Én úgy érzem,hogy aki nincs a velem egy cipőben járó lányok helyzetében az nem értheti miért vagyok ennyire felháborodva!Pont ezért nem tűröm az ilyen megjegyzéseket!Nem akartam bunkó lenni...de erre nem lehet máshogy reagálni!
Ha ennyire vágod a dolgokat miért itt lopod a napot?Miért az a szabadidős elfoglaltságod,hogy másoknak beszólogatsz és mások kedvét elrontod?
És tudod mit?Elég gáz ha melletted simán leszólítják az arab férfiak a nejedet...
Monastir...Arab női ruhák... ez mind szép és jó!
De hagy tudjuk már mi,hogy miről szeretnénk beszélgetni!
És ha még ezek után sem kapcsoltál,hogy ez egy női fórum és nincs itt helyed akkor nagyon szomorú vagyok!És szerintem sokan egyetértenek velem,még ha nem is írják le a véleményüket!
Amugy...igen képzeld!3 éve visszajárok a szállodába szoval szerintem nem csoda,hogy egyből az animátorokat keresm!
Már mindent láttam Tunéziából amit csak egy túristának lehet!
Már csak azért járok vissza,mert mindig jó a társaság és mindig jókat lehet bulizni és hibátlan a szálloda kényelme!Jah és igen!A HELYES ARAB FIÚKAT SEM HAGYOM KI A SORBÓL!!!Már csak azértis... :D
Lányok!Aki ugyan abban a cipőben jár mint én ugyan ez a véleménye mint nekem!
NE haggyuk már,hogy az ilyen nevetséges kritikák miatt befuccsoljon a fórum!
100 emberből 90 egyetért az én véleményemmel amit leírtam. African girl legteljesebb magánügye, hogy mit tesz és mit nem. Azonban ha egy nyílvános fórumon adja elő a nem túl jó közmegitélésre várományos történetét akkor számítania kell arra, hogy nem csak vállveregetést kap.
Amúgy a magyar nőkre nem vet jó fényt az a már kialakulóban lévő kétes hírnév, hogy miért jár egy részük Tunéziába.
Megjegyzem az arab férfiak legtöbbje a fehér lányok elött "hősszerelmes" a gondolatai viszont egészen mások. Teljesen más kultúra, ők az ilyen sexturista lányokat nem "angolkisasszony"-nak tartják, hogy finom legyek.
Nos emiatt van, hogy azoknak a hölgyeknek is beszólnak lépten-nyomon az arab országokban a férfiak -leginkább Tunéziában-, akik egyáltalán nem kívánnak velük semmilyen kapcsolatot.
Köszönöm az african girl és a többi lánynak, hogy már a nejemet is gátlástalanul leszólítgatják, ha pár pillanatra lemarad egy kirakatnál.
Huuuhhhh, háát még nem volt időm visszaolvasni, csak ma délben találtam rá erre fórumra, csak beírtam a keresőbe a chiraz nevű szállodát és az indexet is kihozta. Nem gondoltam, hogy ilyen meleg a helyzet...
