Sziasztok! Ide várok mindenkit, akit érdekel a kutyák, cicák szőrápolása, otthoni és kiállítási fazonok, minden, ami ezzel összefügg. Szívesen látok gyakorló kozmetikust, kezdőt, és amatőrt is, kérdezzünk, segítsünk egymásnak. Bízom benne, hogy sokakat érdekel ez a téma.
De nekem már nem lesz pedigrés kutyám...hisz nem akarok tenyésztő lenni, meg ilyenek...és a világban meg annyi édes, okos, keverék kutya tengeti az életét...megfogadtam, hogy csak megmentett vagy menhelyről kihozott kutyim lesz...
Remélem azért még jó sok év múlva kerülök ilyen helyzetbe, hogy új kutya...
Cicoma, kérdezted korábban a mancsnyírót. Az sajna nincs. :( Majd egyszer. De remélem, hamar belejövök és ezzel is meg fogom tudni szépen csinálni. Amúgy elsőre jó lett.
Nem, ő mindig ilyen tiszta magától is, pont tegnap csodálkoztam rá, hogy olyan jó illata van, pedig csak fésülni szoktam.
Egyszer volt egy kis "alvázmosás", amikor egy kicsit hasmenése volt, és nyoma maradt a nadrágján. :( Na, attól nem volt feldobva, de túléltük mindketten. :)
Addig nem fürdethetem meg, amig nincs totál kibontva.. különben összenemezelődik a szőrük, és kibonthatatlan!. Háromhetente nem lenne energiám. a kiállitásokkor elég , meg ha muszály. Szép lesz a szőrük, ha rendszeresen ki vannak bontva... Hagsúly a rendszerességen lenne:)))))))))
Borzasztóan fáj a derekam, és még sehol nem tartok a fésüléssel. Nem is a fésülés a legnagyobb gond, hanem a derekam:( Valahogy fordítva sült el egyik kutyámnál a fésülőspray. nem csúsztak tőle a szőrszálai, hanem összetapadtak. nem mindegyiké egyformán reagál rá. Mindegyiket kicsit másként kell kezelni fésűvel és kozmetikumokkal egyaránt.
Kedves Judit! Szerintem igen jó formában van, a kicsik is nagyon édesek, látszik, hogy szeretetben élnek. Ritka az a bolognese, aki 8-at szül, és ekkora, ennek szólt a kérdőjel. Ez viszont szintén nem ide való téma. Nem akartalak megbántani, kérlek zárjuk is le szt a vitát. Köszönöm, és sok szerencsét a babákhoz!
Irtam,hogy Off lesz és elnézést is kértem érte!viszont az nem volt szép,hogy megkérdőjelezed a fajtát!!! 8 kicsit szült szegény nyilvan nem a legelegánsabb formájában van,viszont,mi imádjuk!!!!!!!!!!!!!
Voltak óriássnacijaim régen. :)) Most a barátnőméket beszéltem rá, hogy egy törzskönyvezettet vegyenek a másik helyett, aki szegény eltávozott tavaly... Felelősnek érzem magam a kutyájukért emiett, és ha gond van, én viszem az autómmal! Egyébként is nekem nagyon szótfogad! Érdekesek a kutyák! Akit ritkán látnak, ahhoz is tudnak kötődni nagyon: Nekem már erős lenne egy erős jellemű óriássnaci állandóra. Csak a zsebkutyákkal bírok el:)))))))