Tényleg jut eszembe, a recepcióst reggel már nem is láttam, elmenekült előlünk.:-))))) Pedig jó lett volna egy könnyes búcsút vennünk tőle. :-))))) Nem reggelre ígérte a szilveszteri műsor kinyomtatását, vagy már minden eltűnt a gépről. :-))))))) Szerintem minket kikerülve, majd a Janikot fogja tájékoztatni, csak nehogy újból felbukkanjunk. :-)))))))))Szeeeeeegény! :-)))))) Még mindig röhögőgörcs kerülget a sok-sok élményre gondolva. :-)))))) Remélem felteszi Janik a képet, amikor egy cseppnyi töröközőben elbűvőlt minket. :-)))))))))
Geó felkeletett hogy menjünk sétálni! Anita neked is átküldtem az összes képeket! nem akartam annyira bántó legyek, hogy Pl: feltegyem a képet amikor alszotok, énmeg lefotóztalak benneteket!:)) Ha netalán akarsz képet feltenni akkor azt még felteheted.
"Amcsi" drága neked is jó lesz majd, amellyet megérdemeltél. Illetve ki! :))
"Kiskutya", beleakartak folytani a jakucciba de nem hoztak fürdőruhát ( Így ők szolgáltak ki engem ) :))))
"kocilám" A guminőn énis kiakadtam de még a hangján még jobban!:)))
Hát a tortát sajnos nem tudtuk megenni! :(((
Hát mégegyszer köszönöm e szép hétvégét mindenkinek! És már készülünk Debrecenbe, megismételni. Indulunk a virágkarneválra 19-20-21. utána meg készülünk a szilveszteri bulira természetesen Kétpón megtartva! :))
Mégegyszer csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a kutyabarát kastélyt!
A pikáns részletektől a szálloda dolgozói még mindig nem tértek magukhoz szerintem :)))))))))))))))))))) És én sem :))) Istenem !!! Janik abban a lecsúszot törölközőben a pultnál , amikor éppen a Szilveszterról érdeklődött velün kettesen ::)))) Érdekes látványt nyújtottunk a hatást figyelembe véve :))) DE tutira megcsináljuk :)))))))) Olyan aranyos volt Cinti és hihetetlenül imádták egymást Quinivel :)))
A fotókat megkaptam :))) Majd beszélünk ha abbahagytam a röhögést :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fantasztikusan éreztük magunkat, felejthetetlen élmény volt a számunkra ez a hétvége. Teljesen feltöltődtem, annyira jól éreztem magam. Szuper volt a társaság, rengeteget nevettünk, ugye Barátosném! Húúúúúúúúúúú, ha kitérnénk részletekre, két napig csak a fórumra írnánk, persze Janik a pikáns részeket cenzúrázná. :-)))))) SZUPER JÓ HÉTVÉGE VOLT!!! De még vissza kell mennünk, ugye Barátosném?! A pezsgőfürdőt be kell pótolnunk. :-)))))))
Mindenkinek köszönök mindent, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen barátaim vannak!
ui: Cintinek már most hiányzik Quinike. :-)))
A képeket Janiknak átküldtem, amiket készítettem, majd ő felpakolgatja, úgy is profi benne. :-)))
Olyan élményben volt részem mint még sohasem !!! Most aztán megtapasztalhattam hogy milyen volt régen királykisasszonynak lenni :))) Olyan fogadtatásban részünk , ami ritkán fordul elő :))) A Janik olyan díszvacsorát teríttetett gyönyörű virágdíszekkel , étkészlettel , és nekem fantasztikus vega tállal / meg is ettem a többségét :)) /
És kedves Amcsi :) csak mondanám neked , hogy nézd meg jól a fotókat , mert Quinike szemet vetett Geóra / na jó.. a méret miatt fordítva , de Quininek igen-igen tetszett a dolog /
Eszméletlen klassz a kastély , csodás belsőépítészeti megoldásokkal és egy mégszebb romantikus parkkal :))) Egyszerűen bámulatos :))))
És Quinike mindenféle csúcsszuperdolgot kapott Geócskától :)) pl.: icipici labdácskák / egyből beledugta a szába ahogy hazaértünk ... nasikákat , rágható cipőcskét és még sorolhatnám... úgyhogy a kisasszony most elvan a dolgaival rendesen :))))
És még mindennek a tetejében az egész csapat annyira csúcs volt , hogy szédületes :)))))))))))))))))))))))))) / Még a Janik is :))) /
És ne felejtsük el Geócska csodálatos , hatalma tejszinhabos tortáját sem , ami mesés volt , mi meg pukkadásig ttük magkat . A Janiknak még volt extra tejszinhabja is hozzá :)))))
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wazze mennyimindent kapott a kis drágasság, azon a gumicsirkenőn behaltam a
Nagyon szép helyen voltattok láttom nagyon jol éreztéttek magatokat, és ennek nagyon örülök, azt sok finomságokat amit láttam hát egyből beindult a Pavlovi reflesxem. megyek is nézzek valami kaját még mielött éhen halok
kösszönöm szépen láttam, de jelentkező nem volt, még.