...te vagy a következő áldozata a beszólóknak...pont ezt fejtegettem..felkészültél lelkileg?? :-((( Írj az előbbi freemailre, összehozlak benneteket a többiekkel, akikkel nyugodtan beszélgethettek, és meg is fognak érteni...itt ebbe sajnos nem lesz részed :-((
Igen, ez a mi topicunk volt, de már csak beszóló emberkék látogatják, ha néha valaki mégis írna egy egy történetet. Ezért azt tudom tanácsolni neked is, és mindenkinek, akinek esetleg szándékába áll ide írni: csak akkor tegye, ha lelkileg felkészült rá, hogy oldalakon keresztül szidalmazzák érte.....ha mégis szeretne megértésre találni, akkor a fenti e-mailre írjon, mert az összes "ex-topiclakó" továbbra is tartja a kapcsolatot egy zárt helyen :-))
Sajnos soha nem fogod elérni, hogy ide csak azok olvassanak bele, akik egyetértenek, mert a többség nem ért egyet, és ha beleolvas, akkor be is szól renszerint..ez van :-((
Semleges témákra nagyon alkalmas az index. Pl: időjárás, ki mikor utazik, egy két tanács kikérése....ennyi
Szijjasztok, csak most találtam rá a fórumra, pedig már 3 hónapja tunéziai lázban szenvedek:))). Szeptemberben voltam a szüleimmel Monastirban és a kicsi szívem ott betegedett bele egy animátorfiú lelkébe..., aki viszonozta érzéseimet, így még nehezebb most élni a mindennapjaimat. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, de így nem az igazi, de szerintem ti tudjátok hogy miről beszélek... Szeretnék egy 2 hetes repülőjegyet venni és kiutazni hozzá, mert most a hotel bezárt ahol dolgozik, és azt mondta, hogy most tudna velem foglalkozni igazán. Az fősulin most úgyis jön a vizsgaidőszak, és akkor ki tudnék menni, de a szüleim nem örülnek neki, hogy arab barátom van. Szerintük minden arab szélhámos, de én tudom, hogy szeret. Hát akárhogy is lesz, már alig várom hogy újra láthassam.
Igaz én nem írtam hős szerelmes történeteket, mert nincs mit írnom. Van egy párom, akit nagyon szeretek, és ő nem arab, de az arabok nagyon jó fejek, ezt le kell szögezni. Csak emlékeztetésül: EZT A TOPICOT MI CSAJOK NYITOTTUK, MÉG JULIUS ELEJÉN, PONT AZÉRT MERT MIÉRT NE SZÓLHATNA A SZERELMES TÖRTÉNETEKRŐL IS TUNÉZIA?!! AFRICAN GIRL TÖRTÉNETE ARANYOS, ROMANTIKUS, SEMMI KIVETNIVALÓ NINCSEN BENNE!! MÁS DOLOG, HOGY A SAJÁT TOPICUNKBÓL ELÜLDÖZTEK MINKET BIZONYOS EMBERKÉK, PONT A HOZZÁD HASONLÓ BESZÓLÁSOKKAL. :-((
Kicsit fura, hogy mostanság a topic nem a nők véleményéről, hanem pont a fikázásukról szól.......
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Üdv, Beus
African girl, Barbi, írjatok a tűzfal@freemail.hu -ra.....Ott útbaigazítalak, hogyan találhattok meg minket...sajnos az indexen lejárt az ideje a hozzászólásoknak... :-(
Az arab férfiak minden puncit kihasználnak ami adódik nekik házasság elött. Ott nincs házasság elötti sex, csak elvétve. Ha viszont nem igazhitüvel sexel akkor elnézik neki. Sok naiv magyar csaj meg azt hiszi szerelemböl.
Nem biztos, hogy szöszi, pont ezt fejtegetem! Csak itthon nem találja az igazit és álmokat kerget, nem Hercegről, hanem 'latin' kedvesről! Nem mindenki jut el a Bahamákra ám!:-D
Az nem segítség, ha sárba döngölöd! Szerintem. Ha rámutatsz, az inkább, de csak finoman, hiszen Ő sem érti magát, csak a vágyai vezérlik, félre, tudom!
Tudod, az még inkább szomorú, hogy ezek közül a lányok közül sokan el is hiszik, hogy Magyarországon nincsenek olyan kedves, érzékeny férfiak, mint Tunéziában. Pedig vannak. De erről és a miértekről már írtam itt korábban, akkor sem fogadták (a lányok) kitörő lelkesedéssel, úgyhogy részemről ennyi.
Hogy ki mit kürtöl világgá magáról: nekik kell tudni. És ha jól esik nekik megosztani ezt...akkor meg miért ne.
Szerintem azért + 18-as tartalmak nem voltak, a dolog megmaradt a gyermeki naívitás fokán. A +18-as részt meg szerintem mindenhol gusztustalan kiteregetni az ablakba, mert az 2 emberre tartozik. Általában és szerintem.
Attól függ honnan nézzük, bár a lényegi részeket kihagyta a magyar african girl, de így is súrolja a jóizlés határát amit leírt. Az én világnézetemet meg egyenes irritálja.