal és egy mégszebb romantikus parkkal :))) Egyszerűen bámulatos :))))

És Quinike  mindenféle csúcsszuperdolgot kapott Geócskától :)) pl.: icipici labdácskák / egyből beledugta a szába ahogy hazaértünk ... nasikákat , rágható cipőcskét és még sorolhatnám... úgyhogy a kisasszony most elvan a dolgaival rendesen :))))

És még mindennek a tetejében az egész csapat annyira csúcs volt , hogy szédületes :)))))))))))))))))))))))))) / Még a Janik is :))) /

És ne felejtsük el Geócska csodálatos , hatalma tejszinhabos tortáját sem , ami mesés volt , mi meg pukkadásig ttük magkat . A Janiknak még volt extra tejszinhabja is hozzá :)))))

Előzmény: Törölt nick (4597)
kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4602

Hali!

Biztosan kaptál a csajoktól mi?

Klári remélem adtad a formád!

A lényeg hogy mindenki jól érezte magát!

Ez a képeken is látszik!....

Klári!

Miért hajolsz úgy le!?

Geo és Qunike gyönyörű édesek együtt!

kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4601

Szija!

Remélem tudok segíteni!

Az egyik ismerős az iwiwen keres miniyorkit!

Neked nincs  picike igaz?

Annyira fáradt vagyok! Ma érkezett egy tacskó... Betyár a neve!

Fúú ! mindenkit meg akar enni! úgy hogy macerás lesz, 31 ig itt lesz nálunk! Remélem bírom majd szusszal!

ma még jött a Tinike  és a Mendyke! Nagyon cukik! no meg még várom Bumom  is! Ő már sokszor volt nálunk!

Aszem iszom egy kávét!!

Pusika mindenkinek!

Előzmény: kocikám (4598)
kocikám Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4600

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wazze mennyimindent kapott a kis drágasság, azon a gumicsirkenőn behaltam a

Nagyon szép helyen voltattok láttom nagyon jol éreztéttek magatokat, és ennek nagyon örülök, azt sok finomságokat amit láttam hát egyből beindult a Pavlovi reflesxem. megyek is nézzek valami kaját még mielött éhen halok

kocikám Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4599

Na hála Isten épségben és lélekben vidáman ilyen korán haza jötettek, azt hittem este fogtok,

Nem birtad a lányokat drágasságom?

kocikám Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4598

halihóóóóóóóóóóóóóóóóó

kösszönöm szépen láttam, de jelentkező nem volt, még.

Holnapra igérte egy hölgy ,hogy jön, majd megkérdezem honnan vette,hogy van nálam eladó kiskutya.

itten is szép idő van, nincs az rohaszto meleg de elég párás viszont az idő.

Nagyooooooooooooooon irigylem a bulizokat, remélen szerencsésen tulélik, és Janik hajába sem dobtal pokot, mert még infarktust kap oszt kihal a család egyszem férfi tagja az meg nagy kááááááááááááár lenne.

Este jövök siesettek haza élménybeszámoló és képek legyenek mire este jövök,

Előzmény: kiskutyapanzio (4574)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4597

Sziasztok! Megérkeztünk haza!

Szerintem nagyon jól sikerült a buli! rengeteg mindent kapott Geó, de a legnagyobb meglepetés szerintem a nyaklánc, és belevésve hogy kiktől kapta! :))

Teszek fel képeket! (Kiválogatva) :)))

Mostmár bejött Geó a folyosóról és lefeküdt az ágyra, természetesen jó hűs levegő mellett!

Énis megyek mellé! :))

Janik & Geó

kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4596

Jajj és kedves Janik!

Amíg nyaralunk az én drága édesanyám vesz ki szabit hogy az én Szépségeimre vigyázzon!

CUPPPP

kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.07.20 0 0 4595

Jó reggelt!

Remélem a Banda jól érzi magát Kétpón!!??

