Na, röpke három és fél év alatt leesett a tantusz: http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/10/29/meg_mindig_rosszak_a_regadoszabalyaink/?rnd=342 (Nem mintha nem lett volna már 2006-ban is tök egyértelmű a helyzet.)
Keepitretro kollégának és a többieknek is köszönöm a mútlkori informálást az SU karbival kapcsolatban. Finoman állítottam rajta, szegényítve a keveréken. Egyelőre jónak tűnik, de komolyabban be kell majd állítani.
A minap viszont lett egy másik problémám is. A bal hátsó fékmunkahenger engedi az olajat, konkrétan egy éjszaka alatt kiürült a tartály, ami azért elég durva. Sajna karmos lehúzóval nem tudtam lekapni a dobot. Valamelyikőtöknek nincs esetleg Amazonhoz való lehúzószerszáma? Vagy valami kreatív technika amivel lejönne? Igazi profi szerelő szakival próbáltuk leszedni, aki ismer pár fogást, mégse jött össze sajna... Persze spéci szerszám híján nem csoda. :)
Én még javítgatok párat,van 6 warbis kuncsaftom. Még nincs vége az élvezeteknek,a hétre igértek egy bogár-buszt,az se lesz semmi.Mostanában halmozom az élvezeteket,tegnapra még nagypolák is jutott:):):) Amúgy a féltengelyeket megkérdezem hol csinálták,örök darabot sikerült szerintem alkossanak vele,hátha akar más is ilyet.
Pedig jó is az,szeressem nagyon:)A francnak jó ha egy másfél méteres vascső kalimpál az ülések között:):):) Amúgy kíváncsi leszek kinek fog feltűnni mi a furcsa.
Majd minden varjún kétkőrös.Amúgy kuplungozni hozták,de amikor szedegettem ki a csavarokat zavarta valami a szemem,de nem tudtam mi nem illik a képbe,aztán rájöttem:):):)