Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3048

Habverés, haver!

Addig sem az ellopott quaestor milliárdokról szól a fáma...pl.

De a szerződések lejárnak az év végén, nincs mit megújítani, mivel a vodafon már elvitte a boltot majd egy éve...

Javíccsá ki, ha tévedek...

Előzmény: Törölt nick (3045)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3047

Hát ez necces kijelentés. Ugyanis ha milliárdos az üzlet, az már jócskán közbeszerzési eljárás alá esik.

A Telekom pedig még azt is megengedheti magának, hogy veszteségesen szolgáltasson.

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3046

Nem létező pénzt hogy lehet elvenni te nagyonbuta?

baculum Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3044

na jó,

de nem emléxem, hogy Lilithel kapcsolatban lökött volna valami értelmeset az Imre :-)))

Előzmény: mesterlovász (3039)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3043

Ratkó mama elégedetten tekint le kedvelt fideszes kommunistáira.

Előzmény: az isteni Higgs bozon (3042)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3042

Gaia, a „magasztos istennő”, és nő az „anyaföld” is. Ebből a szakrálisból küzdötte le magát a nő az „egyenjogúság” sívó lapályára, ahol dolgozhat rogyásig, építhet karriert, és igen, még súlyt is emelhet. Milyen jó neki…

A kikötözött, megalázott, vérző, kétezer éves emberi civilizáció nem ilyen. Csak az utolsó húsz-harminc év törpéi ilyenek. Ezek háborodtak fel, és őket foglalta össze egy zseni imigyen:

„Nem kell a terhességi tesztes dolog, felháborodni se kell! Egyszerűen NE szüljetek! Tényleg, minket is felbosszantott Kövér László, hisz mit képzel? Mit kezdenénk a ti gyerekeitekkel ugyanis? Elsősorban biztos, hogy apa nélkül nőne fel, hisz magatok se tudjátok, ki az. Szexuálisan olyan emancipáltak vagytok, feminizmusban meg annyira élen jártok, hogy a »férfi« fogalmát kizárólag úgy tudjátok értelmezni, mint egy hangyakirálynő. Van is ezért épp elég pasitok a negyvenéves korotokig a vagyonokból fenntartott, tinilány kinézetű testetek mellé. Ne szüljetek gyereket, bontakoztassátok ki magatokat! Legyetek beszáradt, elviselhetetlen, férfi alkalmazottait egzecíroztató főnökpicsák, akik otthon, magányosan bebaszva posztolgatnak Coelho-idézeteket és a meleg barátaiknak zokognak öles posztokon arról, hogy mennyire egyedül vannak. (…) Ne szüljetek egyáltalán, ne házasodjatok, legfőképpen ne éljetek családban! Teljesítsétek ki magatokat úgy, ahogy a média meg a szar propagandátok mondja!

Kísérletezzetek a bi- és homoszexualitással, váltogassátok partnereiteket, dolgozzatok multicégeknél, keressetek jobban, mint egy családfenntartó férfi, hogy aztán – gyerek helyett – azt a rengeteg pénzt költsétek egzotikus utazásokra, sminkre, ruhákra, parfümökre, autóra és egyéb marhaságokra! A végén meg egy vagyont arra, hogy a spermabankból mesterségesen legyártsanak nektek lombikban egy gyereket valami kósza egyetemista spermájából, hogy aztán saját nyomorotokat átültethessétek bele.”

Tökéletes. 

Bayer Zsolt

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3041

A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak

Ez a hulladék arról szólt, hogy egy nő ne annyit kapjon, mint egy krapek.

Nem, ez arról szólt, hogy ne ez legyen a céljuk. Szó nem volt olyanról, hogy nem kaphat annyit, de ezt célként meghatározni nagy és öreg hiba ! A mondat erról szólt, és ha nem megy a mondatértelmezés akkor sajnálom.

Előzmény: tutuuka (2948)
voks02 Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3040

Egy-két napja a 444 cikkében megjelentek a fontos grafikonok. Tudom, 444, de ne arra figyelj, lécci, nem a cikket ajánlgatom neked, hanem az OECD konkrét grafikonjait, azok tények. Érdemes megnézned, milyen abszolúte egyértelmű összefüggés van a gazdasági helyzet, a munkakilátások és a reprodukciós ráta között.

