Sajnos elmarad a sátortábor, de hát nagyon rossz az idő és megfáznának a gyerekek. Majd szeptemberben bepótolják egy hosszú hétvégére. :-)
A szilveszteri bulit nem adjuk fel, olyan nincs, hogy ne találjunk egy kis helyet, ahol jakucciban köszönthetjük az új évet. Janik szedd össze magad és kutakodj! Barátosném te is segííííts! Én már a hotelekkel álmodok, annyit megnéztem. :-)))))
Kedves Manóka! Csak próbálkozunk, de szerintem nem lesz belőle semmi! Mert minden Hotel csomagokba kínálja a szilvesztert! Az nekünk meg nem jó! :(( Ügyelet, leltár miatt stb......
De ha netalán találnánk akkor okvetlen szólni fogunk!
Örülök, hogy Alexandra szerelmes! :))) És már gagyog....De hallkan megjegyzem még egy kicsit korai lenne nektek a szilveszter a kicsivel! Kivéve, hacsak valaki tud rá vigyázni! Mert semmi értelme, hogy eggyikőtök a szobába üljön vele, mert mi mindannyian fürdős kikapcsolódást keresünk! :))
Geónak nagyon megy a hasa, összeszedhetett valami bacit, mert a kaján nem változtattam. :(( Most főztem neki rizst sonkával és sajttal! Bevágta a vacsit és most pihen az ágyon!
Janik: megkaptam a képeket amiket küldtél és köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál. Egyébként nagyon jók lettek és a terített asztal láttán nagyon irigykedtem. :))) Gondolom fantasztikusan éreztétek magatokat és minden jó volt.
MÁr csak azt nem tudom, hogy ki ki volt a képeken????
Most olvastam, hogy már szilveszterre akartok szállást foglaltatni valahova???
Azért én is érdeklődnék még ki tudja, hogy mit hoz az élet és ha szívesen láttok minket akkor mi is mennénk veletek. Persze nálunk ez most főleg anyagi kérdés, meg úgye hogy a babának jó legyen az a lényeg.
Alexa jár, ha megfogjuk a két kezét gyönyörű szépen megy, és ezt csak 3 napja csinálja, eddig csak egy-két lépést ment és annyi máris letérdelt viszont, pár napja megpróbáltuk véletlenül megint és úgy ment mint akit kergetnek. Nagyon ügyi, és egyre többet beszél nekünk, mondja, hogy agu=apu, aja=anya és egyszerűen zabálni való. Van egy nagy szerelme, két nappal idősebb töllünk a kisfiú, de ahogy meglátták egymást, szerelem lett első látásra, folyton egymáson lógnának és hanyatdöntik egymást meg ilyenek.
Megpróbálom felhívni őket és majd beszélünk, hogy mivan! :)) Olyan nincs, hogy ne legyen nekünk megfelelő! Vízbe akarom a szilvesztert eltölteni!!!!!!!!!!!!!! :)))
Geó még minig lenn lenne ha rajta múlna, többször megáztunk pedig! Imádja ezt az időt! ( Énis ) :)) Csak ne esne!
De felkellett jönni mert jöttek a lakatosak! Most készül az árkalkuláció! Én gondolom 10 ezerből kifutja a rács!
De azért kidőlt a sok sétától mert az ágyon pihen! :))
Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ajánlatunk a megadott időszakban foglalt 4 éjszakás időtartamban érvényes.
Classic típusú szobák csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!
Tartalom: 4 éjszakai szállás félpanzióval, a félpanzió keretében szilveszteri gálavacsora műsorral, az Újév első napján kisvonatozás a Hámori tó mentén, köszöntő Újmassán, uszoda, szauna, infraszauna, KNEIPP- és merülőmedence, gőzfürdő, pezsgőfürdő, fitness terem, fürdőköpeny és parkoló használat és az ÁFA. Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, összege 2008-ban 360 Ft / fő / éj.