Boldog Karácsonyt minden kedves órabarátnak és családjának!
Egy technikai kérdés így karácsonyra:
Van egy Omega Seamaster Automatic Chronometer órám, cal 564, 1967-es gyártású, szóval nem mai darab. Forgatóra téve rendszeresen késett, pedig sietésre van állítva. Eddig azt hittem, hogy a pozícionális a hibája nagy, de most gondoltam, kimérem. Tegnap reggel 9-kor letettem számlappal felfelé, beállítva. Este 11-kor az eltérése +14 mp volt, ma reggel 9-kor pedig -5 mp. Ez mitől lehet? Amúgy a szerkezet tisztított, szervizelt, a mérés szobahőmérsékleten történt.
A képpel Te pottyantottad az utolsó cseppet a pohárba. Régóta tervezem, hogy veszek egy Miyota szerkezetes Festina Mecaquartz-ot. Pesten is kapható 44 és 69 ezer között. Ebay-en http://cgi.ebay.ch/NEW-FESTINA-WATERRESIST-MECAQUARTZ-STEEL-WITH-BOX-WATCH_W0QQitemZ200284542643QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item200284542643&_trksid=p3286.m63.l1177
95 USD volt szállítással. Érdekel, hogy idén megjön-e még:)
Köszönöm mindenkinek, Kedves DEALTECH én most eléggé rákattantam erre az óratémára. Baromira élvezem, hogy egyre több infóm van.. Nagyon amatőr vagyok még, ezért inkább még csak "modern" órát tudok elképzelni magamon, de lehet, hogy majd később érettebb leszek.. Azt hiszem ebbe most beleszerettem. Úgy hívják őt, hogy CITIZEN CHRONO KARÓRA AT0481-55E. Mit gondoltok?
Ami miatt tetszik: - szép letisztult forma, - Super Ti.C.C titánium tok - Super Ti.C.C titánium csat - ECO-drive - chrono - zafír kristályüveg
Az összegbeli elképzelésbe belefér akár egy antik chrono (Landeron vagy még talán egy Venus werkes is...) vagy 70es évekbeli Valjoux 7730 v. 7734 is. Ezeknek lelkük és stílusuk is van.....
Elég csak pár hozzászólásodat legyűjteni: egy rakás név helyenként mobiltelefonszámmal együtt - kétlem, hogy előtte felhívtad volna őket.
Másrészt ha ez a topic szerinted homokozó, mit keresel benne - csak nem saját identitásodat? Mert eleinte voltál nő is, aztán Ignác is, pedig már többen is tudjuk, hogy a Béla nevet viseled legszívesebben :-PPP
Én mostantól engedelmeddel a Karácsonnyal foglalkozom a továbbiakban.
Ne haragudj, de személyes adat kiszolgáltatása az adat tulajdonosának tudta nélkül - amellett, hogy tapintatlanság - netikettbe, jogszabályba ütközik. Nem kéne.
akkor jó neked, mert én magam se ismerem a választ. Csak ne legyünk már annyira szégyellösek olvtársak:-) Mint ha nem tudná senki, hogy ki is bújik meg az adott nkném mögött:-)
Link: egy idegen nyelv tudása azért néha-néha jót tesz az egészségnek