Remélem a pezsgőfürdőt nem felejtetted el!:-))) A 4 ágyas szobát még később is meg tudod változatani 1 ágyasra, ha nem jön se Pötye, se Endre. Lehet, hogy ők édeskettesben terveznek valamit Pötye lakásán.........persze a tűzijátékra gondoltam éjfélkor. :-))))))))
"Kocika" A 4641-es képen jobbra lesz a rács Kb derékmagasságba! Mert még a lenti virágosnál még szokott kinézegetni az ablakon! Ezért az a kistér még megmarad neki, de a 3-ik emeletre már nem tud lemenni!
Igen mimár az év utolsó napjára készülünk! :)) Olyan jó sikerült a buli! Még most van hely, ugyanis 3 szobát kell rendelnünk szilveszterre! De még Augusztusba debrecenbe megyünk még előtte a virágkarneválra! :))
Most beszéltem Pötyével és Endrével! Nemtudják még, hogy jönnek-e!? :(( Én leadom a rendelést egy 2 ágyas, egy 3 ágyast és egy 4 ágyast! Ha jönnek ha nem jönnek!
Drága Janik! Köszönöm a közreműködést Kétpóval kapcsolatosan. :-) A rács jó ötlet, de nem csak a 4.-re akarsz rakatni? A progit átküldtem.
Drága Barátosném! Már nagyon várom a szilvesztert, Janik testközelben lesz a jakucciban és tuti nem fogjuk 10 perc múlva kiengedni, ott kell maradni egy órahosszáig! :-)))) Hogy fog izzadni szegény! :-)))) Már a többi progit is izgatottan várom. :-))))
Most megyek csomagolni, mert Cinti holnaptól indul 5 nap sátortáborba. :-)
Drága Jánosom :)))) Ezt mi is így gondoltuk a Barátosnémmal tudod:))) Lesz ott nekik olyan program , hogy csak tudják követni :))))) De a jakuzi a legfontosabb tudod :)))))))!!!!!!!
jANIIIIIIIIIIIIIIIIIK !!!! Nagyon kérlek vesd be az összes bájod törölköző nélkül és vele is hogy legyen szoba :))) És a Jakuzit se felejtsd el kérlek !!!!!! Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ????????????????????
Geó kikötve a folyosón, mellesleg megtaláltam ma délután séta közben a csajszit aki hazahozta tegnap este a megszökött Geót! Mégegyszer megköszöntem, és egy 5 ezrest a zsebébe nyomtam! Legszívesebben többet adtam volna, dehát nem járok sok pénzzel az utcán. Ez is véletlen volt, hogy volt nálam ennyi egyben!
Janik & Geó
Ma a vacsija rizs rántott májjal! Ja és kapott egy keljfel Jancsit Játékot is ma! :))))
nálam a Mütyike szokott ki osonni eleinte mint a hülye futottam utánna képzelhetted a vénemberek hogy bámultak,hogy egy nagy mellű nőci rohangál olyan szemetek voltak ,hogy mindig mást mutogattak ,hogy merre van, fel-alá rohangáltam ők meg kocsányon logatták a szemüket, (rohadékok) aztán mikor meglett ,olyan idegess voltam rá,hogy hozzá se szoltam lecartam a fejecskéjét, látnod kellett volna, kész letargikus lett.,
akkor kibékültünk aztán megint meg lépett ahogy a párom állt be a kocsival de nem mentem utánna, kiabáltam neki,hogy haza se jöjjön ha itt nem jó, s képzeld el ment a sarokig lepisilgetett mindent aztán megfordult és szépen haza ballagott, persze leste,hogy ottan vagyok-e,
én meg ugy csináltam,mint aki nem veszzi észre aztán hátam mögé ment és oda bujt mellém mintha mi sem történt volna,
kis csibész, de mostanában már nem csinálja, néha rájön a mehetnék akkor ki szoktam vinni a mezőre aztán megint lenyugszik
Lécci a kutya taliról írhatnál többet, hogy kik voltak ott, és hol lesz megtartva!? Előreláthatólag tudnánk menni Geóval kettesben Szeptember 14-én délelőtt, és este jönnénk haza! De elképzelhető, hogy Anita & Cintia is jönne!
Kocikám, de fincsit készítettél ebédre! :)) Ha marad küldj belőle nekem is!
Volt róla szó, hogy készítettünk rácsot, de nem lett belőle semmi! :((( felettünk csak a jó isten meg, a párttitkár lakik! :))
Passz, hogy miért szökött meg, szerintem meghallotta a nénit és lement hozzá, majd a néni ahogy locsolta a kinti virágokat kiosont a lába közt! .)) A fő hogy meglett, de szerintem olyan okos, hogy hazatalált volna. Kisebb korába már egyszer megszökött a zagyvagátról, és mire feladtam hogy nem lesz meg, hazajöttem. És kifogadott a lépcsőház előtt, hát persze Geó! És rámnézett és kinevetett fekvés közben! Várta, hogy nyissam az ajtót.....majd felszaladt és elbújt! :))