Közkívánatra, valamint az újoncok és a forróbb fejű őstagok okulására az alábbi szösszenetet kéretik elolvasni mindazoknak, akik először járnak itt és azoknak, akik csevegni kezdenek friss topiklakóinkkal:
Hat mi is dolgozunk mindketten, megis van kutya es macska. Teny, hogy marha sok plusz melo es plusz penz, de azert lelkileg eleg sokat adnak. En vilageletemben haziallatokkal voltam korulveve, a gyerekemnek is ezt akartam.
A fiam, amugy imadja oket, egyenesen azt mondja, hogy a nemetjuhaszunk az o testvere :)
nem rossz otlet, de most a smart mirrorba szerettem bele. Regi monitor es raspberry pi van. talaltam 2way acryl mirror-t olcson, igy azt hiszem en ezzel lepem meg a csaladomat karacsonyra, h ooszerakok egy ilyet. A logisztikaval meg szuttyogok, mert konkretan itthon dolgozo ferj mellett titokban csinalni vmit kb lehetetlen.....
kutyu: melyen egyetertek, anyamek nyomatjak ezt a hulye robotot es gondoltam megkerdezem, hatha csak en latom ennyire fekete-feheren a dolgot. De ugy tunik nem....
kacsakrol jut eszembe: a barnes pond-ban kikeltek a kiskacsak kb 1 hete. Nooormalisak ezek? nem tavasszal kellene? Egyebkent hetente legalabb 1x azert kell megallnom a zebranal mert a hattyuk mennek at :) Ezen meg mindig nagyon jokat mosolygok. elvileg ez meg zone2....
raadasul ferj macskaszor allergias es nem felek a kuyaktol :) A halakon mar gondolkotunk, de sokat utazunk ahhoz, h armi elo allatunk legyen. Es 65nm-en, london belso reszeben meg a halakkal is kicseszes a lakasban tartas :)
NEm vagyok kutyumanias, de lattad, milyen ovatosan nyultak hozza a filmben? Egy haver kell, aki kicsit erosebben fogja meg es mozditja es annyi. Ok, enyemek kisebbek, de jopar draga vacak ment mar tonkre nalunk, amit baratok tortek el. A programozos resze nem hulyeseg szerintem.
azért jó, mert programozható a mozgása és innentől kezdve bármi versenyre alkalmas facetoface vagy solo, ami mozgással kapcsolatos. pár hónap és tele lesz a youtube videókkal, ki mire tudta 'megtanítani' a robotját. tánc, akadálypálya, extrém mozgás stb stb
akit érdekel ez a téma, annak király játék, akit nem, annak tényleg csak porfogó.
cam: nalatok van futomu beallitas? Es ha igen mennyiert?
Eddig 120 fontnal olcsobb ajanlatot nem kaptam a mind a 4 kereket beallitjak opciora. 30ert meg csak az elsoket. Mivel pont a hatsok voltak cserelve, igy nem a legjobb opcio.....
Nekem nem kene ... vettem egy robotot a fiamnak (gagyi £40-os Amazonrol) ... az tokeletesen eleg volt neki. mozog, tancol, lovoldoz. Neha jatszik is vele 1-2 napot ... aztan feledesbe merul, de aztan ujra elokerul :)
csaladi vitaba bonyolodtunk anyamekkal, mert szerintuk ez egy cool ajandek, szerintem meg porfogo. Kb 2-3 orat ha jatszanek vele en (nem nekem lenne), de ennyi. Tud beszelni, volt a masik erv. persze, van benne hangszoro es tud lejatszani elore programozott/felvett hangsavokat (pl. meset tud mondani.... oooo, az a mi dolgunk volt szulokent es nem adtam volna ki bermunkaba soha az osszebujasokat!)... tehat barmilyen esz ervet szivesen fogadok.
Olvasni tudsz? Elment a látásom, tobbszor is. Negyventonnás kamionnal. Erre a retardált hazakuld teázni. Védd csak oket, akkor is egy link, trehány banda.
You don’t have to follow a legal process to start using a new name. But you might need a ‘deed poll’ to apply for or to change official documents like your passport or driving licence.
...
You can put your new name on public record by ‘enrolling’ it at the Royal Courts of Justice if you’re 18 or over. You have to pay a fee of £36.