Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 13
És milyen hülyén fúj a szél? Láttad azt a skótot? Most fújta fel a szoknyáját a szél ..., :))))))))))).
Előzmény: Kymry (11)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 12
Erdély egzotikus hely, sétálsz a hegyek és kastélyok között és eléd ugrik egy szatír Drakula ..., :)))))))). Ezért már megéri odautazni, de egybként van Drakula vidámpark, vagy szellemház vagy mi a fene, azt azért egyszer megnézném, :).
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (6)
Kymry Creative Commons License 2006.10.06 0 0 11
Oké. Milyen szépen süt ma a nap:DDDDDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 10
Érdekes, a kulcsszavakat sikerült először megtanulnod? Káromkodás ..., :)))))))). Ezek az arabok, na hozzad a teádat, aztán pletyizzünk londoni módra, :).
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (5)
Kymry Creative Commons License 2006.10.06 0 0 9

Azért jól hangzik. Tök tipikus Csárlsztól hogy ilyen filmekben vállal szerepet:)

Az IMDB ettől szófukarabb is tud lenni. Én már kerestem rá egy filmre (na jó, béna film volt) és annyi volt a kommentárja, hogy also starring C.B. - LOL

Előzmény: Törölt nick (7)
Kymry Creative Commons License 2006.10.06 0 0 8
ne haragudj, de ez itt egy olyan topic, amibe arabok nem jöhetnek be. kapsz egy pohár hipót oszt húzzá haza:)))
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (5)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.06 0 0 6
transzilvaniai bazze.:DDD
annyira korlatolt vagyok, de leesett.
ez a nev nekem olyan egzotikusan hangzik... persze erdely sem rossz.
Előzmény: Törölt nick (3)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.06 0 0 5
helo mindenki eddig majdnem mindent ertettem-azaz gyakorlatilag semmit- igyekszem illeszkedni be. en lenni arab cserediak.
picsaba is...hozok egy teat oszt jovan.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 7

Ő? Ő most éppen forgat ...A magyarul Kézrázás az Ördöggel című filmben, :))). Ez talán már ide is elér, a hazai Kanadautáló mozikba. A sztori röviden in english:

"A film adaptation of the Romeo Dallaire autobiography Shake Hands with the Devil. The book details the personal journey of Dallaire through the 1994 Rwandan genocide and how Dallaire's request for more aid went ignored by the United Nations."

Ez aztán az Imdb szófukar plotline-ja, :)))))))).

Kymry Creative Commons License 2006.10.06 0 0 4

aha:)

Közben lefotóztam:) Kicsit mogorva alak, de nagyon elegáns;-P
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 3
Döme? Ő a grillsütő, Zsiga a transzilvániai kisegítő munkásunk, :)))))))).
Előzmény: Kymry (2)
Kymry Creative Commons License 2006.10.06 0 0 2

Jöhet:)

Döme nem dolgozik itt? Vagy ő a konyhában segít be?:)

Különben is ki az a Zsiga? És hol van Csárlsz?

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 1

Sütit? Esetleg? :))))))))

*Zsiga, egy téjjja rendel!* :))))))))

Előzmény: Kymry (0)
Kymry Creative Commons License 2006.10.06 0 0 0
Végre:) Kérem akkor a teámat:) Citrommal, cukor nélkül.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 topiknyitó

Tisztelt publikum, :)))!

Ezennel megnyitnám a fórumot azzal a céllal, hogy a már összekovácsolódott társaság kiélhesse offolási vágyát. Természetesen új arcokat is szívesen látunk, :). Mivel a topik minden nemű téma előtt nyitva áll, ezért akinek bármilyen gondja, baja támadna valakinek a személyével, vagy témájával, vagy túlságosan ON lenne (:Đ), az először probálja meg elintézni magánúton az adott személlyel. A fórum teret ad az intelligens vitának, de a személyeskedő és torokharapdáló szópárbajnak NEM!

Egy új jelzés bevezetésére kérnék minden kedves olvasót. Mivel a leendő társaság már ismeri egymást, így természetesnek veszi olykor magánéletének kiteregetését, feszültségének levezetését (én is, :))), ezért amikor ilyen írhatnékja támad valakinek, az használja dühe levezetésére a DÜHÖNGŐ ON és OFF megjelölést, valamint PRIVATE ON és OFF megjelölést szíve örömének, bánatának elmesélésére, :)))))))).

Jó szórakozást mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!