Vagyis, az egész vita meddő. Azért nincs elég születés, mert rosszak a gazdasági és munkakilátások. Ha jobbak lennének, több lenne a születésszám. Nincs benne semmi abból, hogy jajj, ezek a mai fiatalok, meg mai nők, meg karrier, meg gender, meg firlefanc. Ez egy tehetetlen kormányzat menedéke, hogy megpróbálja elvi, hazafias, vallásos és egyéb hasonló síkokra terelni a kérdést. Pótcselekvés a valódi helyett.

Majd meglátjuk, az áfa és az új tízmilliós csomag mit hoz. Ez most az első olyan lépés, ami errefelé hat, eddig jószerivel csak a szócséplés ment. Valószínűleg ezek sem lesznek csodafegyverek, ugyanis nem a saját tulajdonú lakás vagy ház az elsődleges probléma, amit meg kellene oldani. Szép dolog a saját lakás, de ha egy fiatal pár ezt a pénzt inkább stabil munkahelyben és fizetésben kapná meg úgy, hogy addig bérlakásban élnének, amíg majd maguk tudnak sajátba költözni, viszont addig is már nevelnének gyerekeket, az ország összességében jobban járna. De ez majd kiderül.

Előzmény: baculum (3036)
mesterlovász Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3039

„ÁDÁM 

Ez az enyém. A nagy világ helyett / E tér lesz otthonom. Birok vele, /

Megvédem azt a kártevő vadaktól, / És kényszerítem nékem termeni. 

ÉVA 

Én meg lugost csinálok, éppen ollyat, / Mint az előbbi, s így körénk varázsolom / A vesztett Édent.”

Madách - Az ember tragédiája

baculum Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3038

:-)

Egyedül se' szül, továbbá se' élve se holtan.

sehogy

:-)

Előzmény: voks02 (3035)
guilden stern Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3037

Fenét, ez is egy analfabéta. "Ne várjuk el", írták, erre válaszol egy ilyen handabandával.

Itt mintha összegyűltek volna az autisták.

Előzmény: F1 Hierro (3033)
baculum Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3036

"És ez hányadrésze lehet a nőknek?"

1,03-as születési rátánál ölég nagy része.

(vagy mennyi ? mittudomén )

"Vagy egyszerűen úgy érzik, nincsenek meg hozzá az alapok?"

egyetértek

Előzmény: F1 Hierro (3029)
voks02 Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3035

Egyesek. A nagyrészük meg igen. Egyébként ez mindig így volt.

Előzmény: baculum (3026)
guilden stern Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3034

Lehetséges.

Előzmény: Unerwünschter Gast (3030)
F1 Hierro Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3033

Erre biztos jön majd az a szöveg, hogy az csakis egy gyerektelen, depis trampli lehetett....

Előzmény: eigert (3031)
baculum Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3032

... így van,

megszólal és egy kötelet lenget a kezében... , vagy :-) mást... lényegtelen.

Elmondatott.

Előzmény: ooloo (3028)
eigert Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3031

"A nőtől meg ne várjuk el hogy férfi szintű energiával dolgozzanak."

ákos féle bunkó szöveg. láttam olyan nőket akik kenterbe vertek hapsikat munkában.

Előzmény: Szabálytalan nicknév 4 (2992)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3030

Nekem  van némi tapasztalatom a Telekommal. Jellemző rájuk, hogyha egy műszaki problémát kell megoldani, akkor egy mérnök helyett három jogászt küldenek.

Ezért nekem az az érzésem - a szerződést még senki nem látta - hogy a szerződés felmondása teljesen "szerződés-szerű" volt.

Én borítékolom, hogy nem is lesz ebből semmilyen per. Mert még kiderül, hogy Ákosnak kellene fizetnie.

( Sőt azt sem zárom ki, hogy a vitás kérdések esetére nem a magyar bíróság illetékességében állapodtak meg).

Előzmény: guilden stern (2986)
F1 Hierro Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3029

És ez hányadrésze lehet a nőknek?