Jó időtök lesz még ma is tuti! Én meg keritést festek ,meg kutyulizom! Valaki van itt még a forumon vagy csak magamban írogatok?! Na pusi Nektek!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4594

Kocikám megint rossz a neted!? :((

Janik

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4593

Nos csajok, szomorú szívvel búcsút veszek, és jelentkezünk vasárnap valamikor!

Addig legyetek rosszak és elevenek!

Használjátok ki ezt a 2 napot meleg lesz még, mert a jövőhét hideg lesz már! :((

Janik & Georgió

mainap Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4592
Az tele van cuccokkal :(((((((((((((((((((((((( Marad az utánfutó :(((((( Zárt :(((((
Előzmény: Törölt nick (4591)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4591

Hát van csomagtartó is nem? Oda is elfér egy ember!? :))

Janik & Geó

Előzmény: mainap (4590)
mainap Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4590
Janik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azonnal hagyd abba :)))) Az Anitával már egész héten csupa szomorú folgokra gondolunk , de ez mindig elröhögi magát még mielőtt megszólalna , én éppen az ültetési rendet nézem az autóban :(((((( Ez egy valóságos tragédia :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: Törölt nick (4589)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4589

Mit műveltek ti itt míg odavoltunk sétálni, és a fürdőszobai lámpába égőt venni!? :))

Méghogy élő pók! :)) szeretem ropogósra sütve! :)) Az lesz a reggeli????

Szolnokon "kiskutya" szintén remek idő van! Már 43,2 fokot mutat a kinti hőmérő!

Kellemes kávézást! Hogyhogy nem bír a 3 szépséggel! Biztos elvannak nevelve mint Geó! Már tudja, hogy megyünk és 6 órakkor nagy ugatással jelezte, hogy ébredjek! Őszintén megmondva, felijedtem az ugatásra, de szerintem Anitáék is! :)) Meglátta a tegnap esti batyút hogy kivettem, és már tudja, hogy utazunk! :))

Anita ha nem védesz meg, a szobánkba nem aludhatsz, elcserélem és Pötyével fogsz aludni! :))

Dús hajában tép a szél? ezt melyik eggyüttes énekli, és mi a szám címe! Hátha megtudom venni Pötyének Kazettán szülinapjára! :))

Mellesleg Anita tud enni kanálból geó, igaz a kést még nem tudja használni!

11:53-or indul a vonatunk és már ott vagyunk a kastélyba 20 perc alatt! Majd ébresszetek, ha megérkeztetek! :))

Ui: Pötye is fog kerékpározni, vagy zetort fog vezetni!????? :))

Janik & Geó

panita72 Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4588
Nem kell ide pók, elég ha csak Pötyét ráeresztjük!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))) "Dús hajában tép a szél.." :-)))))))))))))))))))) Nem bíííííííííííííííííííííroooooooooooooommmmmmm ki röhögéééééééééés nélkül! :-))))))))
Előzmény: mainap (4586)
panita72 Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4587

Egy ilyen akrobata elemet is el tudnék képzelni a Janiknak, persze ugyanígy lógatva! :-))))

mainap Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4586
Szerintem holnap reggel mindezt élőben adjuk elő nek az ágyában egy igazi pók társaságában :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) , márminthogy mi ketten :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: panita72 (4585)
panita72 Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4585

Na hát ez azért már sokkkkkkkkkkkkkkkk! Borzasztóóóóóóóóóóóóóó!

Barátosném! A reggeli ébresztőt Janiknak még megbeszéljük! :-))))))

Előzmény: Törölt nick (4579)
mainap Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4584
úúúúúúúúúúúúúúúúútááááááááááááááááááááálom mikor így ébresztenek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na mindjárt beszélek a Barátosnémmal :)))))))
kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4583

Mangó nyírás után! Annyira kis gyönyörűű nem?

Apa nem bír a csajokkal! A 3 Grácia!
kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4582
 azt hiszem még iszom egy kávét! Aztán meló! Nektek is egészségetekre
kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.07.19 0 0 4581

Fúj Janik! Undorító ez a pók!!!

Rosszul vagyok töle!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Csapnám agyon!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!