Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Erdély egzotikus hely, sétálsz a hegyek és kastélyok között és eléd ugrik egy szatír Drakula ..., :)))))))). Ezért már megéri odautazni, de egybként van Drakula vidámpark, vagy szellemház vagy mi a fene, azt azért egyszer megnézném, :).
Érdekes, a kulcsszavakat sikerült először megtanulnod? Káromkodás ..., :)))))))). Ezek az arabok, na hozzad a teádat, aztán pletyizzünk londoni módra, :).
Azért jól hangzik. Tök tipikus Csárlsztól hogy ilyen filmekben vállal szerepet:)
Az IMDB ettől szófukarabb is tud lenni. Én már kerestem rá egy filmre (na jó, béna film volt) és annyi volt a kommentárja, hogy also starring C.B. - LOL
helo mindenki eddig majdnem mindent ertettem-azaz gyakorlatilag semmit- igyekszem illeszkedni be. en lenni arab cserediak. picsaba is...hozok egy teat oszt jovan.
Ő? Ő most éppen forgat ...A magyarul Kézrázás az Ördöggel című filmben, :))). Ez talán már ide is elér, a hazai Kanadautáló mozikba. A sztori röviden in english:
"A film adaptation of the Romeo Dallaire autobiography Shake Hands with the Devil. The book details the personal journey of Dallaire through the 1994 Rwandan genocide and how Dallaire's request for more aid went ignored by the United Nations."
Ezennel megnyitnám a fórumot azzal a céllal, hogy a már összekovácsolódott társaság kiélhesse offolási vágyát. Természetesen új arcokat is szívesen látunk, :). Mivel a topik minden nemű téma előtt nyitva áll, ezért akinek bármilyen gondja, baja támadna valakinek a személyével, vagy témájával, vagy túlságosan ON lenne (:Đ), az először probálja meg elintézni magánúton az adott személlyel. A fórum teret ad az intelligens vitának, de a személyeskedő és torokharapdáló szópárbajnak NEM!
Egy új jelzés bevezetésére kérnék minden kedves olvasót. Mivel a leendő társaság már ismeri egymást, így természetesnek veszi olykor magánéletének kiteregetését, feszültségének levezetését (én is, :))), ezért amikor ilyen írhatnékja támad valakinek, az használja dühe levezetésére a DÜHÖNGŐ ON és OFF megjelölést, valamint PRIVATE ON és OFF megjelölést szíve örömének, bánatának elmesélésére, :)))))))).