És hányan vannak olyanok, akik szeretnének, de nem találják meg hozzá azt a valakit, akit alkalmasnak tartanak arra, hogy együtt alapítsanak családot?

Vagy egyszerűen úgy érzik, nincsenek meg hozzá az alapok? Vagy akiknek nem annyi gyerekük lesz végül, amennyit szerettek volna?

ooloo Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3028

...és akkor megszólal Kövér Ratkó László stb.

guilden stern Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3027

Az utóbbi pár tucat hozzászólásodban egy fia okot vagy megokolást nem láttam. Hajtogatod, hogy a t-é jobb (normális), ez kicsit kevés. A valóságban azonban csak a véleményterrorhoz igazodik, alapja semmi.

Erre gondoltam a lecsóval, tálalod a "közgondolkodást". Azért van idézőjel, mert senki sem gondolja át, csak elfogyasztja és felbüfögi.

Ha a modern nőt közelről megnézed, semmi ok nincs a lelkesedésre. Neurotikus, ideges, agresszív, magányos, kizsigerelt, küszködő, kényszeres bizonyító...

Ez a valóság, olvtárs.

Előzmény: voks02 (3021)
baculum Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3026

aha,

csak itt nem erről van már nagybaszó,

semmilyen családot nem akarnak... ;-)

sem kicsit, sem nagyot vágod?

Előzmény: freyya (3025)
freyya Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3025

Én az egész vitát teljesen értelmetlennek látom. Bár lenne alapja! Jelenleg a karrier vagy család nem választás kérdése a nőknél. A családok 99%-ánál egyszerűen anyagi szükségszerűség, hogy a nő is teljes állásban dolgozzon, mert egyetlen kereső nem elég a család fenntartásához.     

Előzmény: voks02 (3021)
ooloo Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3024

Előzmény: freyya (3016)
baculum Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3023

Mondták régebben,

manapság inkább a disznós verziók dívnak.

Előzmény: ooloo (3013)
Szabálytalan nicknév 4 Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3022

Ja,... 1 db. házért sem veszed meg az egész várost.. :)

Előzmény: freyya (3016)
voks02 Creative Commons License 2015.12.20 0 1 3021

Egy csudát csaptam, te csaptál. Én már napok óta időnként benézek ide, és ezt már féltucatszor elmondtam. Te jöttél később. :-)

A vitához én két nagyon fontos dolgot látok tisztázandónak:

1. Még mielőtt arról beszélünk, hogy mennyire van igaza Ákosnak a nők szerepéről, egy dolgot le kell szögezni: meg kell tisztítani a vitát azoktól a teljesen értelmetlen és oktondi mellékszálaktól, hogy normalitás, deviancia, gender-elmélet, meg hogy nők át akarják operáltatni magukat férfivá meg vissza, és homokosok és egyebek. Ennek abszolúte semmi köze a terítéken fekvő kérdéshez. Egyetlen ok van arra, hogy egyesek mégis iderángatják hajánál fogva: hogy ezzel is démonizálják a másik oldalt, és maguk számára megokolhatóvá tegyék, hogy miért ítélik el adott esetben a Telekom reakcióját.

2. Utána lehet elmélkedni arról, hogy Ákos világlátása-e a normálisabb vagy a Telekomé. Én, a korábban megokoltak szerint állítom, és indokolni is hajlandó voltam, hogy miért a Telekomé a normális szerintem ma, 2015 végén.

Előzmény: guilden stern (3011)
eigert Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3020

véleményterrorkodsz? jelencs fel!

Kifizetnél 10 millát egy Ákos koncertért? (szavazás ...berkeczbalazs.blog.hu/2015/.../kifizetnel_10_millat_egy_akos_koncerter...4 napja - Az Ákos-koncert szerződéseit firtató képviselő kérdéseinek ... egy június 27-i „Ákos koncert” volt, és amelynek díjazásánál tízmillió forint ...

Előzmény: guilden stern (3003)
ooloo Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3019

Több leánykám is van, mindig megpróbáltam vigyázni (ah, nem lehet :D)

Előzmény: F1 Hierro (3014)
Libbenttroty Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3018

Te bikát is vehetsz :-)))

Előzmény: ooloo (3013)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!