igen, de Emőke azt irja, hogy az illeték is benne van, ami kb 18-20e fejenként. Tehát 267000-8000 (stornó) az 259000, ez 15%kal csökkentve 220000. Ehhez jön még az illeték és az a stornóval együtt 270000 körül van. Szerintem, de nem biztos.
az kár :(. Bár az Emőke adatai által kitöltött keresésnél, 265eFt + ill + biztositást kapok. Ő meg azt irta, hogy 270e és ebben minden benn van. Akkor most ez, hogy van?
Végül a Neckermannal megyünk, a Side Mare resortba, azon oknál fogva, hogy csak a Neckermann ad egy felnőtt egy gyerek esetében kedvezményt. Már lefoglaltam, június 16-23. közzötti időpontra. Ez kb. ugyanolyan szálló, mint az Alba, mivel a Neckermann is belekezdett a "Neckermanó"Klubba, magyar gyerekanimátorokkal. Sidében van, ami külön öröm, mert legalább látnivaló is van a környéken. Remélem akkor is adják a Fire of Anatoliát amikor kint leszünk.
A szállás a www.boztepehotels.com honlapon érhető el, ajánlom minden egygyerekes figyelmébe. Ja még mindig 15% a kedvezmény február 15.-ig, így egy hét 270.000,- kettőnknek, amiben minden benne van, ( illeték, stornóbiztosítás is) csak a betegség, balesetet kell külön fizetni, de az egy tizesből kijön az EUB.-nál
Köszönöm, kedves vagy hogy ennyi képet is teszel fel, nagyon szépek.Pamukkalét mindenképp szeretnénk megnézni, igen, nem is baj hogy ott kell aludni.Ha jól számolom már csak 10 nap és irány! A dolmusnál alkudni kell az árra vagy fix díja van?
A dolmus úgy műkszik, hogy a saját útvonalán bárhol leintheted és bárhol felszállhatsz rá. Nagyon okos találmány.:)
Pamukkáléban tavaly voltunk, most nem akartunk megint elmenni, mert azt csak 2 nap alatt lehet megjárni a tengerparttól. Akkor ott is aludtunk 1 éjszakát.
A mostani csoportból is mentek oda magyarok, fakultatívként, ők is ott aludtak egyet.
Remek, akkor a dolmust kipróbáljuk mindenképp, vacsorázni meg szerintem mi is a környékre megyünk.Már nagyon várom, Törökországban még sosem jártunk de nagy a kíváncsiság. Tényleg Pamukkale? Oda szeretnénk elmenni.
Szia, köszönöm , nagyon szépek. Még annyit kérdeznék csak hogy az idén mennyibe került a vacsora a szállodában befizetve? Még mindig 6 euro vagy több? Nem biztos hogy ezt vesszük igénybe, de azért jó lenne tudni. Nagyon szépek a képek, és tényleg csodás idő lehetett, már tudom kb milyen ruhákat vigyünk :-) És milyen messze voltatok a városközpontoktól? Akár be is lehetett sétálni? Köszi ha írsz.
Igen, jól telt az 1 hét. Nagyon szép helyeken voltam és extra jó idő volt. A leghűvősebb napon is 16 C volt!:)
3 éjszakát aludtunk Kemer mellett, és 4 éjszakát Side mellett, Colakliban. Mindkét szálloda 5 csillagos volt, A másodikban kicsit kevesbb választék volt reggelire, és az nem közvetlen tengerparti hotel volt, de a part megért egy kis sétát, több km hosszan homokos volt.
Jártunk Alanyában, Antalyában, Sidében, Kemerben és több kisebb faluban is.
Alanya szebb mint Antalya, legalábbis nekem. Ott hajóztunk is.
A törökök ugyanolyan szeretettel fogadtak minket at éttermekben és a bazárban is, mint tavaly.
Most volt nálluk egy vallási ünnepük, a Bayram (nem biztos, hogy jól írom). Emiatt 2 napig kevesebb bolt volt nyitva a bazárban is. Az árak kicsit drágábbak a tavalyihoz képest, szerintem rájöttek, hogy már télen is lesz idegenforgalmuk.
Az idegenvezetők nagyon szuperek, mindenben segítenek és nagyon becsületesek.
Frissítettem a galériám ebben a nagy télben. Az újonnan átszerkesztett Antalya, Kemer, Termessos, Phaselis, Perge, Aspendos, Side, Chimera, Kekova, Myra, stb... képek itt:
Mi idén nyáron voltunk az Alba Resortban és megneztük Aspendosban a "Fire of Anatolia" c. előadást is! A szállóról csak jót tudnék írni, tényleg sok a német, de szeretik a magyarokat is, pár kedves magyar (!) szót is mindig kaptunk a személyzettől. Augusztus végén szinte elviselhetetlen meleg volt (42-46 C), ugyhogy a sok eltervezett fakultatív kirándulás helyett főleg fürödtünk (a tenger 30 C volt!). Aspendos lenyűgöző volt! A régi színházból nem sokat lehetett kivenni, lévén sötétben érkeztünk. De, a 10 ezres tömeg és a zene-tánc hangulata a forró éjszakában, teliholdkor, az feledhetetlen! Külön "élmény" volt, ahogyan a török hadsereg katonái irányították a több száz buszt az előadás elején és végén! 20 perc alatt kiürült a helyszín, mindenféle rendbontas vagy karambol nélkül...
Kellemes karácsonyt mindenkinek, jó visszaemlékezni a meleg nyári napokra ebben a zimankóban!
par hete jottem vissza, ha valakinek szuksege van friss infokra Torokorszagrol, szivesen allok rendelkezesre. A Torokorszag -> Gruzia -> Ormenyorszag -> Iran -> Torokorszag utvonalat tettem meg kb. 2 honap alatt. Keszitettem reszletesebb utibeszamolot: