Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
na ez meg akar jo is lehet. mert ugye en attol felek, hogy a szinhaz tobbek kozt abban is kulonbozik a filmtol, hogy ott sokkal tobb mulik a szineszeken, aztan valaki hajlamos tuljatszani a szerepet. ez a darab meg kulonosen veszelyes abbol a szempontol,h itt aztan lehet tuljatszani meg elripacskodni. ezek a szineszek(az elejet ismerem a veget kevesbe) meg akar jok is lehetnek. hol s mikor jatsszak?
Georges, az Őrült Nők Ketrece tulajdonosa: Kerekes József Albin, színésznő: Cseke Péter Barchet, képviselő: Kiss Gábor Barchet asszony, a felesége: Szilvássy Annamária Mauriel, a lányuk: Gergely Erika Laurent, Georges fia: Lénárt Gábor Jakab, szobalány: Kassay Károly Mercedes, táncosnő: Tölgyesy Zoltán Simone, Georges volt felesége: Tallós Rita Hentes: Németh László Zorba, újságíró: Major Róbert Francis, rendező: Poós Balázs
-Az ember a legnagyszerûbb komputer amit egy ûrhajóba tehetünk... és az egyedüli amit szériában gyárthatunk képzetlen munkaerõvel. [Wernher von Braun]
-Elméletileg nincs különbség az elmélet és a gyakorlat között, gyakorlatilag viszont... -Ismeritek azt az anyagot amibõl a fekete dobozt csinálják? Tudjátok, az mindig egybenmarad. Csak azt nem értem hogy miért nem tudják az egész repülõt abból az anyagból csinálni. [Stevn Wright] -
-A csoportmunka lefôbb elônye: mindig van kire kenni a hibákat.
-Ha elsôre nem megy ... Ennyit az ejtôernyôs mûugrásról...
-A nô keresztrejtvény. Négy betû vízszintesen, négy betû függôlegesen...
-Már az elôzô életemben sem hittem a lélekvándorlásban.
-Magányos így a nyeregben, amióta meghalt a ló.
-Oké, kigyógyultam a skizofrémiából, de hol vagyok most, amikor szükségem lenne rám?
-Az élet olyan, mint a motor. Be kell rúgni másképp nem megy.
Egy csöppnyi humor, csak úgy, csak nektek, :)))))))))).
igen a film is farnko volt. nem tudom,h kik jatsszak szinhazban. mondjuk remelhetoleg,h nem ripacsok, mert azt a darabot szerintem el lehe ripacskodassal cseszni.
a pentekirol meg. felelmetesen jo szineszek voltak es jol jatszott mindenki. nalamfullajtar andrea vitte a palmat, de senkire nem tudok rosszat mondani. a poenok ultek. nagyon ultek. ha modoban all, nezd meg. megeri.
a penteki szinhazasdirol annyit meg,h nagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervinnagyervin. ja de persye a tobbiek is jok voltak. lenyugozo, latni kell.
Bébe, köszönöm az erőfeszítést, :)))). Azért nem leszek annyira szontyi, ha nem lesz meg. Egyébként kiderült, hogy Mo-n játszották az egyik legjobb sorozatát az Utolsó motoros banda címen ... Ez az én szerencsém, :)))))))). Remélem egyszer megismétlik vagy kiadják DVD-n vagy vmi. Egyébként Üdv itt nálunk. Egy kis teát?
Mielőtt Qkuc azt hinné, hogy ide sem dugom az orrom... Ja, dehogynem! :DDD Csak BD éppen akkor kezdett jajgatni, hogy induljunk már, amikor bekukkantottam. :)) Sajnálom, drága, hogy nem találtam dvd-t neked, de mint írtam, nem adom fel! :DD
én is itt vagyok, tudom ,hogy tegnepra ígértem, de most egy kicsit sűrű a program most is csak beugrottam mert sütés - főzés megy Bandita holnap 3 éves nagy családi banzáj miegymás, szval majd a jövő hét második felébe kezdek aktívkodni (addig még vizsgázok vezetésből is *cidri, cidri*).
Bubli álomszép és a Guess I'm Falling 4 U a az egyik kedvencem:)))))
Azért megjegyzem, ha Frednére hallgatsz a végén a portugált fogod megfogni nem NHCS-t...
Huhhh, nem lesz Dobby a Főnix Rendjében. Most ennek nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem, :)))))))))). Nem szívlelem ezt a dilinyós házimanót, de azért vicces is tud lenni. Érdekes lesz a film így, hogy bizonyos pontokon azért ő a kulcs szereplő, :).
Böhse Onkelz - Bin Ich Nur Glücklich, Wenn Es Schmerzt Lyrics
Ich zeige dir, was es heißt, allein zu sein Ich trinke Tränen, schwarzen Wein Ich folge dir tief, tief in die Nacht Bis in den Abgrund deiner Seele steige ich hinab
Ich suche nach der, die mich zum Weinen bringt Liebe macht süchtig, betrunken und blind Ich suche nach dem Weg aus der Leere Die mein Leben bestimmt Ich laß es Tränen regnen
Refrain: Bin ich nur glücklich, wenn es schmerzt Bin ich nur glücklich, wenn es schmerzt Ich schenk' dir mein gefrorenes Herz Ich will, daß Du es für mich wärmst
Ich verirre mich - nichts ist mehr klar Ich bin da wo vor mir keiner war Nicht fähig zu lieben oder liebe ich die Qual Liebe ich den Schmerz - bin ich nicht normal?
Ich suche nach der, die meinen Geist nach Hause bringt Ich suche nach der, für die ich diese Lieder sing' Nur eine Nacht in meinem Zimmer Wir wachen auf und leben für immer Ich laß es Tränen regnen
When I look into your eyes I see sunshine The coulds are blown away I hope you're here to stay 'Cause I've got me needing more of you Guess I'm falling for you
You walk away My eyes caress you Then you turn and smile You've caught me thinkin' of love with you Guess I'm falling, I may be falling for you
Since I met you days are brighter Life's uneven loads are lighter When I hear you whisper the words I long to hear dear Now I look into your eyes I'm lost in knowing that you are all I want My need for you is growing Guess I'm falling, I think I'm falling for you Think about falling for me too