Holnapra igérte egy hölgy ,hogy jön, majd megkérdezem honnan vette,hogy van nálam eladó kiskutya.
itten is szép idő van, nincs az rohaszto meleg de elég párás viszont az idő.
Nagyooooooooooooooon irigylem a bulizokat, remélen szerencsésen tulélik, és Janik hajába sem dobtal pokot, mert még infarktust kap oszt kihal a család egyszem férfi tagja az meg nagy kááááááááááááár lenne.
Este jövök siesettek haza élménybeszámoló és képek legyenek mire este jövök,
Szerintem nagyon jól sikerült a buli! rengeteg mindent kapott Geó, de a legnagyobb meglepetés szerintem a nyaklánc, és belevésve hogy kiktől kapta! :))
Teszek fel képeket! (Kiválogatva) :)))
Mostmár bejött Geó a folyosóról és lefeküdt az ágyra, természetesen jó hűs levegő mellett!
Janik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azonnal hagyd abba :)))) Az Anitával már egész héten csupa szomorú folgokra gondolunk , de ez mindig elröhögi magát még mielőtt megszólalna , én éppen az ültetési rendet nézem az autóban :(((((( Ez egy valóságos tragédia :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Mit műveltek ti itt míg odavoltunk sétálni, és a fürdőszobai lámpába égőt venni!? :))
Méghogy élő pók! :)) szeretem ropogósra sütve! :)) Az lesz a reggeli????
Szolnokon "kiskutya" szintén remek idő van! Már 43,2 fokot mutat a kinti hőmérő!
Kellemes kávézást! Hogyhogy nem bír a 3 szépséggel! Biztos elvannak nevelve mint Geó! Már tudja, hogy megyünk és 6 órakkor nagy ugatással jelezte, hogy ébredjek! Őszintén megmondva, felijedtem az ugatásra, de szerintem Anitáék is! :)) Meglátta a tegnap esti batyút hogy kivettem, és már tudja, hogy utazunk! :))
Anita ha nem védesz meg, a szobánkba nem aludhatsz, elcserélem és Pötyével fogsz aludni! :))
Dús hajában tép a szél? ezt melyik eggyüttes énekli, és mi a szám címe! Hátha megtudom venni Pötyének Kazettán szülinapjára! :))
Mellesleg Anita tud enni kanálból geó, igaz a kést még nem tudja használni!
11:53-or indul a vonatunk és már ott vagyunk a kastélyba 20 perc alatt! Majd ébresszetek, ha megérkeztetek! :))
Ui: Pötye is fog kerékpározni, vagy zetort fog vezetni!????? :))
Nem kell ide pók, elég ha csak Pötyét ráeresztjük!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))) "Dús hajában tép a szél.." :-)))))))))))))))))))) Nem bíííííííííííííííííííííroooooooooooooommmmmmm ki röhögéééééééééés nélkül! :-))))))))
Szerintem holnap reggel mindezt élőben adjuk elő nek az ágyában egy igazi pók társaságában :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) , márminthogy mi ketten :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))