Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
"Ennek szerkezeti okai vannak, miértjét itt nem magyaráznám, mert hosszadalmas lenne."
Gondolom akkor sikerült azonosulni azzal a ténnyel, hogy egy mechanikai és optikai hulladékot láttál meg belsőleg is.
Ezt főleg az tudja megítélni, aki már szedett szét jobb minőséget képviselő céltávcsövet is, és van összehasonlítási alapja.
De műszaki ember is észreveszi, hogy ezeket "1x használatosra" készítik, és csak elvetemült és unatkozó, de szakmailag kiváncsi emberek képesek "javítani". ( ez utobbi nem sértés volt)
"A legkisebb nagyítással kell használni."
Akkor minek variábelt venni ?
( nagyobb a meghibásodási lehetősége is, ha már eleve gyárilag nem hibás)
"hogy el tudjon helyezkedni az ami akar"
Ez jó :) Akkor láthattad, hogy képes önállósítani maát benne pár dolog :)
Remélem, most már Te is belátod, hogy több sebből is vérzik ez a különböző néven forgalmazott "gyártmány".
Tudom, hogy van céltávcső topik, Kustor Balázs erőltette, hogy legyen, eléggé döglődik, mondanivalómat ezért ide írom.
Nekem gyors egymás utánban 2 távcsövem adta meg magát, nem bírták elviselni a Diana Magnumot, elferdült e célkereszt bennük.
Mindkettő nagyítása állítható.
Mind a kettőt szétszedtem azzal, hogy megjavítom.
Az egyiket, Bosile 6-24x56 megjavítottam, de most már meg tudom javítani a másikat is.
Teljes mértékben igazat kell adnom TAL-nak, hogy nem éri meg vele foglalkozni, inkább a kuka.
Azért nem éri meg, mert számtalan szerkezeti beavatkozást igényelne, hogy elviseljen egy komolyabb légpuskát.
Hogy mégis megjavítottam, annak leginkább a kíváncsiság az oka, és az, hogy nekem megvannak a szerszámaim az ilyesmihez, némi tapasztalatom is, amit fényképezőgépeken szereztem.
Aki rászorul arra, hogy ilyen olcsó piaci távcsövet vegyen, vagy van már neki ilyen, annak a következőket tanácsolom, hogy leghosszabb ideig tudja elviselni azt, amire létrehozták.
A legkisebb nagyítással kell használni.
A nagyítás állító gyűrűjét az okulár felé húzva, a szélső helyzetében le kell rögzíteni.
(Tudom, hogy nem a legszebb, de a cél érdekében, legegyszerűbb egy szövetbetétes szigetelőszalaggal.)
Ennek szerkezeti okai vannak, miértjét itt nem magyaráznám, mert hosszadalmas lenne.
A belövés előtt, lőjetek vele 20-25-öt, hogy el tudjon helyezkedni az ami akar, és csak azután, a lehető legóvatosabban (csak annyit amennyit kell) állítsatok a célkereszten.
Ha megadja magát, kidobni nem kell, inkább oda kell adni egy gyereknek játszani.
Megszereti vele a távcsövet, mint ahogyan én is megszerettem…
4X32, 8X32-es parallax hibától menteset? Nem tudom találsz e egyáltalán!
Kérdezd meg Steve topiktársat, neki asszem van egy Bosille 8X32-es hagyományos Mil-dot szálkeresztes csöve. Esetleg a tapasztalatait is megosztja veled.
Annak a hibának nem tudom mi a neve, amikor a rögzített távcsőben elmozdul a szálkereszt, akkor ha különböző tengelyekben néznek bele, de ez a fajta hiba se legyen benne.
eladó nagyobbra váltás miatt egy 2 hetes opticron dba oasis 8x21. hibátlan karcmentes makulátlan állapot garanciális minden papírral eredeti ára 85000 . Én 55000 ért tovább adom . email zazenke@gmail.com telefon :06705120046
Eladó egy RITTER 10-40x50 ESF céltávcső, oldalparalaxos, nitrogén gázzal töltött,
mill-dot-os, szerelék nélkül. egyébként 30 mm-es tubusméretű. Egy osztrák sportlövésztől vásároltam. Kifogástalan állapotban van. Ár: 35e Ft. T.: 30 20öt 8van19 vagy e-mail-ben.
Bushnell Legend 8x32 AP Camo, új, dobozos. Bushnell Legend sorozat Realtree AP színű, 8x nagyítású, 32 mm-es frontlencsével, eredeti doboz, táska, papírok. Kipróbálva volt, minden tökéletesen egybe van, karcmentes állapotban. Irányára: 39000 Ft http://www.optics4birding.com/bushnell-legend-roof-8x32-binoculars-camo.html
Eladó egy Delta Optical Titanium 6-24x42 AO céltávcső Butler Creek flip-up kupakokkal, egy magas egybe részes szerelékkel, valamint egy alu frontparallax állító gyűrűvel, TAL által kiállított garancia papírral dobozában. Képeket délután talán tudok készíteni. ára 79.000,-Ft
Sziasztok eladóvá vált Új távcső cásárlása miatt egy Gamo 4x32 WR céltávcső.Sportmatch szerelékkel imbuszkulcsal.Ár 8ezer forint. 06309657451 elérhetöségem email molotov1973@gmail.com