sziasztok egy barátom keres időkapcsoló órát nem aranyáron eberspacher cucchoz mint a képen vagy amivel tudná használni ha valakinek lenne jelezzen vissza köszönöm szépen
Sziasztok, Mazda 6 2.0dízel 2004èvjàrat. Kàlyha gyàrilag be van szerelve ès a mostani hidegekben el is indul, de csak a motor beindításával egy időben. Hogy tudnàm sajàt magam vezèrelni autò indítása nèlkül? Köszi
Visszajött a Sharan, (vissza)-bekötöttem az Eber kályhát, de így sem tudtam szóra bírni, sem Autocom, sem Vagcom, sem Launch diagnosztikákkal. Szkópon látom, hogy a kiolvasó próbálja elérni a kályhát, de az nem válaszol. Gyújtás, járó motor, hideg ellenére sem (ezek a szálak is be voltak kötve). A kályha vezérlőjében a mikrovezérlő gyújtásra valamilyen szinten feléled (órajel rezgést mértem a quarz-on).
Elképzelhető hogy csak gyári Eber-es diaggal lehetne csak feléleszteni, ha a betárolt hibák miatt lezárt?
Ha nem zavar arra reagáltam, hogy betoltad ide hogy itthon 20-ért adják ezeket.
Nyilván arra volt ez a reakciód, hogy én 10-et ajánlottam érte. Én nem személyeskedtem, egyszerűen megírtam
hogy 20-ért el lehet adni egy ilyen távot madaraknak, akiknek magyarország a "világ". Most erre jössz nekem itt azzal hogy degradálok másokat. Hol is? Köszi...
Meglepetésekről meg annyit, hogy 2001 óta vásárolok külföldről, és mindig megkaptam amit megvettem. Nyilván meg kell nézni kitől...bár ez se egy nagy művészet már
egy online oldalon, amikor ott a reputáció. Ha meg nem tetszik amit írok, miért nem rejted le? Megteheted...
érdekes dolog másokat ledegradálni ismeretlenül.........
ami itt vesz az kipróbálható és ha nem jó nem veszi meg........vagy a kínából jövőt ha rossz visszapostázod majd annyiért mint vetted?
én is sokat vásárolok így,sőt az új alkatrészeket mind az usa-ból szerzem be.viszont kell hozzá egy jól bejáratott út......különben jönnek a meglepkék.
elég sok kályhát hozok el a márkaszervizekből amiket kiszedtek mondván rosszak........hááááttttt......tízből összerakok nyolcat........ki ki döntse el mi a költséghatékony.