Megint egy kis informatikai segítséget szeretnék kérni hardverügyben:
OTG kártyaolvasót keresek (ha ez a neve), amivel memóriakártyáról tudnék másolni tabletre. A lényeg, hogy USB-C kéne. Van itthon, de még az előző verziós USB-vel.
Van-e valakinek valami jó tippje erre, amit meg is tudok fizetni? Vagy megvehetem az első szembejövőt, úgyis működik?
A 25 több lehetőséget ad megalkotni a jó Dzsemes logót belőle, de fel lehet oldani a problémát három lépcsővel, ha lesz 15-20-25 darabos verseny, vagy akár csak részidőmérés.
Abban szerintem mindenki egyetért, hogy a születésekor kapott bőrkesztyű a leghajlékonyabb, legpuhább, és az veti vissza legkevésbé az ujjai érzékenységét.
Éppen ezért mi most a második legjobbat keressük. ;)
Milyen idióta feladat az ahol 25 3-as csavart kell berakni és anyázni? Egy lemezbe? :))))
De ha ... tegyük fel van ilyen ....akkor először felteszem az orromra a szemüveget, és leveszem a kezemről a kesztyűt. Aztán lehet csavarozni. :)
Ha pedig ömlesztve van akkor a fenti sorozat folytatódik: szemüveg fel, kesztyű le, csavar, alátét, anya külön dobozba válogat és kezdődhet az anyázás. :)
Akkor még annyit tehetünk, hogy lehűtjük a lemezt és a csavarokat is a fagyasztóban, és akkor indokolt lesz a kesztyű. Vagy felmelegítjük. Választható, hogy környezeti hőmérséklethez képest plusz vagy minusz 40 fok legyen :)))
Lehet, lehet.... mondjuk én a fentebb elemzett pofonpárbajt nem támogatom, de azt igen, hogy mindenki a kedvenc kesztyűjéhez kap 25 db M3x10-es csavart és ugyanannyi anyát+alátétet dobozban, meg egy fémlapot 25 db négyes furattal. A feladat egyszerű.
és értelemszerű. Csavar ki a dobozból, be a furatba, alátét ki a dobozból, rá a csavarra, anya ki a dobozból rá a csavarra. Nem kell meghúzni, csak letekerni annyira, hogy ne lötyögjön az alátét. Lehet úgy, hogy az időt mérjük, vagy úgy hogy mindenki egyszerre kezd és befejezési sorrend. :)
Nem kötött, hogy egyszerre kell kivenni, vagy először minden csavart bedug utána alátétezik, stb... az viszont igen, hogy nem öntheti ki maga elé az asztalra. Azt, hogy az összes elem egy dobozban legyen vagy külön dobozokban majd eldöntjük, szerintem az ha egy dobozban van az szórakoztatóbb.... :D