Hát ez az amit senki nem hisz.... Nincsenek nagy csodák ,jönnek,hogy délfrancia meg mittomén,hogy honnan van és mikor megmutatom,hogy mindenhonnan szedek ki egy vödör oxidot biztos azt hiszik én raktam bele:D Busból ami jobb az is már javított és van rajta 50kilónyi kitt meg legalább 4 lakatos izzadságcseppe. Akkor legyen inkább szar de gyári és könnyebb dolgozni vele.:)
De ez autófüggő is. A kisértékű, mondjuk legyen max 6-8 mill. ott kevés az esély, de a 10-20 mill. és annál többnél már jó esély van a vaskos profitra.
Ez meg csakegyszimpla találós kérdés: milye nautót díszít ez gyönyörű szobrocska?
VROSSI!!!!! figyeled a légteret, hogy miylen szépen, kényelmsen lehet körbenézni-fotózni az autót?????
(Érdekes módon se tavaly, se azelőtt a "Füstiben" semmit nem kattintottam, idén meg azt hisezm nem voltam itthon, szóval nem is találta mdemonstratív képet, hogy menniyvel rosszabb ott csócsálni a zsufiban....)...
Az más tészta. Csak ne általánosítsunk. Mertugye, ha már Amerika (és ezt 1 szomszéd blogban olvastam), van ez az elmés kis rövidítés: MILF, melynek puszta léte, sőtmitöbb létének pőre igénye is az angolszász kultúrfölény újabb bizonyítéka :)
Én úgy vagyok vele hogy én se örülnék ha szerveznék egy bulit,és mielőtt vége van valaki kirakná a képeket,természetesen a beharangozó reklámba nyilvánosságra hozottakon kívül.Szerintem ez így fer játék.
Ez nem tisztelet kérdése: sőt, a kirakott képek komoly reklám értékűek, tovább csigázák az érdklődést, kíváncsiságot, még többen akarnának kimenni megnézni!!!!