1db teljesen horpadás mentes valamint rozsda mentes tank (festendő) , 1db tank , amelynek még csak a gyári festése van fenn , ez újrafestésre szorul , karbik , fúvókák, elektromos dolgok , foncsor, kapcsoló , sok dekni (olaj és gyújtás felőli is),
hátsó lengéscsillapító , kormány, blokkalkatrészek , kuplung agy , k.lánc , fogaskerekek , léptetővilla alkatrészek külön és egyben , főtengely , 1 db balos blokkfél , gyújtás nagy forgórésze (mágnese jó) stb stb .
Van egy még bontatlan blokkom is , eredeti szimeringekkel és eredeti csapágyakkal , ebből is lehet később válogatni. Bátran írjon akinek kell valami , olcsón megkapja mindenki :)
"... a bicikliváz átalakítása és a karbi hátrafordítása..."
Ezt éreztem én is, amikor átalakítottam, utána egyszerűbb volt foglalkozni a porlasztóval.Az új (vaslemez) légszűrődobozhoz pedig egy meglévő gumicsatlakozást használtam, már nem emlékszem, melyik motorról, de lehet találni ilyeneket, persze, tökéletesen benzinálló.
A "helyére" került a porlasztó végre, emellett könnyen szerelhető is.
Itt szolnokon egyik boltba sem lehetett kapni. Én beüttem a google-ba ferodolos lamella és 10 google oldalt néztem meg de csak Magyarországon a Bercse kft-nél találtam meg (persze aki interneten hirdeti) Még jó hogy olvasok forumot Már majdnem megrendeltem tőlük (Bercse) és itt olvasom hogy akit Tyer ajánlott önálla is lehet rendelni ferodolos lamellát (azt hittem h csak a R&mayer-es dolgokat lehet venni tőle[ugye ott nincs]). Én majd a szolnoki börzén találkozok vele (így beszéltük meg)
...a tankja mint egy diplomatat táska, az üléspozíció mint egy hokedlin, mégis szerethető kis dög. Valóban olyan ronda, hogy már szép :) Még úgy is, hogy az összkép egy csüngőhasú malacra hajaz leginkább :D
Viszont ez a ferrodos kuplung dolog ez keményebb dió, mint gondoltam. Ez spéci cucc, és sosem fogok találni webáruházban, autós/motorosboltban, avgy annyira azért nem kényes téma, ha belibbenek egy motorosboltba, jó eséllyel a kezembe nyomnak egyet? Hogy van ez?
ha egy afrikai civilizációt nem ismerő törzsnek letennének egy 412-es moszkvicsot meg mondjuk egy legújabb R8-as audit és megkérdeznék őket hogy kinek melyik tetszik jobban... Lehet a mostani dizájnerek csak dobnának egy hátast. :)))) Annyira relatív dolog a szépség.