Ha én 21:31 kor megfürödve, megvacsorázva, ülnék a gép előtt, akkor bizony jogosan lennék csendben. :0D De sajnos én még kinn áztam a mezőn ilyen korai órában, mikor te ezt a hsz-t írtad.
A Delta kitűnő gép. Szinte verhetetlen. A nagy márkás gépek között is megállja a helyét!
Viszont, ha nem volt analóg alaphangos géped akkor először ne Deltával kezdjél!
A Deltához jó hallás kell, el kell viselni az apró kis cicergéseket, hiszen azok is fém, fémreszelék, rozsda, oxid, elektromos zavar, sb. által adott jelek. Neked kell kiválogatni a jelek közül, hogy melyik a jó jel. A találati jel nagyon eltér ezektől az apró cicergésektől.
Gratula az ezüstökhöz. Nem adom fel, csak itt akkora a sár, hogy terepjáró kellene. Még jó, hogy frankó a gép. Valaki segített. :-) Csak ezt az ezüstöknek is kellene tudni, hogy jó a gépem! :-)
Hú de búrkoltan irta le valaki a lelőhelyet. Vigyázz mert kocsiba ülök levezetek 300 km ert és lejarom elötzed. Nagyon csenbe vagy ezek szerint nem volt találat? Nelem 7 ezüstpénz.
10-re hozza a szerelő a kocsit. Gép, füles, iránytű, ásó, hátizsák csom, tartóba. Kocsi orra irányba téve. Irány M...puszta. Utána Zs...puszta török település. Esetleg még a a só út melletti ereklyés erdő. Szép a zélet. Utolsó zord idő nélküli nap.
Rengeteg van belőle. De ami a "kedvencem" az a kis méz doboza. Kimondottan szuper a hangja. És mivel gömbölyű a gép jó anyagnak gondolja. És kíválóan el is tud bújni.
Kom Eszt megye. jelenelg Ács de már vissza fele tartok:) szőrös szivű paraszt elküldött. de nemadom fel:) jutalmam egy szép ezüstpénz:D de majd még vissza térek oda mint a bumeráng.
Kapj ki valamit a földből oszt a tiéd az összes náci hóbelevanc. Még egy lezárt galamb posta kapszulám is van. Amit nem akarok feszgetni nehogy elcsesszem a benne lévő üzit. Egy aléban volt vagy 20 cm-re a földben. Gondolom a sas vagy sólyom odavitte a zsákmányt széttépni.