Van olyan aki tudja Árvai Robi versenyzik e még?Jó eredményei voltak fullban és nagyon technikás versenyző volt.Mi van most vele?Jó ideje nem hallok felőle semmi hírt...
Ezúton szeretném jelezni nektek, hogy 2007.április 14-én szombaton a Pest MEgyei Kick-Box Egyesület a IV. Genex Kupa elnevezés alatt rendezi meg az országos Full contact, Low Kick, Wako Thai Box I. fordulóját!!!
Mivel az idő rövid és "beugrók" vagyunk a rendezés tekintetében, ezért kérem az érintett edzőket vagy szoóljatok edzőiteknek, hogy minnél több versenyzőt indístanak, hogy újra 1 jó hangulatú, igényes versenyt tudjunk tartani.
Természetesen nem feledkeztünk meg a II. oszt. versenyzőkről sem és dolgozunk azon, hogy idén tudjunk nekik is szervezni versenyt.
Szóval aki tud segítsen és aki akar az pedig jöjjön és nézze a mérkőzéseket.
Köszi az infót, és az érdeklődésedet, ámbár a neved alapján nem tudlak beazonosítani. Nem adom fel én olyan könnyen, most még elszántabban készülök a versenyekre, és nagyon remélem, hogy az eredménye is meg lesz... :) Szándékomban áll minden versenyen elindulni, amiről csak tudomást szerzek. Remélem összefutunk az egyik versenyen, és mégegyszer köszi!
Megnéztem a neten a címeket, de sajnos a Kupoláról nem találtam semmit.Még nem döntöttem el,hogy melyik egyesületbe megyek,de azt hiszem nem fogok csalódni egyikben sem!!
u.i.:ha tudnál valamilyen címet a Kupoláról azt megköszönném!!!!
Mint látjátok sajnos idén nem sikerült megrendeznünk az év végi szokásos Genex Kupát... Ennek elsősorban anyagi nehézségei voltak.
Köszönöm a rendszeresen induló Egyesületek vezetőitől érkező érdeklődéseket, de legközelebb csak 2007. május hónap környékén tudunk II. oszt. Genex Kupát rendezni.
Minden Egyesületnek és Sporttársnak Kellemes és Boldog Ünnepeket Kívánnak a Pest Megyei Kick-Box Egyesület tagjai és jómagam is.
Hy (*még új vok ebben a topicban*) Igen,a Genex kupa nekem is tetszett:) (versenyeztem is:P) Volt néhány nagyon érdekes emberke,aki..hát hogy is mondjam...furi volt na,ahogy csinálta,de többségében olyan gyönyörű küzdelmek voltak...jó volt nézni. És igen,a szervezés is jó volt:)
Óóóóóó, ez jólesik! Igyekeztünk és örülök, hogy egyre többen neveznek a versenyeinken. Megjegyzem ehhez kellett a bírók profi munkája is, amit itt újfent nagyon, nagyon köszönök és sajnálom, hogy nem tudtál indulni a semi-n.