Közlekedési szakjogászoknak jogászoknak, leendő jogászoknak, közelekdésjoggal foglakozóknak (oktatók, pedagógusok, és a jog alanyai: szabálysértők, bűnelkövetők) részre nyitottam ezt a topikot.
KILENCVEN NAPRA MÓDOSÍTOTTÁK A KÖZIGAZGATÁSI BÍRSÁG KISZABÁSÁNAK HATÁRIDEJÉT
..az 1988. évi I. törvény módosítása miatt a törvényben meghatározott szabályszegés miatt hozott határozatát a hatóság az ügyfél részére az előírás megszegését követő 90 napon belül kézbesíti szól a hatályos rendelkezés. A módosítás másik újdonsága, hogy ezen kilencven napos határidő nem jogvesztő. Azonban az eljárást az előírás megszegésétől hat hónapon belül be kell fejezni (ez viszont jogvesztő).
Talán a legfontosabb változás az az, hogy amennyiben a közigazgatási bírságot a rendelkezésre álló harminc napon belül nem fizetik meg, úgy a mulasztást követő nyolc napon belül az eljáró hatóság kezdeményezi a közlekedési igazgatási hatóságnál a szabályszegés elkövetéséhez használt jármű forgalomból történő kivonását.
Közzétéve: 2011. január 20. csütörtök 16:55, Keserű Imre
"Erről nem tudtam, hogy megszűnt volna a zebrán járművel közlekedés tilalma."
Pontosan melyik törvényben olvashatom el ezt a tilalmat?
"Ha így is lenne, a kerékpáros veszélyeztet, ha a járdáról ráhajt a zebrára, mert az úttesten közlekedő járművezetőknek nem kell gyorsan mozgó járműre számítaniuk a járda irányából."
Még nincs kezemben az ítélet, valami olyasmit mondott a bírónő, hogy a felperes (a parkolócég) a felszólítás ellenére sem tárt be olyan bizonyítékokat, amelyek igazolják, hogy jogszerű (továbbá hogy nem elévült) a követelésük.
Elég sok a melóm, de majd beszkenneltetem az iratokat, és valahová fölrakom, amit ide tudok linkelni.
Erről nem tudtam, hogy megszűnt volna a zebrán járművel közlekedés tilalma. Ha így is lenne, a kerékpáros veszélyeztet, ha a járdáról ráhajt a zebrára, mert az úttesten közlekedő járművezetőknek nem kell gyorsan mozgó járműre számítaniuk a járda irányából. Ez ugyanaz az eset, minthogy futni is tilos a zebrán.
"A tervek szerint március végéig dolgozzák ki azt a törvénykoncepciót, amellyel Budapesten megteremthetővé válik az egységes parkolási rendszer. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szakértői most tekintik át, milyen jogi keretek közt lehet minderre megoldást találni Budapest jelenlegi kétszintű, kerületi és fővárosi közigazgatási felépítésében. "
A parkolás a speciális? Hát éppen ezt szeretném a pizzával is. Csak nem tudom, seggbe leszünk-e rúgva, vagy teljesen törvényes, ha rendezzük a nemfizető vásárlók kérdését, és ugyanilyen helyi rendeletet hozunk a netes vásárlásra, mint a parkolásra.
Ha seggbe leszünk rúgva, mi alapján. Vagy ki fogja megsemmisíteni a rendeletet?
Benne van az előző válaszokban, de a lényege, hogy a rendelésre használt eszköz nem azonos azzal, hogy valakinek a parkolóhelyéthasználom. Fordított a dolog.:)