Szerintem inkább egy olyan "csoffadt" Astra, mint egy Swift. Csak úgy ránézésre. Családos embereket nem biztos, hogy az érdekli, hogy hány mp. alatt röpíti üveghangon a könnyű kasznit százra. ;) Mennyi a nyomatéka annak a 60 lovas Astrának? ;)
De beszéljünk inkább az állatfajról. :)))
Akkor ne vegyél Kalost. Nem szeretném, ha összerókáznád itt nekem a monitorom. :)
Gondolom az 1.4-es Kalosról olvastál fogyikat, de nem olvastál elég figyelmesen, mert írtak ott mást is. Most mondjam azt, hogy az 1.5 16V Esperom elmegy 6-6,5-el országúton? Egy pöppet nagyobb, mint a Kalos. Egyébként meg ki nem szarja le a fogyasztást? Kényelem legyen, oszt jó. :)
Én nem szeretnék "haza" beszélni, de az alap ötajtós Kalos is 1 tonnát nyom. Meg kell nézni egy ötajtós Kalost egy ötajtós Swift mellett, meg egy négyajtós Kalost, egy Swift Sedan mellett, és utána kezdjünk el gondolkodni...
Off
Ma teszteltem az új Nubirát. Tetszik ezerrel! :)))
Igaz, hogy nekem soha nem lesz rá pénzem újonnan, de használtan, jó áron bevállalnék egyet. ;)
Az Ignis jó kis autó, csak nagyon pici sajnos.
"Paja,csak úgy elárulom hogy másfél éve nincs astra classic."
Jajj ne legyél már ennyire szakértő.
Az erzsébeti Tescoban még mult héten is volt kiállítva egy 1,99misis gazdaságos f astra, szerintem még most is láthatod, asszem az Opel Duna állította oda.
Nem vagyok benne biztos hogy ebben a pillanatban gyártják-e még a lengyelek, de 1-2hónapja még bizonyosan igen. Szoval lehet venni még f astrát újat hidd el.
Tény hogy a kalos korszerűbb a swiftnél, de a formájától egyenesen hányingerem van.
A fogyasztása pedig azt mondják horror.
Bejáratósan 8-10l-t írogatnak a kalos fórumban. :)
Ideírom a HNM-XXX rendszámú 3 ajtós buzipiros Mutyuki Stift vezetőjét, aki a Béke u.- Gyöngyösi u. kereszteződésében, amikor nekem jobbra zöld volt, szemből a külső sávba kanyarodott. Néhány tizedmásodperc óvta meg a rommá töréstől és miután rádudáltam, még neki állt feljebb! Kalapos mutyukisok (alias sUZUKIS), figyeljetek már arra, hogy nem a rutinpályán vagytok!!!
viccelsz?
a suzukinál a Daewoo egy kategóriával jobb autó.
Swiftnél.
a buzuki egy korszerűtlen autó.
ehhez képest egy kalos maga a korszerűség.
meg a kényelem.
az ignis pl.
kifejezetten jó autó lessz.
a motorja pl. VVTI ami ugye nem lehet rossz,.
van 4 légzsák is,ABS meg klíma.
olyan szar nem lehet...
de a stift...
"Tudod, csak kopó alaktrészek, semmi más
De mi az az alkatrész ami nem kopik?"
Itt van az eb elhantova szerintem.
Sokan mondják hogy azt hogy a kopó alkatrészeken kívül semmit nem cseréltem még a verdában, persze mikor rákérdeznek mi volt az a kopó alkatrész kiderül hogy diffi,váltó,motor. :)
Nekem (mint gyakorló állatfajnak) a kopó alkatrészek szigorúan az olajat,szűrőket jelenti +szíjakat.