Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Tudod ... nem az a baj , hogy nem ő az "én emberem" , hanem hogy senki más sincs .
Ebben az országban van még bárki , akire jó szájízzel szavazhatna bárki is ? Azt már korábban elismertem , hogy legalább megrázta a terítőt . Ma már ez is pozitívum . Sajnos , hogy már ennyi is elégedettséget képes okozni . :-(
No meg .... olyanokat mond , hogy meg kell nyitni az ügynök aktákat . Lehet hamarabb kiesik egy ablakon (Isten ments ! ) , mint arra sor kerüljön .:-((( Ilyesmire ő még kicsi ... de a jónép' számára tetszetős álom .
Gyanítom én is, mert a választási bizottságoknak is elő kell készítenie a választást, egy rakás előkészítés van még: nyomtatványok, listák, választói névjegyzékek, bizottságok kijelölése stb., azért a jelöltek listái jóval a választás előtt le kell legyenek zárva, hogy nagyjából gördülékenyek mehessenek a dolgok majd.
Azt írta, hogy nagy kalappal az ellenzéknek, mert nem indul rájuk a TiSza. :)
Tulajdonképpen ez is érdekes választás lesz, MP pártja nélkül is. Én azt gondolom, hogy MP hoz az ellenzéknek is szavazatokat, amellett, hogy ha indulna, akkor biztosan vinne el mindenhonnan. Egyszerűen jelenleg nem látjuk, hogy kik a szavazói: mennyi kiábrándult fideszes, mennyi kiábrándult ellenzéki, mennyi bizonytalan szavazó stb. Ez akkor fog kiderülni, ha össze lehet hasonlítani a két választást eredményét: az EP-n indul, az önkormányzatin nem indul. Utána nagyjából képben leszünk, hogy kiket mozgósított elsősorban és kinek kell felkötnie a gatyáját az országgyűlési választásokig.
Én értem, hogy nem bízol benne, és keresed az érveket ellene, de igazából ugyanannyi szól mellette, mint ellene jelenleg. Szóval én amondó vagyok, mindenki elmonta pro és contra az érveit, most már nincs mit ragozni rajta, inkább érdemes kivárni és megnézni, mi sül ki az egészből. Politológiai szempontból ez egy tök izgalmas szituáció, mint egy filmben a feszültség, aztán meglátjuk, hogy romantikus hepiend lesz-e a sztori végkifejlete vagy keserédes realitás.
Ha pl. megszereznék Juhászt, az akkora hősi tett lenne, hogy behalás.
Ja, és már nem tudom, hogy hogy megy az ezerszer megvariált salátatörvény a választásokról, de nincs valami határideje annak, hogy leadhassák a jelöltek nevét? Az nem zárult még le?
Percig nem vagyok biztos abban , hogy nem lesz újabb adó vagy emelés . Ha már márciusban elérték a tervezett éves költségvetési hiányt , mitől fordulna most hirtelenjében pozitív irányba a gazdaság ?