Annyit kérdeznék, h milyen ismertetőjelei vannak egy orosz bringának?
Egy női Mátra-szerű bringa van itt, de nem biztos, h az. Bár a váz megszólalásig hasonlít a Mátrára. Viszont a sárvédők meg nem olyan félkörívesek, hanem szögletesebbek.
Üdv mindenkinek! Mint ahogy ígértem íme a lámpák amit cserélnék. Továbbá van egy 26" Toldi ffi váz tábla nélkül, kerekekkel (erről később képet is teszek be), amit Waffenrad cuccokra cserélnék ( pl.: csengő, rá íllő pedál, első sárvédőre dísz érdekel)
Aaaaahhhhhhh... Azt mondd meg nekem, hogy az első képen direkt lóg le a Wonder, de a felirat még olvasható? :o) Ha igen, akkor naggggyon gonosz! ;) Várjuk mihamarabb!
Ömm. A Simson Suhl nem segédmotor volt. Hanem segédmotoros kerékpár. (Jajjdegeciskedővagyok! Bocsánat, de a segédmotor,mintjármű, az egyik gyöngém. Akkormár moped :) Légfegyveres topikon is letoltak, hogy nem lőszer, hanem lövedék, ez kb. ugyanilyen. Na, ON) Másrészt a Suhl, mint név, csak ráragadt, vagy ráragasztották, nem tudom, mindenesetre Suhl egy német település, a Simson gyár székhelye. A Simson Suhl az kb. annyi, mint Berva Eger. Emellett gyártottak kerékpárokat is, csak nem tudok róla semmit, ezer éve volt egy eBay-en. A motorokon egészen más tábla van, azok csak az adatokat tűntetik fel, mint a szokásos motor-nyaktáblák. Szóval könnyen meglehet, hogy ez egy Simson kerékpár táblája.
Huhh, ezzel a laptoppal nem tudok bánni, normális gépekhez vagyok szokva... Ha néha furán írok, akkor ismerőseim gépére vagyok szorulva! Ezen egyáltalán nem érzem a billentyűket... jesszusom...
A jó rosseb egye meg... Az Index nem hagy képet feltölteni. Pedig ittvan nálam az összes Wonderes, meg Úttörős kép. Akkor holnap. Nem mellesleg Nektek se működik normálisan az IndaPass? Bejelölöm, hogy ne léptessen ki, de mindig kiugraszt.